torstai 30. maaliskuuta 2023

Maaliskuun kosmetiikkaostokset

**Mainoslinkki

Moikka, tänään maaliskuun kosmetiikkaostokset joita tuli sitten odotettua enemmän ;)) ei ole selityksiä, näin vaan kävi! Toki säästän kokoajan kylppäriremppaan ja onhan mulla nyt kokoaikainen työ, se on ihan jees kunhan pääsee koeajasta ohi ja saa esim pyhäpäivistä korvaukset. Alku on aina vähän nihkeämpää...

Jeffree Star Psychedelic Circus paletti on kummitellut mielessäni ja olen odotellut milloin se tulee oletkauniille. Star Wedding on ollut myös loppu joten kyselin vähän missä mennään. Circuksesta en saanut vahvistusta tuleeko se ollenkaan suomeen joten suuntasin katseen ulkomaille. Mulla on ollut rahat valmiina näihin paletteihin jo joulusta saakka ( lahjarahaa ), ja olen vaan odottanut näitä saataviksi. Meinasin ensin tilata Beautybaystä mutta olivat aika hintavia, kunnes katsastin Notinon. Siellä oli Psychedelic Circusta ja oli vielä joku alekoodikin, joten molemmille paleteille jäi hintaa yht 102 e. Olen ollut nyt ostelematta turhuuksia mutta Jeffreen paletit on keräilyn kohde ja niissä en tinkaa. Nämä teki mut todella iloisiksi ja Star Wedding menee lemppareiksi, kaikki sen värit on kuin mulle tehty!

Sokos Emotionista hain We Care Iconin puuterivipat sekä 5 e alelakkoja joita olen himoinnut jonkun aikaa :) D-vitamiinit oli 2 e purkki. Ostokset 19 e. Tykkään kun Emotion on nykyään Prisman vieressä niin helppo aina piipahtaa jos jotain tarvii. Yleensä en kyllä piipahtele niin välttää houkutukset ;)

Käytiin miehekkeen kanssa ajelemassa Kolin jäätie, onko kukaan käynyt? Samalla käväistiin Joensuun Prismassa, bongasin sieltä Smuutia ja just tuon suihkeen jonka halusin. Riia Koivisto on kehunut tätä Nivean silmämeikinpoistoainetta, ja koska aina etsin halpaa & hyvää, kokeilen tätä. Ostokset 19 e.

Toisena viikonloppuna tavattiin täällä ja kävimme pyörimässä Tokmannilla, sieltä silmiin osui Korealaiset kuorintasukat ja Maybelline -40%. Näille jäi kympin verran hintaa, ei paha. Tykkään tosi paljon noista Maybellinen Lifter Glosseista ja tuon viileän nuden Ice -sävyn ostin jemmaan, samaten täytyy ostaa vielä se Moon kunhan ale taas. Normihinnalla ei raaskisi ;) 

Lisäksi, ostin Rustasta meikinpoistoliinoja, en jaksanut kuvata niitä ja tilasin Glossyboxin! Jostain kauneusboxista olisi nimittäin kiva kirjoitella ja mulla oli kyselyitä täyttämällä Paypal- rahaa niin periaatteessa Glossybox on ilmainen. Niin mitä kyselyitä? Mä olen jo jonkunaikaa täyttänyt erilaisia kyselyitä netissä, niistä aina saa euron-pari ja piiiitkässä juoksussa niistä sitten kertyy rahaa jonka voi siirtää Paypaliin tai vaikka Zalandon lahjakorttiin tms. Käytän mm **Mielipidetutkimusta joka on ollut mielestäni hyvä. 

Mitä sinä hankit maaliskuussa?


16 kommenttia:

  1. Kävin sunnuntaina Prismassa ja en kyllä vieläkään tuota Smuutia siellä nähnyt :D (tai sitten oli taas loppu). Mie tein pari tilausta Avonille, ostin mm. uusia yövaatteita ja heitin vanhoja pois (on niille käyttökertoja kertynyt about 20 vuodessa :D) Tilasin Lykolta sen Lovables pääsiäispakkauksen ja pari Catricen pupulakkaa. Kukkien siemeniä tilasin myös (tosin ehkä jo helmikuun alussa), mutta ne nyt viimein tuli noudettavaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se hylly missä on sheet maskeja pitkä rivi, siinä ne Smuutit oli, ja sitten lisää siinä ihonhoitohyllyllä keskirivissä. Niissä uusissa hyllyissä :) toivottavasti tulis pian lisää jos ne on loppu! Mulla on kans siemeniä itämässä ja jotain sieltä jo tulee!!

      Poista
  2. Kivat hankinnat ja mielestäni ihan kohtuudessa on pysytty. Oliko tuo nyt seerumi vai kasvovesi jonka hankit smootilta? Olen kyllä pitänyt siitä balmista, vaikka vielä jotenkin vaatii totuttelua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvosuihke :) muistaakseni se balm oli toinen myytävä tuote mutta en siitä varmaan tykkäisi :)

      Poista
  3. Tänä talvena ei olla käyty jäätiellä, mutta olisiko se pari vuotta sitten ollut viimeksi auki? Silloin käytiin 😊 Ajeltiin Lieksasta Kolin kautta Joensuuhun.

    Smuutia pitääkin käydä etsimässä prismasta, kiitos vinkistä! 😍

    -Siiri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mentiin kans Lieksasta jäätien kautta Joensuuhun :) toivottavasti Smuutia on tullut sinne lisää koska oli ihan pari hassua purkkia kun ostin!

      Poista
  4. Tosi hyvään hintaan sait noi Jeffreet! Nehän olis maksaneet Suomesta ostettuina tosi paljon enemmän. Ja ihana kuulla, että oot Star Weddingiin niin ihastunut, se on kyllä törkeen hyvä<3 Mä en malta odottaa sun meikkilookeja ton Psychedelic Circuksen kanssa. Muutama vuosi sitten olisin itsekin ostanut kirkuen ton, mutta nyt maltoin (ja maltan) mieleni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne oli edullisia Notinolla, muutoin olisin kannattanut oletkaunista mutta silloin ei Circusta siellä ollut. Nyt on :) en ole kumpaakaan vielä testannut, mutta SW on enemmän mun värinen, se on kyllä ihan uskomattoman ihana paletti <3

      Poista
  5. Star Wedding on kyllä niiiin upea paletti. Näyttää olevan loppu Notinolta tällä haavaa. En ois tilannutkaan, kun en raaski :D

    VastaaPoista
  6. Kolin jäätiestä oli jossain taannoin juttua, mielenkiintoinen tienpätkä.

    Odotan mielenkiinnolla erillistä postausta tuosta Psychedelic Circuksesta :) Saako Mielipidetutkimuksesta tosiaankin siirrettyä rahaa Paypalille?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä täytän useampia kyseleitä ja osasta niissä saa rahan paypaliin, masteriin tai lahjakortteina :) Circuksesta tulee postaus sitten aikanaan kun ehdin testata :)

      Poista
  7. Edelleen mun mielestä hillittyjä ostoksia! Mä tilasin sen ison setin luonnonkosmetiikkaa house of organicsilta ja Dermalocigan silmänympärys seerumin. Sitten oon koittanut vältellä kauppoja. Olaplexin litran pullon hoitoainetta olisin halunnut tilata Hulluilta päiviltä, mutta en sitten raskinut ja sairaalassa ollessa sen unohdinkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, kiitti :D Ehtiihän sen ostaa, varmasti tarrjouksessa muulloinkin, pääasia että sinä olet kunnossa <3

      Poista
  8. Odotan meikkikuvia noista paleteista. Tosi kivoja.
    Minäkin löysin pari OPIn lakkaa alesta, mutta saattavat päätyä lahjoiksi.
    Muutoin ostin Novexpertin C-vitamiiniseerumin ja näppytäsmätuotteen sekä uuden sarjan Polyphenols kasvosuihkeen ja tärmätuotteen pigmenttiläiskille. Nämä kiinnostavat. Whamisalta deep richin sekä algae tonerin.
    Muita ostoksia olivat Flow'n puhdistusbalmin, pari tuubi skin foodia, Pure=Beautyn birch sap -kasvovesi, Essien treat love & color -lakka sekä Laveran All-Round cream. Ihan riittämiin sanoisin. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee sitten aikanaan :) Todella kivoja ostoksia, minua aina kiinnostaisi kaikki luonnonkosme, mutta ei ne mulla säily...pitäisi kaikki muut käyttää ensin pois ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3