tiistai 7. maaliskuuta 2023

Valitse vain yksi

**mainoslinkki

Blogeissa on jonkun verran pyörinyt "Valitse vain yksi" -meikkihaaste ja tämä tyttö halusi osallistua siihen myös ;) tästä voit lukea Lindan ja Jonnan vastaukset näihin samoihin kysymyksiin. Ideana on siis valita yksi tuote per kategoria. Sen enempää pohtimatta ja perustelematta, mietit vaan äkkiä yhden joka on tuote jota käyttäisit jos et enää muuta saisi. 

Linkkaan **-merkityn mainoslinkin suosikkeihini. Linkin klikkaaminen ei tuo minulle komissiota eikä maksa sinulle sen enempää, mutta jos päädyt ostamaan tuotteen mainoslinkkini kautta, se tuo minulle pienen komission. Kiitos jos tuet blogiani ja käytät mainoslinkkejäni :)

Primer; Smashbox Photo Finish Smooth & Blur
Smashboxin primerit on ihan loistavia! Ehdottomasti valitsen aina ennemmin ihoa siloittavan silikonisen kuin kosteuttavan enkä kyllä mitään glow -juttuja ;) Photo Finish primer silottaa ihohuokosia, antaa helposti levittyvän pinnan meikkivoiteelle, eikä kiristä tai ylipäätään tunnu edes iholla. Meikki kestää tämän kanssa huomattavasti paremmin ja tämä tuote tuntuu laadukkaammalta kuin muut. Smashbox on yksi mun lempimerkkejäni koska heiltä ei kyllä ikinä ole tullut pettymyksiä vastaan. **osta tästä.

Meikkivoide; Fenty Beauty Pro Filter Soft Matte Longwear Foundation
Tästä mulla on vaan tämä talvisävy joten luonnollisesti olen käyttänyt nyt tätä, ja tykännyt kyllä tosi paljon! Tämä on tarkoitettu kestämään kuumuutta ja hikoilua rasvoittuvalla sekä sekaiholla. Ja minähän olen sellainen hikipossu että hikoan juurikin naamasta. Vaikka tämä on keskitaso/peittävä meikkivoide, niin tämä ei näytä kakkuiselta ja levittyy nätisti aamukiireessä meikkisienellä. 


Puuteri; It Cosmetic Bye Bye Pores Poreless Finish Airbrush Powder
Silkkisen kevyt irtopuuteri joka ei tee kasvoista valkeita, mutta imee ihosta rasvaa ja tasoittaa meikkipohjaa. Sopii hyvin ikääntyvälle iholle, ei näy kasvoilla tai korosta juonteita. Tuote jolla meikki kestää merkittävästi pidempään siistinä kasvoilla.**osta tästä.

Peiteaine; Boho Neutraloija Orange 07 
Peiteaineeksi valitsen neutraloijan ja juurikin tämän Bohon oranssin. Mulla suurin ongelma on tummuus nenänpielissä ja silmän uurteessa. Tätä sipaisu ja johan on kuin uudestisyntynyt :D tämän alle kannattaa levittää kosteuttava sy-voide ja tämän levitys sormin, vaikka vähän nimettömissä pyöritellen. Koostumus on kova ja vahamainen, hieman lämmitettynä levittyy paremmin. En pärjää pelkällä peiteaineella enkä ole löytänyt niistä yhtä suosikkia, toisinkuin neutraloijista :) **osta tästä.


Poskipuna; BeautyAct Iconic Blush Kit
Mulla ei ole varsinaista yhtä suosikki poskipunaa vaan pidän paleteista. BeautyActin paletti on varsin nerokas ja yleensä käytänkin näistä useampaa sävyä kerralla. Paletti on universaali ja siinä on kaikille sopivat sävyt. Rasia on kaunis, ylellinen ja hyvin kiinni napsahtava. Sävyt levittyvät kauniisti ja sopivat kaikentasoisille meikkaajille. **osta tästä.

Highlighter; Ofra Cosmetics All Of The Lights
Tämä osasto oli vähän vaikea kun rakastan korostustuotteita! Mutta jos valitaan vain yksi niin kyllä se on häikäisevä Ofran All Of The Lights. Tässä on samassa 4 Ofran suosituinta highlighteria, sävyjä voikin sipaista yksin tai kaikkia kerralla. Pigmentti on wautsiwau, ei ujoille mutta sellaisesta mä tykkään ;) **osta tästä.

Kulmat; Make Up Store Tri Brow
Olen käyttänyt tätä kulmapalettia jo vuosia, tämä taitaa olla kolmas purkkini, sävy vaan välillä vaihtunut. Tästäkin käytän vaan kahta sävyä, tummaa loppuosaan ja keskimmäistä sävyä kulmien keskiosaan. Etuosaa en oikeastaan meikkaa ikinä. Tämä paletti levittyy nätisti siveltimellä, on kyllä hurjan pigmenttistä ja pysyvää. Mulla ei ole ikinä ongelmia kulmameikin pysyvyyden kanssa joten siitä tietää että tuote toimii ;) miinuksena että kaikki muut kulmameikkituotteet jää käyttämättä :D nykyään tämän pakkaus on uudistunut ja käsittääkseni keskimmäinen sävy on vahamainen. Löytyy neljää eri sävyä, tämä mun on tummin. **osta tästä.

Huulimeikki; Jeffree Star Velvet Trap Lipstick Celebrity Skin 
Mulla on muistaakseni ollut tämä nestemäisenä huulipunana enkä pitänyt sävystä. Yllättäen tässä huulipunassa se sävy sitten menikin ihan nappiin, tämä on hiukan harmaaseen vivahtava nude joka sopii täydellisesti kylmälle ihonsävylle. Koostumus on pysyvä, mutta kosteuttava. Ei tunnu ikävältä talvellakaan. **osta tästä.


Luomiväri; Jeffree Star Jawbreaker
Vaikea valinta kun tiedätte että olen ihan höpsönä luomiväreihin :) Valitsen kuitenkin Jawbreakerin koska siitä löytyy sekä nudet perussävyt, että värejä mistä valita jos ei osaa päättää. On sekä mattaa että shimmeriä. Lämmintä ja kylmää, todella monipuolinen siis vaikka alussa pidin tätä tosi sekavana kokonaisuutena. Onneksi kuitenkin hankin tämän. **osta tästä.

Ripsiväri; MAC Extended Play Gigablack Lash Mascara
Kyllä mun on valittava kaikkien aikojen ripsiväriksi MAC 38 ripsiväri. Se lähtee pois pelkällä vedellä joka on suuri plussa jos silmät ei kestä meikinpoistoa vaan tuntuvat ärtyvän silmämeikinpoistoaineesta. Lisäksi tämä on luotettava kun ei leviä ylä- tai alaluomelle, ellet nyt varta vasten seiso vesisateessa ;) Harja on siro ja tekee siistit ripset. Erittäin hyvä arkikäyttöön, ei varise eikä sottaa. **osta tästä.

Jos sinun pitäisi valita "vain yksi", niin mitkä olisivat valintasi? Mitä mieltä mun valinnoista, oliko sulle tuttuja tai hyväksi koettuja?


10 kommenttia:

  1. Ihania valintoja, primeri olisi mulla sama! Toi poskipuna ja highliter on molemmat niin kauniita ja upean sävyisiä. Myös mä ottaisin ainoaksi punaksi tuollaisen murretumman rusehtavan sävyn, eikä mitään kirkkaan punaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki nudepunat ja -kiillot on ihania joten sellaisen valitsisin :)

      Poista
  2. Kiva oli lukea sun vastauksia näihin<3 Fentyn meikkivoide kuulostaa kiinnostavalta! Ofran highlighter on upea, tosin niin on kyllä lähes kaikki Ofran meikit :D Mulla on Jawbreakerin kanssa vähän se tilanne, että harkitsen luopuvani siitä. En jotenkin osaa enää käyttää tota palettia ja lähinnä tartun tiettyihin samoihin sävyihin, jos ton kanssa meikkaan. Ajattelin katsoa kesän yli miten toi pääsee silloin käyttöön ja mahdollisesti sen jälkeen karsia paletin pois. Toi on tavallaan aivan ihana ja Jeffreen luomiväripaleteista en koskaan ajatellut luopuvani, mutta kun ei toi vaan pääse mulla käyttöön.. Koitan opetella vielä, koska toi on kuitenkin kallis ja laadukas paletti, mutta en haluaisi enää vuoden päästä omistaa yhtäkään palettia, jota en oikeasti käytä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näihin oli kiva vastailla! Ymmärrän tavallaan luopumisen Jawbreakerista vaikka muistan kyllä miten siitä tykkäsit! Ehkä se kesällä voisi innostaa enemmän? Ei se tottapuhuen mullekaan mikään arkipaletti ole mutta siinä on paljon vaihtoehtoja. Kannattaa harkita onko nyt hetken huumaa luopua siitä vai voisko sille joskus vuosien päästä olla vielä käyttöä ;)

      Poista
  3. Tosi kaunis tuo poskipunapaletti<3Tuota Macin ripsaria täytyisi munkin joskus ehdottomasti testata. Tai no ylipäänsä muutenkin Macin ripsivärejä.

    VastaaPoista
  4. Tää oli tosi kiinnostava, koska yksikään sun valinta ei olis sama kuin mulla. Paitsi huulipuna olis mullakin nude ehdottomasti. Tein instaan vuosi sitten oman version tästä ja edelleenkin olis aika samat valinnat. Ehkä luomiväri paletti olis vaihtunut. Silloin oli Huda Beauty New Nudes. Nyt valitsisin, ehkä Rose Quartzin. Se on ehkä monipuolisin mun paleteista. Poskipunaa en enää tiedä. Pitäis ostaa joku uusi hyvä pinkki. Oon melkein pannuttanut edellisen suosikkini loppuun 😅. Ja en sitä enää valitsisi 🥰

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin mielenkiintoista aina tutkailla toisen meikkejä ;) Hudan paletit on kyllä tosi ihania, tykkään niistä kaikista tosi paljon <3 Minäkään en yhtä yksittäistä poskipunaa osaisi valita koska poskipunat ei ikinä ole ollut mun heikko kohta meikeissä, vain sellainen pakollinen steppi ;)

      Poista
    2. Joo en kans oo oikein poskipuna tai bronseri tai highlighter ihminen. Tällä hetkellä vaan kulutan niitä pois jemmoista. Haaveilen kyllä meneväni vaikka Stoccalle meikkiin joskus ja jos sieltä sais vinkkejä uusiin juttuihin. Kicksin sivuilta kyllä kans katselin Lorealin poskipunia tarjouksesta..Mutta en kyllä tarvis uusia!

      Poista
    3. Meikissä jos kävis niin sais paljon uusia vinkkejä, varmaan olis itsekin ihan erinäköinen kun toinen meikkaisi! Ja kevääksi saa ostaa uusia poskipunia!!

      Poista

Kiitos kommentista <3