maanantai 27. maaliskuuta 2023

1.välikatsaus - 23 loppuun vuonna 2023

Noniin nyt on ensimmäisen välikatsauksen vuoro "23 loppuun vuonna 2023" -projektista :) seuraava katselmus on taas 3 kk päästä sitten ;) projektissa mukana olevat 23 meikkituotetta voit kurkata tästä.

Tälläinen läjä niitä kertyi, 7 loppunutta. Ihan hyvä luku ja odotinkin tosiaan että nämä helpoimmat mukaan valitut loppuvat ensin. Näin projektissa on intoa eikä tuntua että mikään ei kulu tai lopu...

Paese Hi Rice! irtopuuteri loppui ensin, mainio puuteri ihon rasvaisuutta poistamaan. Ei tuntunut kuivalta vaan piti rasvoittuvuutta kurissa ja sopi monenlaisten meikkivoiteiden kanssa. Ei moitittavaa, suosittelen tutustumaan jos esim Prismasi myy Paesea.

Maybellinen Lifter Gloss sävyssä Moon oli odotetusti seuraava loppunut. Kyllästyin jo tähän ja kiillon loppui tuntui epähygieeniseltä. Mutta oli kyllä viime vuoden käytetyin kiiltoni, muistan että käytin kesälläkin tätä koko ajan kun oli niin helppo ja nopea laittaa. Paljon muistoja tästä! Voisin jopa ostaa juuri tämän uusiksi, tai jonkun muun sävyn. Näyttää että pohjalla on vähän kiiltoa mutta ei sieltä mitään enää tule. 

Seuraavana sain loppuun NYXin Stockholmin. En tottapuhuen pitänyt tästä ollenkaan, väriltään aivan liian lämmin mulle. Käytin loppuun huulirasvan kaverina niin menettelihän tämä. Minikoko oli onneksi helppo ja nopea kuluttaa pois! Kolmantena huulimeikeistä kulutin loppuun essencen Romantic nudepunan. Tälläinen kiiltopuna oli helppo kuluttaa pois, kului äkkiä kun oli niin nopea ja helppo lisäillä töissä. Täydellinen arkipuna!

Ciaté London Shadow Flip loppui seuraavaksi. Tämä ei ollut suuri suosikki vaikka kaunis vihertävä-kupari duochrome sävy olikin. Tämä levittyi luomelle tosi epätasaisesti enkä lopulta tiedä loppuiko vai kuivuiko tämä, mutta onneksi pääsin tästä eroon ;)

Seuraava loppunut on Wet`n`Wildin Tinted Hydrator sävyssä Fair. Tämä oli talvisävyni joten tuhlasin pois nyt talviaikaan. Kiva kiireisiin arkiaamuihin, tällä onnistui aina ja se jätti puolipeittävän pinnan. En käyttäisi iltameiningeissä mutta kuivalla talvi-iholla passeli. Purkin leikkaamalla tuotetta voisi olla vielä johonkin käyttökertaan mutta puristamalla ei mitään enää tule, ja harvemmin näette niitä leikeltyjä purkkeja täällä ;)

Physicians Formulan ruskea geelikynä oli odotetusti seuraava loppunut. Tämä onkin mun suosikki, ruskea sävy on arkeen pehmeämpi ja mustassa on särmää enemmän. Olen monesti maininnut näiden sopivuudesta raskaille luomille, tämä ei siis leviä eikä tee sitä raitaa yläluomeen. Lämmin suositus näille! 

Mitä tuumitte, miten hyvin edistyin? Ja mitähän projektissa loppuu seuraavaksi?


10 kommenttia:

 1. Todella monta loppunutta!

  Mie veikkaan, että Physicians Formula Rosy Pink poskipunaan voisi tulla pannu :D Ja miksei Bohon neutraloija voisi peräti loppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen kanssa että saan Rosy Pinkiin pannun, se ei itseasiassa ole ehkä hirmu kaukana enää ;)) Boho kyllä tulee loppumaan!

   Poista
 2. Hyvin edistyy. Tuohan on neljäsosa koko tuotemäärästä. :)
  Minulla maaliskuun tehokäyttöön otettu tuote on Bohon keltainen neutralijoija. Eli nyt kolme tuotetta otettu kulutettavaksi. Tuo Boho on kyllä yllättävän riittoisa.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ihan älyttömän riittoisaa! Mutta hyvä tuote on, pieni määrä riittää :)

   Poista
 3. Joku Paesen puuteri mullakin on ollut historiassa ja se oli tosi hyvä. Ehkä ei niin yleinen kivijalassa joten ei ole sitten osunut uusiksi käteen.

  VastaaPoista
 4. Vau miten hyvin sulla edistyy tämä! Mulla ei "ihan" yhtä hyvin oo tulosta vielä tullut.. :D Huulimeikeistä nostan sulle hattua, oot tosi hyvin saanut niitä käytettyä. Mulla on projektissa vaan se yksi eikä sekään meinaa kulua. Toisaalta jos olisin töissä niin saisin sitä kulumaan varmasti nopeammin, kun siellä sitä tulisi vähän väliä lisäiltyä, kuten säkin ton essencen kohdalla totesit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töissä mä yritän noita kuluttaa ja just tuollainen on hyvä mitä voi nopsaan lisätä :) Mielenkiinnolla odotan sun edistymistä :)

   Poista
 5. Olet saanut näitä jo tosi hyvin loppumaan! Myös vaikeamman kuuloisiakin tuotteita, eli Ciaté ja huulimeikit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hyvin tämä alkoi ja lisää tulee loppuneita ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3