sunnuntai 19. maaliskuuta 2023

Maalis-Huhtikuun käyttismeikit

Eli kevätmeikit joko voisi sanoa! Maalis-huhti-toukokuu ovat kevätkuukausia. Eikö näin? Valitsin maalis-huhtikuun käyttismeikit jo tuossa helmikuun vikoina päivinä kun oli aikaa ja teki mieli vaihtaa meikkejä. 

Viime kerralla käytin kaikkia edellisten kuukausien luomiväripaletteja joten nyt mukana ei ole vanhoja vaan uusia. 23 projektin -tuotteita on mukana luonnollisesti, kävin myös vähän huulimeikkejäni läpi ja otin mukaan ihan uusia avaamattomia. Teki mieli ja jemmassa on niin paljon uusia että pitää ottaa niitä käyttöön. Jossain vaiheessa tätä vuotta joudun laittamaan vanhoja pois kun ei niitä tummia sävyjä tule vaan käytettyä. 

Primerina toimii Glossyboxissa saatu Doctors Cosmeceutical Photo Face. Tämän arvohan oli joku 99 dollaria. Ihan kiva mutta ikinä maksaisi sellaista summaa...silmien alla käytän ennen peiteainetta Tarten Wink Of H2O:ta. Meikkivoiteina Fenty Beauty Pro Filter Soft Matte ja Urban Decay Stay Naked Weightless Liquid Foundation. Silmien alle Boho oranssi neutraloija ja Dose Of Colors peiteaine. Puuterit Boho kivipuuteri joka loppui postauksen teon jälkeen, sitten jatkaa Lottie Londonin irtopuuteri. Paese Puff Cloud silmien alle. Kiinnityssuihkeena LH Cosmetics On Set.

Kulmat teen tosi tylsästi aina samalla eli Make Up Storen paletilla...Bohon Blonde kynä on mukana pussissa mutta ei tule tartuttua siihen kun MUS paletti on niin ihanan helppo, ja aamuisin on niin pirun kiire jo siinä vaiheessa kun kulmia teen :D Silmämeikin primena Too Faced Shadow Insurance joka loppunee kohta, siitä sitten testiin NYX HD Eyeshadow Base. Tuplapohjustukseen MAC Paint Pot Layin` Low ja Smashbox Always On Greige. Rajauksen teen Realherin pronssisen ruskealla tai Beauty For Certainin mustalla kynällä. Ripsarina tuttu MAC 38 eli Extended Play Gigalash. 

Contourin teen Make Up Storen Masailla joka saa luvan loppua. Bronzerina Physicians Formula jonka kanssa menee hyvin, poskipunat Clarins Sweet Rose ja Physicians Formula Rosy Pink. Nuo samat poskipunat tympii joten vaihtelua tuo MAC Fleur Power joka on raikkaan keväinen. Korostuksiin MAC Lightscapade joka on mukavan arkinen, Fenty Beauty How Many Carats?! on sitten jotain aivan muuta, sillä erottuu ja loistaa! Bohon Rose Blossom poskipuna on kanssa meikkipussissa mutta sitä ei oikein tule käytettyä, on nätti sävy mutta hohtaa kasvoilla. 

Luomivärejä on aina mukavin valita ;) UD Naked 2 ja Dior Elegante oon 23 projektin asukkeja. Naked 2 on kyllä hyvä paletti ja ihan hirveen sopiva mulle, nyt kun sitä on tullut tosi ahkerasti käytettyä. En huomaa laadun huonontuneen vaikka herra ties miten vanha se on! Diorilta otan mukaan 2 viisikkoa; Blue Lagoon ja Sundeck. Paese Mattlicious on loistava mattapaletti, ihana vihreille silmille. Violet Voss Violet Sunset voisi olla keväinen arkimeikkihommeli, on kyllä nätti paletti ja ihanat sävyt!

Tartelette In Bloom myös arkeen sopiva nudepaletti ja ihan huippulaatuinen! Matkamuisto Berliinistä! Nyt haluan käyttää Sultya, kiitos Marin ja uutta Nouveauta. Joka tosin on syksyinen mutta...niin uusi että voisi sitä nyt käyttää ;)

essenceltä nappasin mukaan Turtle ja Fish paletit jotka on molemmat hyviä, ja onneksi tuli aikoinaan hankittua :) Ei mitään huippupigmenttisiä mutta arkeen sopivat ja hauskan näköiset, siksi pidän noista.

Huulimeikeissä on mukana tutut rajauskynät; MAC, Jane Iredale ja Dragun Beauty. Ei mulla tule oikein käytettyä rajauksia mutta on ne tuossa jos sellainen mielenhäiriö iskee. Huulipunista käytän pois Jeffree Starin Celebrity Skinia joka on lemppari, ja saa alkaa loppumaan kun korkki on rikki ja saattaa aueta taskussa. MAC Yash mukavan arkinen ja Huda Beauty Dirty Thirty on kiva...en töissä pysty/ehdi aina lisätä huulimeikkiä joten nämä on nyt luvattoman vähällä käytöllä :/ Vanhoina kiiltoina mukana Buxom Celeste, Jeffree Star Silk Rope ja MAC Wild Wheeler. Uusina jemmoista käyttöön 2x Too Faced Lip Injection sekä Jeffree Starin Lord Star. 

Siinäpä keväisemmät meikit, kyllä piristi ottaa uusia mukaan. Testailen myös sivussa uusia luomivärejä ja jos nyt huvittaa jotain muuta käyttää niin ihan sallittua se on ;)

Joko siellä on otettu esiin keväisemmät meikit?


14 kommenttia:

  1. Mullakin nuo essencen luomiväripaletit ja olen myös iloinen, että tuli ne hankittua:) Ostan melko paljon essencen tuotteita, mutta niiden luomivärejä tulee hankittua aika harvoin. Ihanan keväisiä poskipunia<3 Onpahan taas hintaa tuolla Doctors Cosmeceuticalsin pohjustajalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole ostanut nyt essenceä kun se pahin huuma meni ohi, eikä ne oikeasti ole ihan mun suosikkeja laadultaan ;) nuokin paletit on kivoja mutta arkisia, toisaalta hyviä kiireisiin aamuihin ;)

      Poista
  2. Kaunis kattaus, poskipunat todella punia. odotan jo että vähän saisi kasvot väriä ja tulisi kivasti tummemmat meikkivoiteet myös käyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä odotan kanssa kun nyt niin vaaleat käytössä, tuokin UD on tosi valkea!

      Poista
  3. Ihania tuotteita tässä! Upeita paletteja<3 Fentyn meikkivoide kiinnostaa kovasti, täytyy katsoa jos uskaltaisin jossain vaiheessa lähteä tilaamaan sitä :) Mulla nousi heti maaliskuun alusta hirveä innostus tehdä värikkäämpiä meikkejä ja oon tosi tyytyväinen, että oon niitä nyt myös tehnyt. Vielä kun saataisiin noi lumet sulamaan ja kevät kunnolla alkamaan niin väri-innostus varmasti meikkienkin osalta vaan lisääntyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Mulla on taas kausi että teen klassista meikkiä, esim tuo Naked 2 on vaan niin mun värinen ;) Luulen kyllä että ensi meikkilaatikkoon valitsen ihan muita, ja varmasti tässä välissä käytän muitakin. Nämäkin valinnat pääosin basic värejä....

      Poista
  4. Ihana setti kaikkea ja kiva, että kaivoit Sultryn esille. Ite työnsin sen piiloon hetkeksi. Pöydällä on kasa kevätpaletteja jo. Testannutkin oon muutamaa, josta olisin voinut luopua, mutta en luovukkaan(meinasin että pitäis karsia, kun kaveri tuo Sephorasta tuliaisen, hillitsin ja toivoin vaan yhtä palettia, arvaatko minkä?) . Ihana saada kohta testata kevyempiä meikkipohjia ja ihonhoidossa oon siirtynyt jo kevyt juttuihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kai vaan se mitä minä en ole vielä edes testannut :D ? Sultry on kyllä kiva ja olen huomannut suosivani nyt tosi paljon klassisia sävyjä, siihenhän se ND Glam on kans sit hyvä ;) Onko se siis sulle tulossa??!!

      Poista
    2. Laitoin kaverille mukaan ykkösenä Retron ja kakkosen Glamin. Katotaan kumpi tulee. Näillä näkymin pääsen kyllä Tukholman Sephoraan itsekin ens kuussa. Että jos innostun, niin ehkä sitten toinen näistä tulee mukaan. Tosin ihastuin siihen Hudan pieneen matta pakettiin kans, siihen viileään.

      Poista
    3. Retro on kiva, mietin sitä kans mutta päädyin Glamiin, ajattelin sen olevan sopivampi itselle :) Oih, ihanaa että pääset Sephoraan, varmasti ostaisin itsekin sen mattapaletin, se on ihana <3

      Poista
  5. Vau mikä määrä tuotteita ja monet niistä on mahdollista saada loppuun käytettyä.
    Valon lisäännyttyä olen jaksanut taas meikata enemmän. Vihreää luomiväriä uskalsin jo kerran kokeilla. :D Maaliskuun käyttistuotteeksi otin Bohon keltaisen neutralisoijan. Nyt on kasassa kolme kulutustuotetta, eli SB under eye, Bohon kulmakynä ja neutralisoija.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuo Bohon oranssi on parempi, on mulla se keltainen myös mutta tuon yritän käyttää pois :) vihreät luomivärit on ihania ja hyvä kun olet kokeillut, eihän sitä pakko ole kamalasti laittaa vaan lähtee hennommalla värillä ja pienemmällä määrällä liikkeelle :)

      Poista
  6. On täällä jo vähän oranssia ja korallia otettu käyttöön. Pitäis vaan hypätä pastelliin ennen noita kesä sävyjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ne pastellit jää yleensä aika vähälle käytölle, mutta joskus innostun niistäkin ;) Jawbreakerissa on kivat pastellit :)

      Poista

Kiitos kommentista <3