keskiviikko 1. maaliskuuta 2023

Helmikuun kosmetiikkaostokset

Nyt tulee ostoksia tammikuun lopulta helmikuun loppuun. Nyt kun on omistuasunto ja suuntana kylpyhuoneremontti niin rahaa on säästettävä järkevämpiin hankintoihin ;) Muutamia pikku juttuja on tullut hankittua, mutta yritän välttää nettikaupoissa pyörimistä, tarjousten seuraamista ja uutiskirjeet olen mykistänyt. Näin ei tule niitä houkutuksia kun olen varsinainen tarjoushaukka...

Ennen muuttoa mun piti käyttää pois saamiani lahjakortteja Nurmeksen kauneushoitoloihin. Olin ajatellut aiemmin ottaa niillä hoitoja mutta nyt päädyin tuotteisiin, kun ei olisi ollut aikaa hoidoissa käyntiin. Otin mm.Feel Free -sarjaa, Bohon päällyslakan, konjac sienen sekä BTB13 miselliveden. Ihania ja tarpeellisia juttuja :)

Olen haltioissani uuden kotikaupungin kosmetiikkatarjonnasta :D Sokos Emotion tuntuu aivan luksukselta! Lisäksi täällä on hyvin essenceä, Catricea + paljon muuta. Lisäksi asun kauppojen läheisyydessä mikä on kiva juttu. essenceltä ostin pari päällyslakkaa kun niitä oikeasti tarvitsen, ja nämä geeli top coatit on ihan hyviä. Cittarista nappasin mukaan Garnierin jännän näköisen uutuus miselliveden. Kuvan ostokset 10 e.

Nurmeksesta ostin S-Marketista Mossaa mikä oli uutuutena saapunut. Halusin mansikka miselliveden sekä tutun Creme-Mousse putsarin. Labellon huulirasva on tämän hetken suosikki ja tukka kaipasi Muumisuihketta ;) Ostokset 31 e. Nivean nappasin tarjouslaarista Iisalmen Cittarista parilla eurolla messiin.

Yritän vältellä turhaa nettikaupoissa pyörimistä, ja olen hiljentänyt monet uutiskirjeet. Jos seurailee alennuksia ja uutuuksia niin on helposti vietävissä ostamaan. **Cocopandalta kuitenkin tilasin ihan järkeviä juttuja; Sally Hansenin kynnenkovettajan, Kocostarin kuorintasukat ( TARVIIN ) ja Essien kynsiöljyä. Tilaus 31 e. 

Ainakin misellivesiä on nyt riittämiin mutta hyvä niin, välillä ne on olleet varastoistani ihan loppu :) Yksi iso houkutuskauppa täällä Iisalmessakin on, ja se on Sokos Emotion. Olen ollut kaupan asiakas luoja tietää mistä asti, ja välillä siellä on aivan ihania alennuksia! Kävin hiljattain tsiikaamassa valikoiman että mitä sieltä saa, oli kyllä vaikea olla ostamatta mitään mutta pidin pintani ;) nykypäivänä ruoka ja polttoaine on ihan sikamaisen hintaista ja se ärsyttää. On siis yritettävä karsia turhuuksista ja ihan hyvin mielestäni onnistuin ;)

Mitä tuumaat ostoksista? Oliko tuttuja tuotteita tai jotain mitä haluaisit kokeilla?


23 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia, hauska toi Garnierin misellivesi! Tosin tollaset geelimäiset ei oo mun suosioon aiemmin päässeet, mutta tykkään jotenkin ton tuotteen ulkonäöstä :D BTB13 misellivesi on tosi hyvä! Ja tota Mossan mousseputsaria oon pitkään jo halunnut kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai et ole kokeillut tuota Mossaa?? Yllätyin! Kannattaa, se on tosi hyvä :)

      Poista
  2. Yks kysymys: Miten sää Iisalmeen päädyit? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen täältäpäin syntyjäni ja perheeni asuu tässä lähellä :)

      Poista
  3. Sitten se palkitsee kun on freesi kylppäri minne noita purnukoita voi asetella <3 ja ainakin minusta välillä tuntuu ihan virkistävälle olla ilman noita uutiskirjeitä, kun tulee ostettua vähän turhaa vaan koska on halpaa. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä samaa mieltä että moni ostokseni on ollut turha ja ihan uutiskirjeiden takia tullut ostettua...mutta toisaalta nyt niistä nauttii kun ei niin uutta osta ;)

      Poista
  4. Iisalmi on kyllä kiva ja yllättävän pirteä paikka. Mun porukat asuu toisessa suunnassa vähän isommassa kaupungissa, eikä ole kyllä puhettakaan, että siellä mitään Sokos Emotionia olisi tai tulisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ihan sopivan kokoinen, on menoa mutta ei mikään liian vilkas ja kiireinen paikka :) täällä tuo Emotion on ollut iät ja ajat joten jospa pysyisi jatkossakin ;)

      Poista
  5. Hyvä sinä, siistiä saada varmasti toivomansa näköinen kylppäri ja tsemppiä meille molemmille ostohimon hallintaan ja hankintojen järkevöitykseen isompien hankintojen jälkeen.
    Tuo Feel Free sarjan misellivesi näyttää söpöltä kun on tuo puinen korkki.
    Tuota Mossan uutta Juicy Cleania pitäisi myös kokeilla, myöskään tuota creme moussea en ole ikinä testannut (esittelyä jos teet niin kiinnostaisi!).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tsemppiä meille <3 ai, sinäkään et ole sitä kokeillut? Olen monesti sitä kehunut loppuneissa, ja löysinpä tälläisen vanhan postauksen:

      https://charmingnails.blogspot.com/2016/10/uusi-marjaisa-tuttavuus-mossa.html

      On siis suosikki monen vuoden ajalta <3

      Poista
    2. Kiitos, pitää lukaista :) Nyt on toki liikaa kertynyt noita kasvoputsareita kaappiin!

      Poista
  6. Kiinnostaa onko toi Essencen Extreme Gel Gloss samaa kamaa kuin aiemmin erimuotoisessa pullossa ollut samannäköinen, kerrotko kun testaat että onko se nopeasti kuivuva (tai jos jo satut tietämään). Se vanha oli ihan mun lemppari mutta kun ne sarjat muuttuu niin usein enkä ole hetkeen ostanut päällyslakkoja niin olin vähän hukassa Essence-hyllyllä (siellä ei näkynyt tuota samaa kyllä mutta eikö se jostain tule vastaan jos on hyvä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän mitä lakkaa tarkoitat, mä käytin sitä useamman pullon ja tavallaan hankin tämän sen korvaajaksi. Voin ottaa sen seuraavaksi käyttöön ja kertoa kokemuksia :)

      Poista
  7. Noita BTB13- tuotteita en olekaan kokeillut, vaikka olisi pitänyt. Tosin ehtii kaiketi vielä... :) Entisen työpaikkani kaupasta niitä olisi saanut edullisesti.

    Niissähän on käsittääkseni (en nyt jaksa tsekata) joku sokerimolekyyli kosteuttavana tekijänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut niiltä hoitoneste ja se oli kyllä loistava, todella riittoisa vaikka hintava sarja kyseessä. Tykkäsin siitä todella paljon silloin <3

      Poista
  8. Kuopion Prismaan on tullu Elfiä, onko Iisalaamen? Ostin poskipuna/highlighter duon.

    VastaaPoista
  9. Jännä tuo musta misellivesi. Vai hyytelökö se onkin? Miten hyytelömäistä mahtaa olla?

    Mulla taisi olla joskus joku korealainen vastaava.

    VastaaPoista
  10. Jotenkin hämmentävää, että Iisalmessa on Sokos Emotion, jotenkin olen pitänyt Iisalmea pienenä "kylänä" vaikka kaupunki onkin, niin kuin esim. Kitee :D Aina sitä oppii jotain uutta!

    Miulla on Garnierilta se Milky -misellviesi, joka on valkoista. En tykkää sen koostumuksesta, kun suurin osa on joko lavuaarissa tai kädellä. Ei imeydy vanulappuun tarpeeksi nopeasti, ennen kuin itse saa vanun kasvoille käännettyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan täällä kaikki Lidlit, Halpa-Hallit, Gigantit jne ja Normal avataan myös! Ei mikään suurkaupunki mutta ei mikään kyläpahanenkaan mitä taas Nurmes oli ;) Mä huomasin että tuohon misellisarjaan tulee vauhdilla uusia, jotain taas katsoin oisko Prismassa mutta jätin hyllyyn :) Hyvä kuulla että se milky on sellainen niin jos pysyttelisi normaalissa misellissä ;)

      Poista
  11. Hyvät ostokset sinulla. Ostelin vaikka mitä helmikuussa, kun oli pari alekampanjaa ja kiinnostavia tuotteita, mm. Zuiin heleyttävää ja huulia värittäviä tuotteita.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3