torstai 24. marraskuuta 2022

Vähän vanhempaa Jeffree Staria

**Mainoslinkki

Keksinpä kivan postausaiheen, voisin kertoa kuulumisia näistä vanhemmista Jeffree Star paleteistani! Kesäisin kuvia, taisin jo loppukesästä luonnostella tätä postausta. Meikkaan aika usein Jeffreen paleteillani mutta voisin kyllä käyttää niitä useamminkin. Ostoslistalla  on **Wedding paletti ja tottakai se uusin värikäs Psychedelic Circus. Ne on vaan niin kalliita ettei kaikkea raaski koko ajan ;)

**Beauty Killer on se ihan ensimmäinen ilmestynyt Jeffreen paletti. En muista mikä on ollut että olen sen kuitenkin vasta toisena itselle hankkinut. Mutta oli ilo huomata että tämä on ihan kunnossa vielä, pigmentti on loistavaa ja apua miten hyvin häivyttyvää!! En ymmärrä miksi tätä morkataan kun minusta tämä on ihan huippuhyvä paletti eikä yhtään häpeä uusimmille!! Värikattaus on täydellinen, ihan mun silmille sopiva ja sisältää todella hyviä perusvärejä, myös häivyttelyyn.

Tässä vanha postaus Beauty Killeristä. Onpa ihania meikkejä, vielä kun saisi tuollaiset kissarajaukset aikaan! Ei tule enää tehtyä enkä kyllä tällä hetkellä eyelineriä omistakaan että voisin kokeilla. En tiedä onnistuuko enää näillä luomilla. Tämän postauksen meikkikuvissa olen käyttänyt purkissa olevaa Maybellinen rajausta ja sivellintä. 

**Androgyny oli ensimmäinen hankkimani JSC luomiväripaletti ja tämähän se herätti mielenkiintoni merkkiä kohtaan. Alarivin turkoosit oli wautsiwau mutta koska meikkimakuni on muuttunut, arvostan nykyään enemmän ylärivin neutraaleja ja paremmin silmiini sointuvia sävyjä. Silti tästäkään paletista ei jää yhtään sävyä unholaan, loppupeleissään helppo paletti yhdistää kun katsoo paletin sävyjä neliöinä, joka väri sopii vierekkäisen värin kanssa yksiin.

Mukava lukea näitä vanhoja postauksia, tässä Androgyny paletti ja meikkikuvat. Ja apua mitä nostalgiaa lukea kommenttikenttää, onpa ennen tullut paljon kommentteja ja moni nimi niin tuttu, tai oikeastaan kaikki, mitähän heille tänä päivänä kuuluu? Monikaan ei enää blogimaailmassa hengaa. 

**Cremated paletti on ollut hävyttömän vähällä huomiolla ja siksi päätin ottaa vielä senkin tähän postaukseen mukaan :) en tajua miksi en niin pääse tähän sisälle vaikka tässä on kivat perusvärit. Kylmää sekä lämmintä, kaikkea vaaleasta tummaan, mattaa, kiiltävää ja kunnon metallinhohtoista. Todella loistava peruspaletti esim Orgyn rinnalle. Ja mikä pigmentti, tämä iltameikki oli todella nopeasti tehty ja tummista metallinhohtonapeista tulee upea hohto. Näyttävämpi meikki olisi tullut vielä sisärajauksilla ja alaluomen meikkaamisella, mutta joku siinä on että siinä vaiheessa alkaa silmät vuotaa jos menet siveltimellä alaluomelle. Ilmeisemmin luomivärit pöllyää ja ärsyttää mun silmiä sitten niin paljon. Jos ihmettelet miksi en meikkaa alaluomea niin siksi että silmät vuotaa ja on helpompi pyyhkiä kun ei ole meikkiä tiellä. 

Cremated postauksesta ei hirmuisasti aikaa ole, mutta kaksi vuotta kuitenkin! Siis miten nopeasti aika menee!! Onpas mulla ollut lyhyet hiukset ja apua nuo kulmakarvat...en jotenkin osaa enää nähdä muutakuin näitä pigmentointeja omina ;) Cremated on kyllä käyttämisen arvoinen paletti ja sopii ihan arkimeikkeihin. 

**JEFFREE STAR MEIKIT oletkauniilla, Black Weekend kannattaa kurkata jos alennuksessa on jotain kivaa! Alennukset ovat voimassa 25-27.11!

Mitä tykkäsit tälläisestä nostalgiapostauksesta? Minusta on kiva aina muistella näitä vanhojakin paletteja. Meinaatko hankkia jotain oletkauniin Black Fridaysta? Sinne on tullut hulluna lisää kaikkia tuotemerkkejä, itse kuitenkin kuolaan aina Jeffreen meikkejä ;)


12 kommenttia:

  1. Tosi kauniit värit näissä jokaisessa paletissa ja ihanat meikit. Etenkin eka meikki jossa pinkkiä upea!

    VastaaPoista
  2. Tykkään kovasti myös nostalgiapostauksista! BlackFridayn kanssa on todella ristiriitaista. Yhdessä hetkessä olen vapaa kaikista houkutuksista ja ajattelen, etten tarvitse tällä hetkellä yhtään mitään paitsi korkeintaan joululahjoja perheelle ja ystäville. Ja sitten toisena hetkenä selaan ihan hulluna Black Friday -tarjouksia ja vaikka mitkä paletit himottaa. Saa nähdä, miten lopultaan käy...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :D kuulostaa ihan minulta ;) en ole toistaiseksi mitään vielä ostanut ( paitsi ne treenihousut ) mutta tämän oletkauniin alen kurkkaan. Mitään en tosin tarvii ;) paitsi ne paletit ja niitä ei tuolla nyt ole.

      Poista
  3. Pitäis kaivella Androgyny kaapista, ihan syys paletti!
    Ostin Jeffreyltä mustan huultenrajaus kynän ja punan, laatu on kuitenkin hyvä niin erikoisempaa sävyä on parempi kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä himoitsin sitä mustaa kiiltoa, oli jossain vaiheessa :) Androgyny on ihana ja siinä on tosi hyvät perussävytkin :)

      Poista
  4. Ihanat paletit. Ensimmäistä meikkiä jäin ihailemaan hetkeksi, jotenkin ei yhtään min sävyt, mutta voisiko sittenkin olla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna, varmasti voisi olla, nyt vaan kokeilemaan ;)

      Poista
  5. Kiva nostalgiapostaus ja nätit meikit. Lueskelin pari vanhaa postausta samalla ja siellä tuli vastaan kosmetiikkabloggaajan kylpyhuoneen kaapilla -postaus. :D Uusinta sellaisesta olisi hauska.
    Olen kyllä aleja katsellut, mutta yrittänyt olla ostamasta, kun noita varastoja on vielä jäljellä. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko se postaus minulla? Muistan että jossain vaiheessa sellainen kiersi :) Pistänpä korvan taakse! Mulla on kyllä tosi pieni kaappi jonka yritän pitää siistinä :) En ole minäkään nyt ostanut enempää aleista mitään.

      Poista
  6. Onpa kiva kun teet postauksia myös vanhemmista paleteista! Itsekin pidän siitä, ettei kaiken aikaa hehkuta vain uutuuksista:) Nämä kaikki paletit on tosi kauniita. Tilasin ensimmäisen Jeffreen palettini viime viikolla alesta. Otin alkuun pikkupaletin, Star Ranchin. Minulla on näköjään kestänyt vuosia tajuta miten kauniita sävy-yhdistelmiä näissä paleteissa on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Star Ranch on todella hyvä paletti, siinä on monia hyviä arkisia sävyjä joista on hyvä aloittaa ;) Ihan huippulaatu ja kauniita sävyjä kaikki <3 Kiva kuulla että tykkäätte vanhempien meikkienkin esittelyistä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3