perjantai 11. marraskuuta 2022

Ranskalainen manikyyri punaisella twistillä

Kuka sanoo että ranskalainen manikyyri on pelkästään valkoinen? Se voi olla myös punainen ;) harvoin kyllä tulee enää tehtyä valkeita kärkiä, värilliset on paljon kivempia!

Nämä kärjet tein A England punaisella hololakalla Briar Rose. Hieman jo näyttää ikä painavan, piti käyttää ohentajaa mutta muutoin pidän kovasti A England lakoista. Harvoin vaan nykyään niitä ostan, kokoelmat vähän kierrättävät vanhoja sävyjä mutta on ne nättejä! A Enkkuja voi ostaa ilman tulleja Hypnotic Polishilta.

En saa ikinä tehtyä kärkiä tasaiseksi pelkällä kädellä, mutta aika hyvin onnistuin ja tasoittelin rajaa hopealla glitterlakalla. Lisäksi laitoin ruusu water decalit. Tekisi mieli leimailla mutta en tiedä mikä siinä on, tuntuu hirmu vaikealta eikä tunnu löytyvän inspiraatiota. Koen kaikki leimailuni tylsiksi ja äh, en tiedä. Pitäisi keksiä jotkut kivat niin ehkä siitä inspiroituu sitten! 

Mitäs tykkäät?

12 kommenttia:

 1. Kiva on! Sulla on nyt tosi kauniin muotoiset kynnen kärjet. Toivottavasti nää mun nyt pian kasvaisi ja saisin tohon kuntoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 eivät vaan pysy koko aikaa tässä muodossa, helposti repeää....

   Poista
 2. Valkoset kärjet olis kyllä aika tylsät näihin verrattuna. Kauniit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) valkeatkin on kivat, vähän klassiset kun nämä ihan erilaiset :)

   Poista
 3. Onpa nätit. 🌹Mä oon diggaillut tosi paljon tästä värikkäät kärjet tyylistä.

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniit<3 Ja toimii tosi hyvin noi värilliset kärjet, vaikka valkoisetkin toki on aina klassisen kauniit :) Nää on kuitenkin hurjasti mielenkiintoisemmat ja myös söpömmät<3

  VastaaPoista
 5. Juuri tällaisista tykkään. Perus ranskis tuntuu nykyään tylsältä. ;)
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3