tiistai 8. marraskuuta 2022

Tämänhetkiset ihonhoitotuotteeni; syksy

Siis kävikö näin että unohdin kirjoitella kesän ihonhoidosta? Varmaan on sitten ollut niin kuuma että aivotkin olleet solmussa :D toisaalta oliko siinä kirjoiteltavaa koska kesällä en erityisemmin panosta ihonhoitoon, pyrin vaan käyttämään niitä pois mitä voi käyttää. Syksyn tullen iho muuttuu selkeästi pintakuivemmaksi ja ihonhoitoon pystyy taas panostamaan eikä kaikki tuotteet vaan lillu kasvoilla ;)

Tässä siis tällä hetkellä käyttämäni ihonhoitotuotteet :) osa näistä ehti jo loppua lokakuussa mutta ei anneta haitata. 

Coxir Ultra Hyaluronic Cleansing Oil 
Tämä vaan kestää ja kestää kun käytän öljyä harvakseltaan. Lisäksi tämä on hyvä niin en ole kokenut tarvetta vaihtaa. 

Skinfood Black Sugar Scrub Foam
Miellyttävä sokerikuorinta/puhdistustuote. Ei raavi naama vaan toimii hyvin puhdistuksen ensimmäisenä tuotteena ( jos en käytä öljyä ). Ei ole ärsyttänyt silmiä. 

Coxir Green Tea Foam Cleanser
Puhdistusvaahto joka tuntuu hyvältä iholla eikä kuivata. Tämä vaan vähän ärsyttää mun silmiä joten käytän varovaisemmin. Sisältää vihreää teetä, rohtosammakonputkea ja etanaseerumia. Hyvä rasvoittuvalle iholle. Ja ihan älyttömän riittoisan tuntuinen, saman sarjan kasvovesi on muuten kans hyvä tuote jos sulla rasvoittuva iho. 

Elemis Dynamic Resurfacing Facial Wash
Tämän jo käytin pois, en tykännyt. Jotenkin liian "kemikaalinen" kun tottunut korealaiseen tai luonnonkosmetiikkaan 

CeraVe Micellar Cleansing Water
Huippuhyvä misellivesi! Ei ärsytä ihoa tai silmiä, poistaa meikinjäämät tai sopii aamuputsailuun. Ja saa täältäkin apteekista, ostan kyllä uudelleen. Joskus huljautan kasvot vedellä, joskus misellillä, riippuu aamusta.

The Body Shop Camomile Gentle Eye Makeup Remover
Olen saanut tämän joskus joulukalenterista. Ei ole tuote jota ostaisin mutta käytän pois koska ei ärsytä silmiä. Ei jätä kalvoa meikinpoiston jälkeen. Ei pure voimakkaaseen meikkiin mutta rippeisiin ihan ok.

Mizon BSA Blackhead Away Liquid
Tykkään käyttää kerrallaan yhtä "purevampaa" kasvovettä koska mulle tulee herkästi mustapäitä ja tukkeutumia poskiin. Ja ihohuokoset on isot! Tästä olen tykännyt, pitää ihon puhtaampana eikä kuivata. 

Mizon Pore Fresh Peeling Tone Pads ( Calming )
Nämä otan käyttöön kunhan Mizonin BSA loppuu. Pidän kuorintalapuista todella paljon!

Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence
Syksyn tullen olen ehdottomasti ottanut käyttöön hoitonesteen/seerumin. Tämä kyllä riittää yksinäänkin ennen voidetta. Jännästi vähän venyvää ja todella hyvin kosteuttavaa! Ymmärsin heti miksi kaikki tätä hehkuttavat...kosteuttaa ja uudistaa ihoa, ihan älyttömän hyvää kamaa!

Ziaja MED Physiderm Eye Cream
Luottotuote vuosien ajalta. Kosteuttaa vaan ei ärsytä silmiä. Silmänympärysvoiteessa olen kyllä tosi tarkka. Harmi kun tämä nyt loppuu eikä ole uutta varastossa. 

Mizon Collagen Power Firming Eye Cream
Avaan tämän Ziajan jälkeen. Olisi tosi ihana säilytettäväksi jääkaapissa niin virkistäisi aamulla väsynyttä katsetta. Sisältää 42% merikollageenia!

SKÖN Repair Microbiome Night Creme
Tämän otan käyttöön kun Starskin loppuu. Goodieboxin tuotteita, muutoin ei merkistä ole kokemusta mutta kiinnostaa testata. 

Starskin Orglamic Pink Cactus Pudding
Tämänhetkinen kosteusvoiteeni aamuin illoin. On ollut miellyttävä ja pitkään kosteuttava. Starskinin kaikki kokeilemani tuotteet on olleet loistokkaita!

Cattier Paris Black Clay Mask
Cattierin naamiot on tosi ihania! Puhdistavat mutta ovat hellävaraisia. Ei ole sellainen perinteinen jämähtävä savinaamio. Mutta tykkään 2-3 kertaa viikossa käyttää kuorinnan tai puhdistavan naamion, muuten iho menee sameaksi ja likaisen oloiseksi.

Glamglow Thirstymud Hydrating Treatment
Jännän tuntuinen kasvoilla, ikäänkuin viilentää mutta kosteuttaa. Tosiaan rajummat naamiot jää kesän jäljiltä pois ja käytän kosteuttavia. En yleensä tykkää voidemaisista naamioista mutta tämä on ihan mukavan tuntuinen.

Mizon Collagen Eye Patch
Silmänalusnaamiot on parasta bestiä enkä voi elää ilman. Käytän aamuisin tai illalla, joskus laitan sheet maskin alle. Mizonit on hyviä, voisin ostaa toistekin. Eivät valu paikoiltaan!

Sheet Maskeja käytän myös useamman kerran viikossa, vaihdellen mitä milloin. Kuuluvat ehdottomasti ihonhoitooni :)

Mitä tuotteita sulle on nyt käytössä ja miten ihonhoito muuttui syksyn saapuessa?

ps. Joko on tullut ensilumi?


16 kommenttia:

  1. Tässä oli niin monta hyvää ja ihanaa tuotetta, joita haluaisin käyttää! Cosxr kasvovedet on ihania, mulla on se yksi käytössä ja uskon että tuo ultra hylauronic on ihan yhtä hyvä. Haluaisin taas myös hankkia CeraVe tuotteita käyttööni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. CeraVen misellivesi on hyvä mutta muutoin sarja ei vaikuta mun jutulta :) mutta ehkä joku muu, tai siis monikin niistä tuntuu tykkäävän <3

      Poista
  2. Hei! Voisitko tehdä joskus postauksen pelkästään siitä, miten ja millä tuotteilla hoidat rasvoittuvaa ihoasi? :) olen itse kärsinyt koko elämäni hyvin rasvoittuvasta ihosta, järkyttävästä määrästä mustapäitä, suurista ihohuokosista jne...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihan mun iholta :) Kiitos ideasta, voisin kyllä toteuttaa! En ole expertti ja joskus tuntuu että teen väärin, niin paljon toitotetaan ettei saisi esim geeliputsareita käyttää muttamutta....laitan aiheen luonnoksiin jo valmiiksi <3

      Poista
  3. Jee näistä muiden ihonhoitotuotteista on aina kiva lukea<3 COSRX:n etanatuotteet on jotain niiiin hyvää että! Ja toi Coxirin öljyputsari on yksi mun ehdoton suosikkini, en edes tiedä monta pulloa oon sitä käyttänyt :D Tollasen Mizonin kuorintalapun käytin viimeksi tänä aamuna ja kohta saan vihdoin tyhjäksi ton purnukan. Noi on hyviä, mutta tykkään enemmän First Aid Beautyn vastaavista.

    Lunta täällä ei luojan kiitos ole vielä satanut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kuorintalaput on kyllä käteviä. Sain nuo nyt käyttöön kun Mizonin BSA loppui. Tykkään viimeistellä meikinpoiston aina jollain misellillä tai lapuilla, tai sitten kasvovedellä, riippuu mitä milloinkin käytössä. Ihonhoito kiinnostaa aina ja meillä on tosi paljon samantyyppisiä tuotteita käytössä :) Täällä valkea maa ja lisää sataa, mutta en usko että jää vielä ( taaskaan ) maahan.

      Poista
  4. Ai Ceravellakin on misellivesi? Tää on mennyt mulla ihan ohi silmien. Hankinkin sitten sitä, kun edellinen misellivesi loppuu.

    VastaaPoista
  5. Skinfood Black Sugar Scrub Foam löytyy miultakin, tosin ei vielä ole käytössä (näitä en muuten enää Tokmannilta löytänyt, oli koko hylly poistunut), kun käyttelen avattuja poikkeen ensin. Itsellä ainakin kosteutusta tulee näin syksyn ja talven kohdalla käytettyä enemmän esim. sheet maskien muodossa, kun iho kuivuu ja miullakin rasvoittuva iho on. Asunnossa myös kosteusprosentti laskee talvisin tuntuvasti, niin sekin vaikuttaa paljon ja sen huomaa huulien kuivumisella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on kans tosi kuiva huoneilma, huomaan että huulet kuivaa ja saa kokoajan olla rasvaamassa :) suupieletkin on auki :/

      Poista
  6. Täällä yks ilta, kun katoin ikkunasta ulos tuli hetken lunta, mut maa oli niin märkä, ettei se jäänyt.

    Kivoja tuotteita COSRX on kaikki tuttuja ja tykkään brändistä kovasti. Mä muuten ymmärrän ton sun kemiallinen kommentin, jos käyttää paljon k-beautya, se on niin erilaista kuin hoitolabrändit. 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on. En jotenkin siedä sellaista keinotekoista tuoksua vaikka tuote muuten olisi miellyttävä. Se on mihinkä tottuu :)

      Poista
  7. Näistä on aina kiva lukea. Itsellänikin vastaava postaus taas työn alla. Taidankin harkita tuota Cosrxin essencea seuraavaksi hoitonesteeksi kun hankkii uuden:) Skinfoodin sokerikuorintaa olisi joskus kiva kokeilla. Starskinin voide kuulostaa ihanalta<3 Tuosta The Body Shopin silmämeikinpoistoaineesta olen samaa mieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cosrx hoitoneste on ihan mahtava tuote, venyy hauskasti sormissa. Ostan sitä kyllä uudelleenkin <3 Odotan sun postausta, muiden ihonhoidosta on niin mukava lukea!

      Poista
  8. Ensi lumi satoi tällä viikolla. :D Marraskuussa on ollut aika kylmä sää. Otin uutena tuotteena Olivia Kleinin öljyputsarin, mutta se oli liian tuju minulle ja iho alkoi kovasti kiristellä. Vaihdoin Flow'n balmiputsariin ja lisäsin kasvoveden ja Kypriksen kosteuttavan seerumin, niin kiristely lähti. Lisäsin enemmän kostetutusta marraskuussa ihonhoitoon.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulisi öljyputsarin olevan hellävarainen? Mulla on tuo Olivia Klein jotenkin kokonaan testaamatta :) Sun rutiinit ja käyttämäsi tuotteet kuulostaa aina tosi mielenkiintoisilta :)

      Poista

Kiitos kommentista <3