maanantai 21. marraskuuta 2022

Anastasia Beverly Hills Nouveau

**Mainoslinkki
Kaupallinen yhteistyö / Lyko.FI

Tämä ei ole ihan tuore julkaisu mutta se on minulle tämän syksyn ihanin uutuuspaletti. Anastasia Beverly Hills Nouveau. Oli ostanko vai enkö osta -harkinnassa. En ole halunnut innostua liikaa Anastasian slimmin mallisista paleteista koska mulle tulee se Kerää koko sarja -pakkomielle, joka nyt onneksi ei pahemmin valtautunut Norvina -palettien kanssa. 


Näissä paleteissa on ilmestynyt Primrose, Nouveau ja uutuutena Rose Metals. Anastasian meikkejä löydät **Lykolta. Lykolla on nyt alkanut Black Week ja tarjoukset kannattaa tsekata! 


Anastasia Beverly Hills Nouveau

Nouveau on mielestäni paremman mallinen kuin aiemmat paletit. Sen napit ovat isompia ja jotenkin kivempia käyttää. Vaikka ne pölisevät, pöly ei sitten leviä viereiseen nappiin. Myös säilytys on helpompaa mitä litteämpi paletti on ;) Myös paletin ulkoasu henkii syksyä, vanhaa aikaa ja tunnelmaa. Paletti sisältää 5 uudistunutta mattasävyä sekä 7 moniulotteista metallisävyä. 

Värimaailma Nouveau -paletissa on oliivinen, murrettu ja lämminhenkinen. Paletin lila mattasävy on se joka osuu ensimmäisenä silmään ja on kyllä iso osasyy himolle palettia kohtaan! Murretut värit on minusta ihania mutta ne eivät pue minua parhaalla mahdollisella tavalla. Mutta vastoin sääntöjä, näin paletissa kuitenkin mahdollisuuksia minunkin käytössäni. Pidän siitä että tässä on hyvät mattaiset häivytyssävyt alkaen vaaleasta tummeten asteittain, näin minun on helpompi alkaa rakentaa meikkiä mielessäni.



Tämän paletin laatu on uskomaton!! Swatchasin muutaman värin ja katsokaa! Metallisävyt ovat kermaisen pehmeitä, ihan tuntui että raaskiiko tätä ottaa käyttöön...vaikka paletilla on hintaa niin on se sen arvoinen. Paletissa on monta käypästä arkimeikkisävyä ja tällä tekaisee myös näyttävät juhlameikit. Värit sulautuvat hyvin yhteen meikatessa eikä niin tarvii arpoa mikä sopii toisensa kanssa. 


Nouveaun mattasävyt toimivat erinomaisesti vaaleasta tummaan rakentelussa. Luomelle voi lisätä sormin tai siveltimellä jonkun metallisävyn, ja paletin tummin sävy Muse on loistava rajauksissa! Siitä ei pigmenttiä puutu ja voit tehdä rajaukset pelkällä luomivärillä. Sehän ei onnistu huonopigmenttisten palettien kanssa. 



Nouveaun riikinkukko duochromesävy Peacock sekä mattalila Wisteria. Varjostuksessa mattavihreä Liberty. En ole osannut vielä valita lempisävyjäni paletista, niin moni sävy on käyttökelpoinen ja helposti yhdisteltävä. Vaikka paletin lila jotenkin tuntui irralliselta, se kuitenkin sointuu hyvin eri sävyjen kanssa.



Nouveau on toiminut mulla arkipalettina kun haluan hohtavan metalliset kuomet, mutta mattasävyn raskaiden luomien meikkaamiseen. Näyttävä paletti jossa on monta arjessa toimivaa metallisävyä. Paletin värimaailma sopii kyllä monille sekä kylmälle että lämpimälle iholle. 


Tässä meikissä käytin kahta mattaa Fleur ja Metro, sekä kultaista Isle -sävyä sekä ulkonurkassa kevyelti sävy Muse. 


Ja huulipuna jota en voinut vastustaa...



Anastasian Matte Lipstick sävyssä Resin. Uskokaa tai älkää, mulla ei ole ennestään Anastasian huulipunia. Vaikka niissä on tosi kivoja sävyjä!


Ehkä se pahin mattahuulipuna sesonki on mennyt, mutta minä valitsisin aina vaan mattaa...tämä Anastasian laatu ei ole edes mattamattaa vaan satiinisen kosteuttavaa huulilla ja tämä Resin ihan mun sävy, eikö olekin?! Tietysti tulee vähän se "haluan näitä lisää" , mutta mun pitäis oikeesti olla huulimeikkien ostolakossa. **Tästä löydät kaikki ABH huulituotteet eli ne legendaariset nestemäiset huulipunat, matta- ja satiinipunat sekä ihanat huulikiillot.

**Nouveau 59,90 e Lykolla, muista kurkata kaikki Black Week tarjoukset ja tulen muistuttamaan vielä Black Fridaysta. Joka tavallaan ärsyttää mutta pakkohan ne tarjoukset on seurata...siis se on kumma että mullakaan ei mitään ostettavaa ollut mutta kahdet ICIW treenipökät on jo tilattu :D toivottavasti on hyvät!! 

Mitä tykkäät Nouveausta, oletko innostunut näistä uudemman mallisista Anastasian paleteista?


24 kommenttia:

  1. Upean värinen paletti ja huulipuna aika villin värinen :D Mä en vielä ole ostanut mitään Black Friday juttuja, mutta kävin kyllä jo selailemassa lykoa kun haaveilin hiusvitamiineista. Mitään kivoja ei ollut tarjouksessa ainakaan vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon että tarjouksia tulee vielä enemmän tässä loppuviikosta :) mä odottelen innolla ICIW tilaustani, toivottavasti ne housut on sopivia :)

      Poista
  2. Hienoja meikkejä taas❤️. Oon miettinyt sitä Rose Metalsia, olis mun tyylinen. Anastian huulituotteista kans olen kiinnostunut. Oon omistanut vaan kiillon kerran ja sen käytin nopeasti loppuun, oli niin mieluinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Se on ollut sitten mieluinen jos niin nopeasti sait käytettyä pois :) Rose Metals on nätti mutta ei ehkä minun tyylinen. Hyvä vaan ettei kaikkee tartte ostaa :D

      Poista
    2. On ja en kans ryntää sitä ekana ostamaan. Keskityn ennemmin karsimaan ja käyttämään loppuun sävyjä vanhoista paleteistani. Ja odottelen Huda pakettia. Ja hei sun meikkejä Glamilla ja Hudan uusimmalla❤️😅

      Poista
    3. Kyllä tulee meikkejä niillä mutta ei nyt ihan pian, ei oikein nämä kelit nappaa kuvaamaan kun ei saa mitään järkevää aikaa. Valoisa aika on niin lyhyt että en tänäänkään ehtinyt ottaa kuvia blogia varten. En ole edes vielä ottanut niitä käyttöön ;D

      Poista
  3. Violetin ystävänä, se tietenkin pomppasi minun silmään myös. Sitten katsoin samaa kuin sinäkin, että no ihan irrallinen muista sävyistä :D Kummasti se vaan kuitenkin näyttää hyvältä muiden sävyjen kanssa luomella. Tosi kiva paletti :)
    Huulipuna on just sellanen kun olet aiemmin kertonutkin millaisista pidät, outo ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe outo mutta ihana :D violetti kyllä toimii yllättävän hyvin ja pakko sanoa etten ehkä ilman sitä olisi niin innostunut tästä paletista :)

      Poista
  4. Ostin saman paletin ja love it :) Tykkään tosta erilaisesta paletista. Ulkonäkö on tosi kaunis eikä likaannu niinku ne edelliset paletit. Sävythän tässä on upeat. Vihreat ja tuo lila oli just ne miksi tämän hankinkin ja nyt on tullu käytettyä enemmän vielä noita muita sävyjä. Joten hyvä hankinta :)

    VastaaPoista
  5. No vau mitä silmämeikkejä ja tuo huulipuna! Ei sopisi miulle, mutta siulle kyllä todella hyvin!
    Paletissa on kyllä kauniit sävyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, mulle kyllä sopii tuollaiset harmaat ja koen ne tosi pukeviksi sävyiksi. Vaikka en sitten arkena tohdi niitä käyttää ;)

      Poista
  6. Kuvissa vähän vilastaa sun hiukset - näytähän millaiset on tällä hetkellä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hirveät :DD tyvikasvu on korviin asti, viimeksi kevättalvella käynyt kampaajalla. Nyt joulukuussa menen raidoittamaan tyven. Katsotaan jos kampaaja ottaisi kuvan niin voisin näyttää tukan :)

      Poista
  7. Mun kommentti taisi hävitä jonnekin bittiavaruuteen :D Mutta siis totesin siinä, että Nouveau on todella kaunis paletti ja harmittelin, ettei siitä löydy tummempaa mattaruskeaa. Tosin se voi olla pelkästään hyvä, sillä silloin paletti olisi mun makuun aika täydellinen eikä tällä hetkellä tarvitse yhtään uutta palettia, vaikka tää kyllä houkuttelisi :) Todella upeita meikkejä taas ja toi huulipuna on kyllä just sun värinen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja on tainnut kadota matkalla. Sitä aina välillä sattuu itsellekin :/ tumma varjostussävy olisi kyllä täydentänyt paletin, tuo Muse on siihen liian hohtava ja ylipäätään niin pigmenttinen että hankala varjostaa sellaisella :)

      Poista
  8. Oi no onpa kaunis paletti tosiaan! Ihana jotenkin tuo vaalean lila ja nuo shimmerit iskee muhun tosi kovaa. Mulla on muutenkin ollut viime aikoina joku pastelli villitys niin tämä sopii siihenkin :D

    VastaaPoista
  9. Tässä oli nätit sävyt, mutta en tykkää isommista napeista, se vanha oli niin kiva. Tän vois ostaa mininä jos sellaisia enää tekevät.
    Huulipuna on hieno, Anastasialla oli aiemmin montakin erikoisempaa sävyä, harmi ettei enää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sellainen mini-Nouveau olis muuten hieno!! Ehkä nuo erikoisemmat sävyt meni jo, ei enää kunnon mattapuniakaan tule. Kaikki lip tintit ja sellaiset on nyt in. Ja niistä en minä niin välitä :D

      Poista
  10. Olipa kiva nähdä sulta postaus tästä, itsekin tilasin tämän paletin tässä kuukauden sisään:) Ihana paletti<3 Luulin tätä voivani vastustaa, mutten sitten voinutkaan:D Sulle sopii kyllä todella hyvin tuo huulipunasävy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja olisi kiva nähdä sun postaus tästä :) eikö olekin upeita sävyjä!

      Poista
  11. Ihan uutena tietona tuli, että paletin malli on muuttunut. Anastasian paletit ovat nättejä ja niin tämäkin. Värit sopivat sinulle. Hienoja meikkejä teit sillä. :) Huulipuna on juuri sinulle tehty. Voisiko sitä kutsua maksamakkaranväriseksi. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ;) Kyllähän tämä näitä maksamakkara -sävyjä on, tosin sellainen vähän harmaampi maksamakkara kuin oikein tuore ;D

      Poista

Kiitos kommentista <3