maanantai 13. heinäkuuta 2020

Jeffree Star Cremated

*Mainoslinkki



Tilasin Oletkauniilta *Jeffree Star Cremated -paletin heti kun se tuli myyntiin. Ensimmäinen reaktio palettiin oli että ohhoh, onpas erikoinen mutta tajusin kuitenkin heti miten nerokas värimaailma tässä on. Tiesin että paletti on pakko saada koska mulla on kaikki Jeffreet Jawbreakeria ja Thirstyä lukuunottamatta. 
Jawbreakerin hankin jos se sattuu halvalla eteen mutta en varmaan täyttä hintaa viitsi siitä maksaa, koska en enää niin käytä värikkäitä ja osa siinä on samoja värejä kuin muissakin paleteissa. Thirstyn möin pois aikapäiviä sitten ku se ei vaan ollut mun juttu enkä tykännyt laadusta/väreistä luomilla. 


Cremated on paketoitu pahviin joka on osittain läpinäkyvä ja paljastaa Jeffreen kuvan paletin kannesta. Nämä Jeffreen paletit on jotenkin aina niin erilaisia ja mielenkiintoisia, tässäkin paletissa riittää hämmästeltävää. Paletin nimi lukee vielä paletin sivussa joten tätä olisi helppo säilyttää pystyssä. Liekkö tämä samankokoinen kuin Jawbreaker? Tavallaan harmi että kaikki Jeffreen paletit on erilaisia keskenään, joudun säilyttämään niitä vähän missäkin kun erikoisemmat ei mahdu meikkikaapin hyllyihin.


Juurikin alussa hämmästyin paletin värimaailmaa. Pelkästään harmaata? Mutta sitten kun aloin katsella, onhan siinä erilaisia ruskeita, tosi vaaleita, tummia ja montaa eri koostumusta. Saa tummaa smokyä tai ihan luonnollista arkimeikkiä vaikka paletti ei sitä ensin anna ymmärtää. 
Ja nää värit...ihan tajuttoman pigmenttisiä! Ei tarvii kuin sivellin laskea napin päälle ja väriä on sopivasti. Mielestäni nämä eivät pöllyä kun ottaa varovasti. Pigmenttiä tulee luomelle sopivasti ja meikkaaminen on yllättävän nopeaa kunhan on varovainen pigmentin kanssa. Shimmerväritkin levittyy hyvin ihan siveltimellä.


Pakko kyllä todeta miten hyvin paletti sointuu nykyiseen tukkaani. Alussa tukka oli aivan liian tumma ja olenkin sitä nyt kuukauden haalistanut Lorealin Faderilla. Nyt se on violettiharmaa hopeisella välkkeellä. Löysin jemmoistani tuollaisen navy sävyisen eyelinerin joka sopii tukkaan tosi hyvin. Kaikki harmaat meikit näyttävät kivoilta ja olenkin nyt ihan innoissani uudesta tyylistäni :D 



Cremated on kyllä täydellinen utuisiin, tummiin meikkeihin. Hirmu nudeja en ole sillä tehnyt koska värit ovat sen verran pigmenttisiä että ne vaativat tiettyä varovaisuutta, joten tämä ei ole kiireaamuni valinta. Käyttäessäni palettia koin myös joidenkin harmaiden olevan aika yllättäviä! Ne näyttävät "vain harmailta" mutta yllättäen saattavat taittaa ruskeaan tai jopa vihreään. Jos siis on tietynlainen meikki mielessä niin joutuu muuttamaan värivalintojaan. 
Paletissa on myös lämpimiä sävyjä vaikka yleissilme on viileä. En osaa sanoa mittä kaipaisin lisää tai mitä paletissa muuttaisin. En tosiaan ole kokeillut varmaan puoltakaan väreistä vielä. Nuo hirmu tummat glitterit houkuttaa mutta syksymmällä sitten. Olen kyllä ostokseeni todella tyytyväinen, luulen että tämä nousee suosikeikseni Jeffreen paleteista. Eniten tykkään Alienista ja Blue Bloodista sekä ensimmäisistä Beauty Killeristä ja Androgynystä. Värikkäät on mulla vähemmällä käytöllä, tummat neutraalit on ainakin nyt mun juttu :)

Nyt minä tykkäisin kuulla mitä sä tykkäät Crematedistä? Onko se sun juttusi?

*Cremated 64,90 e oletkauniilta. Myös *Jawbreakia löytyy nyt!!

14 kommenttia:

  1. Tämä paletti vois olla sellainen, että itsekin tulisi käytettyä! Tosi kiva! :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kaunis meikki<3 Tää paletti ei oo mun juttuni, oon tosi huono käyttämään just ton tyylisiä sävyjä, mutta onhan toi kokonaisuutena ihan älyttömän upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 on se ja tässä on sit taas sellaisia sävyjä joita minä käytän :)

      Poista
  3. Nämä meikit sopivat hyvin hiuksiisi. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana meikki ja upea look sinulla🙂 Varmasti paletti ja sun tyyli sopii myös tulevaan syksyyn! Mä niin haluaisin itselleni tämän paletin🥰😍💖

    Terveisin Anne/Kivun kahdet kasvot- blogi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne <3 tämä on kyllä hyvä hankinta vaikka olikin kallis hankinta. Onneks näitä ei ihan joka kuukausi ilmesty ;)

      Poista
  5. On kyllä kivan näköinen paletti, mutta en halua hankkia Jeffreen tuotteita kun se on musta vaan ihan sietämätön tyyppi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän :) minäkin haluaisin katsoa monen tubettajan videoita mutta en vaan pysty...

      Poista
  6. Olin jo yhtenä aamuna meikkaamassa tällä, voisin niitä Lethal cosmetics in neon rajauksia käyttää jotta kesäisyys pysyisi:)
    Ihania lookkeja oot tehny! Tukkakin sopii ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja alahan laittaa meikkikuvia eetteriin neonrajausten kera!!

      Poista
  7. Tää paletti on ihana :) Mä en aluksi ollut ihan varma tästä ja jotenkin odotin hieman erilaista. Vähitellen kuitenkin lämpenin tälle sävymaailmalle, vaikkei se olekaan sellainen mitä yleensä suosin. Mä tkkään tosi paljon oranssihtavista ja värikkäistä meikeistä :D Tällaista palettia multa ei ennestään löytynyt, joten tätä on ollut senkin puolesta kiva testailla :) Ja varmasti syksymmällä tulee vielä enemmänkin käyttöä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä ihan vastakohta lämpimille värikkäille sävyille ;) syksymmälle menee itselläkin, ei mulla pysy näillä keleillä oikein luomivärit niin turha laittaa...

      Poista

Kiitos kommentista <3