sunnuntai 26. heinäkuuta 2020

Davines hiustuotteet testissä

Saatu ilmaistuote.


Davines, tuo minulle täysin tuntematon hiustuotemerkki. Blogeissa olen vilaukselta nähnyt ja nyt pääsin itse testaamaan. Kyseessä on italialainen laadukas ekohenkinen hiustuotemerkki jota voi ostaa kampaamoista. Davinesilta löytyy ratkaisu joka pulmaan eli jokaiselle hiuslaadulle jotain. Davines ei pröystäile pakkauksillaan mutta tuotteiden sisältöön on panostettu. 
Mun tukkani on lyhyt, kuiva ja kuriton luonnonkihara. Tykkään pitää sen kiiltävänä, asettuvana mutta uudelleenmuotoiltavana. Välillä pidän sen kiharana ( jos se asettuu ) ja välillä taas suoristan. Minulle valittiin testiin LOVE Curl -tuotesarjaa joka lupaa pitää kurittoman kiharan kuosissaan!


Love Curl shampoo
Hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi jättävä kiharoiden hiusten shampoo. Kihara tukka on tunnetusti kuiva joten se saa elastisuutta ja kontrollia tuuheuttavasta ja silottavasta shampoosta. Tässä on ihana tuoksu ja hyvä vaahtoavuus. Pesi hiukset puhtaiksi mutta jätti kuivan tuntuisaksi kuten hiukset aina ennen hoitoainetta. Shampoo oli koostumukseltaan melko ohutta enkä vielä päässyt jyvälle oliko se hyvä vai huono asia :) shampoo kuitenkin tuntui laadukkaalta tuotteelta ja sopi hiuksilleni. Tämä pienehkö pullo tulee kyllä käytettyä äkkiä loppuun ;) Love Curl shampoo sisältää luonnonmukaista mantelia, joka on viljelty italiassa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Parabeeniton ja sulfaatiton.


Love Curl hoitoaine
Kiharan ja taipuisan tukan paras kaveri, silottava ja tuuheuttava hoitoaine, joka sisältää mm. mantelia ja riisivahaa. Hoitoaineessa on hauska hyytelömäinen koostumus. Purkki on ehkä hieman epäkäytännöllinen suihkussa mutta hyvä matkalla mukana. Hoitoaine silotti ja pehmensi hiuksiani lyhyelläkin vaikutusajalla oikein hyvin. Tukka oli helppo kammata eikä se ollut perinteinen kuiva säkkyrä kuivuttuaan luonnontilassa. En aina föönää ja suorista vaan nykyään annan kuivua luonnollisesti ja jäädä kiharalle. Tykkäsin tästä hoitoaineesta, tuntui riittävän tehokkaalta tukalleni ja tämä tulee varmasti käytettyä loppuun. Parabeeniton.


Invisible Serum
Silottava muotoiluseerumi hiuksille jotka kaipaavat pehmeää, kevyttä ja joustavaa pitoa. Ehkäisee pörröisyyttä ja antaa kevyttä kiiltoa. Tämä seerumi on täydellinen tuote karhealle, kurittomalle luonnonkiharalle tukalleni. Silottava muotoiluseerumi sisältää karnaubavahaa ja risiiniöljyä.  
Seerumi on koostumukseltaan paksua ja voidemaista, jopa hiukan vahamainen sekä tuoksuu kivalta. Hieron tätä sormiin ja vien kädet hiusten läpi keskittyen latvoihin. Liikaa tätä ei kannata annostella tai tuloksena on muotoiltu lähmätukka, senkin kokeilin pari kertaa ;) seerumi kuitenkin toimii myös näinkin lyhyessä tukassa mutta ihanteellinen hieman pidemmälle kuosille. Muistan miten itsellä oli pitkässä tukassa latva aina ihan pörrössä. Odotan että tukkani saisi pian lisää pituutta, silloin mulla on enemmän tarvetta tälle tuotteelle. Silloin mulla kuluukin tuotteita todella paljon enemmän, lyhýelle tukalle kun kaikkea menee pikkuriikkinen määrä.

Onko Davines sinulle tuttu sarja? Itselle oli tuntematon ja koska olen värikkäiden purkkien ystävä, kaikki kiiltävä houkuttaa myös, en olisi osannut suunnata itse näiden pariin. Oli kuitenkin todella positiivinen yllätys tutustua näihin! Suosittelen tuotteita kiharalle, laineikkaalle tai kuivalle tukalle. Seerumi myöskin loistotuote silottamaan kuivaa latvaa ja kiillottamaan pituuksia.

Davinessin fb sivuista voit tykätä tässä ja oman jälleenmyyjäsi etsiä tästä. Näistä esittelemistäni tuotteista seerumi oli kallein, n.25 e, Love Curl  shampoo ja hoitis 250 ml koossa maksavat n.16 e. Davinesia löytyy myös Cocopandalta.

4 kommenttia:

  1. Mä oon testannut Davinesin Nounou-sarjaa ja ai että ne tuotteet oli ihania! Tää Love-sarja ei varmasti olis mulle paras, kun omat hiukset on piikkisuorat, mutta ainakin sitä Nounouta voisin hyvin ostaa uudestaankin :) Toi seerumi kuulosti kiinnostavalta!

    VastaaPoista
  2. Joskus muutama vuosi sitten I Love me messujen kautta testasin omille kuiville hiuksille tarkoitettuja vastaavia. Hiukset tykkäsi ja silmät näissä lepää, purkit on tosi kivoja.

    Ihanaa sunnuntaita sinne. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta nämä purkit on yksinkertaisia, tavallaan kivoja mutta itse tykkään väreistä :) sisältö on kyllä hyvä ja siksipä olikin kiva tutustua sarjaan eikä tuomita hämäävän ulkonäön perusteella. Aurinkoista viikkoa <3

      Poista

Kiitos kommentista <3