tiistai 24. elokuuta 2021

Lorac Pro Noir Palette

**Mainoslinkki

Lorac Pro Noir Palette

Tänään esittelyvuorossa Lorac Pro -sarjan paletti Noir. Aiemman lämpimämmän Soleil -paletin esittelin tässä. Mullahan ei ole ikinä ollut Loracin meikkejä mutta Soleil paletin testattuani vakuutuin laadusta niin tosissani, että hankin myös Noirin koska se on kylmempi ja mulle sopivamman värinen. Ja voi hyvä tähen miten hyvä hankinta olikaan!! 

Lorac Pro Noir Palette

Noir yhdistää shimmeriä ja mattaa kylmemmässä sävymaailmassa. Tässä on tosi hyvät asteittan tummenevat varjostussävyt ja shimmereitä laidasta laitaan. Pigmentti on ihan omaa luokkaansa, aivan huippua ja sivellintä täytyy vaan varovasti dipata napissa. Nämä eivät kuitenkaan pöllyä tai varise. Nappien paikkoja saa vaihdettua oman maun mukaan mukana tulevan työkalun ansiosta. Sävyt Soft Taupe, Smoke, Ink ja Silver Moon. Tykkäsin tosi paljon tästä meikistä ja Loracin shimmernappien kuulto on ihan omaa luokkaansa! Upeita! Shimmer/glittervärit näyttävät napissa erilaisilta kuin luomella, ne jotenkin tasoittuvat ja meikki sulautuu yhteen. Ihan erilaisia kuin halvempien palettien laatu että jos haluaa upeaa lopputulosta, niin kannattaa panostaa. Noir on värimaailmaltaan ajaton ja mulle tuli ajatus että juuri tälläinen tai jopa tämä on se yksi ainut paletti jonka tarvitsee.

Lorac Noir swatchesVähän kevyempi päivämeikki, sävyt Sable, Burgundy, Dahlia ja Black Violet. Noir taipuu myös lämpimämpään ja ihan neutraaliin päivämeikkiinkin, mutta ehdottomasti hankin sen siksi että saa tehtyä tummempia smokymeikkejä ja kunnolla kontrastisia meikkejä. Monet paletit on niin pliisuja :D olen tässä viimeaikoina esitellyt useamman paletin koska olen niitä hamstrannut, ja nyt ripsistä luopumisen myötä päässyt kunnolla tutustumaan niihin. Pakko todeta että Lorac on näiden palettien kärkikastia, laatu on kyllä huippuhyvä ja tästä paletista ei mitään puutu.

**Noir -paletti Cocopandalla 52,90 e mutta tosi usein alessa 42 e joten kannattaa vähän kytistellä. Ja tutustua muihinkin Loracin superlaadukkaisiin meikkeihin! 

Onko sulla kokemusta Loracista?


10 kommenttia:

 1. Kaunis paletti ja voi kun osais iteki meikata noin hyvin 🙂

  VastaaPoista
 2. Kauniita meikkejä ja kauniit sävyt paletissa. Mulla ei oo Loracin paleteista kokemusta.. Pahoin pelkään, että ei oo vielä.. Haluaisin kokeilla, kun moni kehuu😍✌️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä testaamaan, uskon että ihastut! Lorac on tosi laadukas sarja ja onneksi tuli tämä Noir ostettua :)

   Poista
 3. Nättejä meikkejä ja upea paletti. <3

  VastaaPoista
 4. Hieno meikki ja nätti paletti, sekä toisinpäin. ;) Sopii hyvin sinulle.
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3