tiistai 3. elokuuta 2021

Vahingossa ihanat

Heips! Olisin halunnut nimetä nämä kynnet toisin mutta nykyään loukkaannutaan joka asiasta ja mitään ei saa sanoa ilman että se on rasistista, sanotaan näitä vahingossa ihaniksi ;)

Picture Polish kynsilakat

Ajatuksena oli lakata vaan äkkiä jollain ja vähän leimata ilman suunnitelmia. Selasin Picture Polish lakkojani ja halusin lakata jollain niistä koska seuraava päivä oli vapaata. En mielelläni lakkaa PiPo lakoilla töihin koska lohkeavat aina seuraavana päivänä eivätkä tahdo pysyä.

Creative Shop 31

Päädyin Gala -lakkaan koska en ole lakannut sillä aikoihin. Ja se on yksi mun lempilakkoja, taidan tykätä tosi paljon tälläisistä joista ei tiedä onko se sininen vai violetti! 

Picture Polish Gala

Galaa pari kerrosta, muihin kynsiin perusvalkea essence cremelakka. Leimat mustalla Moyran lakalla, laatta Creative Shop 31. Mun tekisi tosi paljon mieli ostaa enemmän Creativen laattoja ja eri värisiä leimauslakkoja ( niitä saisi Cesarista ), mutta Creativet joutuisi tilaamaan ulkomailta eikä oikein jaksaisi lisäkustannusten takia. Harmi kun en aiemmin hankkinut näitä enemmän mutta toisaalta tämä koristelutahti, ehkä kannattaa vaan käyttää entisiä ;)

Picture Polish swatches

Yksinkertaiset mutta mieluisat, ehkä kun en yrittänyt liikaa ja leimat onnistuivat hienosti…kerrankin ;)

Onko se sininen vai violetti? Mitä tykkäät?

10 kommenttia:

Kiitos kommentista <3