perjantai 27. elokuuta 2021

Picture Polish Jazz & Cheri

Lomat on lusittu ( onpa ärsyttävä sanonta ) ja töihin palattu, mutta fiilistellään vielä pari uutta lakkaostosta kesälomalta :) että saisin välillä kynsipostauksiakin aikaan...

Picture Polish Jazz

Picture Polish Jazz on aiemmin ilmestyneitä, mutta nyt sain pakkomielteen hakkia urakalla punaisia/pinkkejä lakkoja. Jazz on sellainen pinkihtävä punainen, kaunis ja uniikki väri. Ihan siinä rajamailla onko mulle hitusen liian lämmin mutta toistaiseksi olen tykännyt. Kaunis kimmellys ja lakka levittyi kivasti kahdella kerroksella.

Picture Polish Jazz

Tykkään myös kynsien erilaisesta "lomamood" -muodosta joka on tälläinen kokeilu vain. Töiden kunniaksi pätkäisen kynnet lyhyeksi. Ja talvella itketään kun kynnet ei kasva näin ;) toinen Picture Polish uutuus on Cheri.

Picture Polish Cheri

Cheri on tummempi ja ah niin ihanan syksyinen! Tosi kaunis syvä luumuinen/purppura. Tässäkin kaksi kerrosta levittyi moitteetta ja lakka näytti ihanalta kynsillä! Aika yksinkertaisia ja sinällään tavanomaisia värejä, mutta holo säkenöinti ja kimallus tekee lakoista ainutkertaisen nättejä. Cheri oli näistä mieluisampi mutta uskon käyttäväni molempia vielä monta monituista kertaa :)

Löytyykö sulta kumpaakaan näistä tai kummasta tykkäät enemmän? Mp kynsien mallista?

10 kommenttia:

 1. On kyllä tyylikäs tuo Cheri. Kivaa viikonloppua! -HH

  VastaaPoista
 2. Tykkään pyöräistä kynsistä tässä :) Picture Poliz on näistä mun silmiin upea

  VastaaPoista
 3. Olipas tuo Jazz kaunis. Olen nyt ollut jonkin aikaa kynsilakanostokiellossa. Tarkoitus on käyttää jo olemassa olevia. Tuntuu, että koko ajan näkee blogeissa houkutuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan ne kummittelee mielessä mutta vähän aikaa kun miettii niin liiat karsiutuu ostoslistalta ;)

   Poista
 4. Jazz on kaunis ja se on ostoslistalla. Cherry nätti myös. Kivanmalliset kynnet. Kesällä kynnet ovat olleet vahvat ja pitkät. Talvi tuo kynsien hoitoon haasteet.
  Millä meinaat lakata syyskuussa ensimmäiseksi? :) Minua on houkutellut Now and zen -lakka.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen lakannut nyt tummilla cremeillä ja suunnittelin vampypunaista kynsille :) ja tottakai kaikki ihanat sinapinkeltaiset...

   Poista

Kiitos kommentista <3