perjantai 6. elokuuta 2021

Päivän meikki - L.A.Girl Break Free This Is Me

 **Mainoslinkki

L.A.Girl Break Free This Is Me

L.A.Girl on meikkimerkki jolla on edullisia mutta tosi hyviä meikkejä! Olen tykännyt ainakin primereista, meikkivoiteista, luomiväreistä ja se Just Because "poskipuna" on täydellinen varjostussävy ;) joukon jatkoksi hankin siis Break Free paletin "This Is Me". Tämä onkin ihan mun sävyinen paletti täynnä kylmiä sekä lämpimiä pinkkejä ja violetteja sävyjä.

L.A.Girl Break Free This Is Me

Paletti on tosi jämäkkää tekoa ja siinä on iso peili. Siveltimiä ei tule mukana mutta en niitä kaipaakaan, käytän omia :D Värinapit eivät ole pöllyäviä vaan hieman kovia mutta pigmenttiä irtoaa kivasti. Ei mikään super mutta hintaan nähden tosi monta värinappia ja tämä sävymaailma on upea. Mulla ei ole tullut L.A.Girlistä ja näistä paleteista "kerää koko sarja" -fiilistä, mikä on hyvä vaan, mutta tämä iski tosi kovaa koska keväästä asti mulla on ollut hullu pinkki/violetti kaunis ja nämä värit sopivat täykysti vihreille silmille. L.A.Girl Break Free This Is Me

Olen meikannut paletilla töihin sellaista nopeaa parin sävyn mattameikkiä. Tuo musta nappi on hyvä rajauksiin. Kasvatan ripsiä nyt pois koska jouduin perumaan viimeisen huoltoajan lomasuunnitelmien takia. Olin ajatellut että lomalla haluan vielä pitää ripsiä mutta jouduin perumaan enkä jaksanut sitten alkaa miettiä uutta aikaa enää. Ripsitupsuja oli jo irronnut paljon ennen huoltoa ja näin miten omat ripset kasvoivat siellä hyvästi, joten päätin antaa niiden kasvaa. 

Tämän meikin halusin tehdä violeteilla sävyillä joten luomella Fairy Dust, Butterfly ja Explore, häivyttelyssä Delicate. Värejä voi käyttää sormin tai siveltimin, pigmenttiä irtoaa hyvin ja värit sulautuvat tosi hyvin yksiin. Ja lopputulos on tosi nätti. Hintaansa nähden erinomaisen hyvä paletti laajalla värikattaukselle, voin suositella lämpimästi tätä jos pidät vaaleanpunaisista ja violeteista väreistä. Shimmervärit ovat mukavan metallinhohtoisia eikä sellaisia helposti muussaantuvia jotka sulavat raskailla luomilla. Näitä paletteja löytyy muissakin väreissä, suosittelen tutustumaan.

**This Is Me paletti 19,40 e oletkauniilla. 

Oletko sinä kokeillut näitä L.A.Girlin paletteja?

8 kommenttia:

 1. Kivat värit paletissa ja hyvät meikit.
  t. TQ

  VastaaPoista
 2. Kaunis paletti ja kaunis meikki :) Mä en ole koskaan omistanut L.A. Girliltä luomiväripalettia, mutta olen usein ihastellut niiden kauniita sävymaailmoja ja kivoja pakkauksia :) Tässäkin sävyt ovat ihan just mulle mieluisat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tää on kyllä kiva paletti <3 sit kans se missä sinisiä LA Girliltä <3

   Poista
 3. Paletti on kyllä nätti. Ostitko Jeffreen uusimman? Katsoin sitä Sokoksella ja siinä oli neljä ihanaa sävyä, tulispa solonappeina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vielä kun on vähän morkkis loma humputteluista :D myöhemmin hankin!

   Poista
 4. Tuo paletti on erittäin kaunis ja tässä meikki on ihana ja varjostus/feidaus on todella hyvin onnistunut :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3