lauantai 21. elokuuta 2021

BeautyAct Lilac Mania ja Contour paletit

**Mainoslinkki

Hankin pitkään himoitsemani BeautyActin Contour Kitin sekä kesäksi ilmestyneen luomiväripaletin, näistä siis enemmän tänään. BeautyAct on Kicksin oma meikkisarja jolla on kompakteja, kivoja ja innovatiiviä meikkituotteita sekä ihonhoitoa/meikinpohjustustuotteita. En kokeillut liiemmin aiempaa Kicksin omaa meikkisarjaa mutta näistä olen nyt innostunut. BeautyAct sarjaan kuuluu myös siveltimiä jotka ovat kyllä laadukkaita! BeautyActia löytää usein tarjouksesta **Kicksin verkkokaupasta ja näinpä tuota luomiväriä -50% alessa liikkeissä asioidessani. 

Lilac Mania luomivärinelikko sisältää kaksi mattasävyä oikeassa laidassa, lilan glitterin ja violetin shimmersävyn. Nuo mattasävyt ovat hirmu ihania häivytykseen, ehkä hieman jauhoisia ja pastellisia luomella mutta täydellisiä häivyttelyyn. Glitter on variseva sorminkin laitettuna mutta luomella nätti. Violetti sävy oli kyllä pettymys, ei tahdo irrota pigmenttiä eikä sillä saa meikkiin kontrastia.

Paletti onkin omiaan pastellimeikkeihin ja kevyttä meikkiä kaipaavalle. Mulle tämä ei yksinään riitä vaan hain violetin varjotuksiin Viseartin paletista ja toin meikkiin särmää petroolilla kajalilla. Ehkä normaalihinta on aika kova neljästä sävystä JOS kaipaa näyttävää meikkiä, mutta alennuksesta ostaisin paletin mielelläni. 

Laitoin muuten hiuksiin violetin sävyistä Color Maskia hoitoaineeseen sekoitettuna ja nappasi kivasti kiinni raitoihin. Mukava leikitellä noilla värinaamioilla niin saa vähän uutta ilmettä ilman pysyvämpää värjäämistä. Ja miten kivasti sopii meikin kanssa yhteen ;)

Sen sijaan Light/Medium Contour Kit on todella pigmenttinen eikä tässä ole moitteen sijaa. Kellertävä sävy sopii silmien alle ja vasemman alakulman kylmäkkä harmaaseen taittava sävy sopii contouriin. Nuo kaksi muuta antavat kasvoille lämpöä mutta kannattaa olla varovainen, ovat kyllä tosi pigmenttisiä :D paletti on tosi kompakti, jämäkkä, laadukas eikä tunnu siltä että menee helposti rikki vaikka jatkuvasti aukoisi. Olen tykännyt tästä tosi paljon kuten siitä poskipunapaletistakin

Oletko sinä kokeillut tätä luomiväriä tai contourpalettia?

10 kommenttia:

 1. Haaveilen noista contour-ja poskipuna paleteista.ne ovat laadukkaan oloiset, lisäksi värit ovat sopivia omiin tarpeisiin. Pitää sitten katsoa, kun jostain nykyisestä paletista tulee luovuttua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä molempia, etenkin poskipunapaletissa on tosi hyvät ja käytettävät värit <3

   Poista
 2. Toi Contour Kit on tosi kaunis! Toi paletti puolestaan ei oikein säväytä mua, ehkä se johtuu just tosta sävyjen vähäisestä määrästä, kun joutuisin itse aina yhdistämään tohon johonkin toiseen palettiin :) Nättejä noi luomivärit kyllä on, sitä ei voi kieltää<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle riittäisi arkikäyttöön näin pienikin paletti mutta kun tuo tummin sävy on njääh...

   Poista
 3. Olen aivan samaa mieltä luomiväripaletista. Hieman pettynyt paletin sävyjen peittävyyteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Superkaunis paletti jota himoitsin pitkään, harmi kun oli pettymys!

   Poista
 4. Palettien ulkoasu on kyllä ihana, mutta en ole kokeillu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innolla odotan millaisia paletteja merkiltä tulee jatkossa :) tosin olis kiva päästä ihan swatchaamaan ensin ;)

   Poista
 5. Katselin näitä paletteja Kickissä. Onneksi jätin ostamatta luomivärin kerran kun laatu on heikko. Mielelläni luen näistä esittelyjä. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin kyllä itsekin pärjännyt ilman tätä palettia :D

   Poista

Kiitos kommentista <3