sunnuntai 29. elokuuta 2021

Boxycharm Elokuu 2021

Se olisi taas aika kurkata uusin Boxycharm! Jotenkin mulla oli nyt positiiviset odotukset boxin suhteen koska oikeastaan kaikki versiot näytti kivoilta tai semi kivoilta. Viime kuussa oli enemmän jaossa kaiken maailman järkytyksiä joita ei boxiinsa toivo. Tämä tulliuudistus on vaan hidastanut boxin tulemista, ennen boxi lähti matkalle kohti Itä-suomea jo samana päivänä suomeen saavuttuaan, nykyään se jumittaa aina puoli päivää tullissa, seuraavan päivän Vantaalla ja sieltä jatkaa etanakyydillä susirajalle. Ja sitten se vielä ajaa tästä minun ohi ja vie paketin kylälle josta joudun 18 km päästä noutamaan sen postista. Ehm.  

Boxi tuli jo perjantaina mutta pääsin hakemaan sen eilen. Painosta päättelin sen sisältävän ainakin suihkeen ja varmaan voiteita ja oikeassa olin. Variaatioissa oli kolmea eri luomiväripalettia ja kovasti toivoin saavani sen avaruusaiheisen mutta noh...eipä näkynyt yhtäkään palettia :DD että näin on huono tuuri..

Boxi oli taaskin aika ihonhoitopainotteinen, ei siis taida kauneusprofiililla tosiaankaan olla mitään merkitystä. Tämä on nyt kuudes boxini ja ainoastaan ensimmäisessä boxissa sain luomiväripaletin, sen jälkeen niitä ei ole näkynyt. Sen sijaan bronzereita on jaossa, sellainen tuli viime kuussa, samaten tässä kuussa ja tulee ensi kuussakin omavalintaisena tuotteena. Itseasiassa kaikki bronzerit on olleet omia valintatuotteita kun vaihtoehdot on olleet aika köyhänpuoleiset/epäkiinnostavat. 

Ihmettelen myös edelleen kun kuvittelin Boxycharmin olevan meikkipainotteinen kauneusboxi mutta taas sisältö on enimmäkseen ihonhoitoa. MUTTA valivali sikseen, tykkäsin sisällöstä ja jokaiselle tuotteelle on käyttöä. Meikkituotteet olivat käytettäviä ja mielenkiintoisia.

Iconic London Ultimate Bronzing Powder / arvo 35 dollaria
Iconic aurinkopuuteri oli oma valintani boksiin. Otin tämän vaaleimmassa sävyssä Light Bronze joka näyttää mukavan vaalealta. Aurinkopuuteri on matta ja uskon tämän olevan tosi hyvä sävy talvellakin. Vaaleita aurinkopuutereita on yleensäkin saatavilla liian vähän, puhumattakaan oikeasti mattaisista joten tämä oli kiva tuote, ja oikeastaan kattoi jo koko boxin hinnan ja tullimaksun.

Ciaté London Shadow Flip / arvo 20 dollaria
Tämä oli kiva yllätys koska toivoin aiemmin saavani tämän boxiin. Nestemäinen duochrome luomiväri hohtaa kuparinvihreänä. Tosi jänskä ja aion testata luomivärin pohjustajana. Hieman epäilytti kun tuotteen keskellä oli kolo...että onko tämä vajaa tai avattu. Ihan kunnossa kuitenkin oli kun avasin ja testasin.

Clean Skin Club Clean Slate Clearing Mist / arvo 38 dollaria
Kasvoveden tapaan käytettävä suihke joka sopii akneiholle. Sisältää puhdistavia ainesosia mm.salisyylihappoa, teepuuöljyä, eukalyptusöljyä. Mielenkiintoinen tuote koska mulla on rasvoittuva iho. Käytän usein tälläisiä syväpuhdistavia tai kuorivia tuotteita. Tosi mielenkiintoinen ja hyvänkuuloinen tuote, hyvä inci.

Vitamasques Nourish Flower Nectar & Glow Juicy Berries Mask / arvo 18 dollaria
Kangasnaamioille on aina käyttöä joten mieluisat tuotteet, innolla otin vastaan!

Kate Somerville Exfolikate Glow Moisturizer / arvo 70 dollaria
Hurjan hintainen kasvovoide! Näillä mun surkeilla suomennustaidoilla käännettynä anti-age voide joka kuorii/poistaa kuolleita ihohuokosia, tasoittaa ihoa ja juonteita tehden ihosta nuoremman näköisen. Menee kyllä käyttöön itselle, kuulostaa laadukkaalta tuotteelta. Sisältää hyaluroni- ja maitohappoja ja sopii päivä- sekä yövoiteeksi. 

Elokuun boxin arvo oli 181 dollaria. Kuten tuossa mainitsin alkunurinoista huolimatta sisältö oli todella mieluinen ja voisin sanoa tämän olleen paras boxi tähän asti! Jos joku sai sen saturnuspaletin eikä tykkää niin haluaisin ostaa sen pois ;) Toivottavasti Boxycharmin linja jatkuu nyt näin hyvänä ja saisin vaikka minäkin niitä luomiväripaletteja joskus ;D tässä paketissa oli se tuntu että koko paketin hinnalle tuli hyvin vastinetta.

Mitä sinä olisit pitänyt sisällöstä?


10 kommenttia:

  1. Kiva sisältö. Hyvä kun tykkäsit. Saako noita luomiväripaletteja vain pitkäaikaistilaajat? Toivottavasti sinua lykästää syksyllä ja saat paletin.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niitä kaikille pitäisi tulla. Moni vaan sanoo että Boxycharmin sisältö on muuttunut niin ihonhoitopainotteiseksi ja samaa mieltä olen! Boxista on lisäksi hirvittävästi eri variaatioita mutta kumma kun ei silti sattunut palettia kohdalle ;)

      Poista
  2. Olen jo varsin kyllästynyt boxeihin, mutta nyt heräsi kiinnostus. Tässähän oli todella kiva sisältö.

    Mukavaa sunnuntain jatkoa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tämä ihan erilainen kuin suomiboxit :) paljon laadukkaampi ja jos mukana sattuu olemaan paletti kun niitä ei oikein suomalaisissa boxeissa näy :/ Mukavaa sunnuntaita <3

      Poista
  3. Saamistasi bokseista tämän sisältö näyttää kyllä kivoimmalta :) Mietin onko tuo oikeasti aurinkopuuteri, kun se on noin vaalea! Mutta toki se on pohjoismaiselle lähes valkoiselle iholle loistava talveksi :) Itse olen kyllä aina pärjännyt myös tummemmilla, kun levittää maltilla ja blendaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihan loistava talveksi kun uskaltaa laittaa vähän huolettomammin :) mä en käytä talvella tummia koska tulis överit kuitenkin. Just äsken muuten asiakas kehui että onpa mulla ihana rusketus :D sanoin että se on meikkiä mutta kuulema hyvin sopii mulle. Taitaa olla siis jo aika vaihtaa vaaleampaan sävyyn kuitenkin ;)

      Poista
  4. Mulle tuli nuo kasvonaamiot muistaakseni viime kuussa. Aurinkopuuteri on tosi kaunis ja vaalea sävy on aika turvallinen valinta, mutta ne kuitenkin kuluu tosi hitaasti, joten on ehkä vähän mälsää jos niitä tulee bokseista usein. Kasvosuihke olisi tässäkin ollut mulle se mieluisin tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan että sinä sait nuo naamiot :) tuo on vieläpä niin iso että kestää kyllä vuosia ja onhan mulla ennestään jokunen bronzeri jemmassa ;) sävy näyttää kuitenkin hyvältä ja sopivalta mulle, esim ne Butter Bronzerit on minulle vähän liian lämpimiä. Siks tykkään noin vaaleasta etenkin talvella. Tuo suihke on kiinnostava kun on rasvoittuva iho!

      Poista
  5. Tää sun sisältö oli kyllä aikas kiva! Ciatén tuotteet on aina kivoja ja tota bronzeria mietin itsekin boksiin :) Ihonhoitopainotteisuus ärsyttää, ja aika paljonkin. Toivottavasti tää olisi vaan joku välivaihe!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olis vaan itsekin pitänyt tilata Boxycharm jo aiemmin kun aina sitä jahkasin ja haaveilin. Olis päässyt nauttimaan siitä meikkisisällöstä ;) toivon että olis joku välivaihe ja meikkiboxi pysyisi meikkipainotteisena ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3