perjantai 16. huhtikuuta 2021

Rimmel meikkivoide ja muita vanhoja suosikkeja

Lindan postaus vanhoista suosikeista ja joku aiempi keskustelu meikkivoiteista sai minut muistelemaan Rimmelin Lasting Finish meikkivoidetta! Intouduin myös kaivelemaan vanhoja suosikkeja, blogin mukaan olen listannut niitä vuodesta 2016. Valtaosa tuotteista on käytetty loppuun mutta en ostaisi enää uusia. Tosi moni on sellaisia joita ei enää saa vaikka haluaisin ja moni tuote löytyy vieläkin jemmoistani. 

Marraskuu 2016 oli aikaa kun kaikki intosivat Rimmelin meikkivoiteesta. Se oli mattainen, peittävä, pitkään pysyvä ja helppokäyttöinen. Jotenkin tämä tuli mieleen kun kommentoin just Lindan blogiin ja päätin että ostan tätä heti kun kohdalle sattuu. Löysin tätä Citymarketin poistokorista, siellä ei enää Rimmelin hyllyä ollutkaan. 

Hankin tätä vanhaa suosikkia sekä otin testiin Lasting Matte -meikkivoiteen mitä en ole ikinä kokeillut. Oli muuten ärsyttävää ostaa alelaarista kun nämä kaksi yksilöä olivat selkeästi ainoat testaamattomat...sävyt oli sitten aika tummia kun kaikki Ivoryt oli sotkettu meikkivoiteeseen, hyi kuka sellaisia enää ostaa tai miksi niitä edes myydään kun päällepäin jo sotkussa. 

Joulukuussa 2016 olen tykännyt Anastasian Dip Brow Pomadesta. Auburn on vaihtunut Taupe sävyyn jonka sain ystävältäni. Taupe onkin ihanan helppo ja minulle sopiva sävy. Hyvä sivellin vaan niin jopa on kulmien meikkaaminen vaivatonta. Käytän yleensä aina kynää mutta välillä on mukava käyttää pomadeakin. Minusta Anastasian pomade on ollut ainut tosi hyvä jota ostan aina uudelleen.

Tammikuu 2019 ei ole kaukana mutta silloinkin pidin Ziaja Med silmänympärysvoiteesta, joka on suunnattu hypoallergiselle herkälle iholle. Hajuton, mauton, neutraali, ei varmasti ärsytä silmiä ja auttaa hyvin kuivan ihon kutinaan. Mulla kutisee iho silmien ympäriltä ja tämä auttaa siihen, eikä silmät rähmi tai ole turvonneet aamuisin. Todella, todella laadukas tuote vaikka on vähän vaatimattoman oloinen enkä muuten välitä Ziajan tuotteista. 

Toukokuu 2019 hiukset on tämän hetkiset haavehiukset väriltään ja noista tukkatuotteistakin osaa vielä käyttäisin ja osaa on ostettu uutta. Joskus kesän korvilla aion ottaa raitoja hiuksiin ja antaa vaan oman värin olla. Se on luonnollisin ja helppohoitoisin. Harmaa oli ihana mutta ehkä jopa vaikein väri mitä mulla on ollut. Se on todella haastava pitää siinä oikeassa värisävyssään ja vaatii parin viikon välein kestovärin tukkaan. 

Kesäkuussa 2019 olen käyttänyt Whamisan Nourishing Creamia ja edelleen se on miellyttävin voide ikinä. Se sopii iholleni kesät talvet, päivä- tai yövoiteeksi. Kosteuttaa mutta ennenkaikkea on koostumukseltaan ihanan kuohkeaa ja kermaista, ihon täydellisen pehmeän tuntuiseksi tekevä. Ei ole ällöttävän rasvainen vaikka on paksua. En tiedä millainen uusi versio on, täytyy testata jossain vaiheessa ;)

Tuleeko sulle mieleen jotain tuotteita jotka olisi käytössä vielä näin viiden vuoden jälkeenkin?

2 kommenttia:

  1. Tuotteet joita edelleen käytän, ei hypetetty, mutta jo varmaan 12v ollut kaapissa Sensai meikkipuuteri, ja edelleen ostan Rimmelin mustaa eyelineria koska halvin ja musta se sivellin siinä tosi kätevä! Mutta ei taida olla muita selkeitä jotka olisi pysynyt pitkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Rimmelin eyeliner oli myös mun suosikki jossain vaiheessa ja voisin käyttää sitä edelleenkin!

      Poista

Kiitos kommentista <3