tiistai 20. huhtikuuta 2021

Goodiebox huhtikuu 2021

**Mainoslinkki

Huhtikuun Goodiebox matkasi viikonlopun yli, ärrimurri, ja oli pakko spoilaantua muitten blogeista kun en jaksanut odottaa sitä yllätystä. Boxyluxe kirveli mielessä niin toivoin että Goodiebox ilahduttaisi niinkuin ylläriboxien momentti olisi. 

Tässä kuussa boxi oli vaaleanpunainen, aika kevyt mutta yllättävän monipuolinen ja oikeastaan tosi kiva!

Schwarzkopf Got2B Dry Shampoo Instant Fresh-Up / arvo 3 e
Sitruunantuoksuinen kuivashampoo kuulostaa hyvältä! Mulla kyllä kuluu kuivashampoot todella hitaasti vaikka yritän niitä käyttää. Tämä on onneksi kuitenkin vaan matkakoko niin on toivoa saada tämä loppumaan. Sellainen Batisten pullo esim kestää mulla yli puoli vuotta niin ei mene montaa pulloa kuivashampoota vuodessa, niin hyvin mulle riittäis nää pienet pullotkin :)

Tony Moly I`m Seaweed Sheet Mask / arvo 5,90 e
Tämän merkin kangasnaamiot on aika kalliita joten mulla ei ole tullut niitä sitten hankittua. Tosi kiva siis päästä kokeilemaan!!


eCooking C-Vitamin Serum / arvo 26 e
Naama venähti kun tajusin että tämä on sama minkä sain LF:n joulukalenterista. Merkki on hajusteeton, vegaaninen ja sertifioitu mutta incit sellaisia etten ole uskaltanut käyttää. Voi olla että lähtee kiertoon vaikka haluaisin kyllä käyttää. En vaan viitsi avata turhaan jos se ei sovikaan mulle, niin hukkaan menee.

Nails INC Nail Kale Base Coat / arvo 15 e
Tämä oli toinen tuttu tuote joka tuli Goodieboxin joulukalenterista. Minä toivoisin niin kovasti että samoja tuotteita ei kierrätettäisi. Olen tältä merkiltä toivonut kivaa kynsilakkaa koska ollaan jo alus- ja päällyslakka boxista saatu. Jospa tänä vuonna tulisi? Mutta tämä aluslakka on aika arvokas ja sisältää superfoodia eli kaaliuutetta vahvistamaan kynsiä. Aluslakassa on myös vitamiineja, sinkkiä ja kalsiumia joiden pitäisi edistää keratiinin tuotantoa, ja keratiini on se kynsiä vahvistava ainesosa. Odotan siis paljon tältä aluslakalta ja aion kokeilla kunhan käytän ensin vanhoja pois :)

Able Skincare 3-1 Glycolic Acid Molecular Boost Eye Serum / arvo 85 e
Ööööh hurjan arvokas tuote! Todellakin testaan ja ehdottomasti boxin parasti antia, ihan uusi merkki minulle. Sopii herkälle iholle ja vähentää turvotusta, tummuutta ja sy-ihon kuivuutta. Lisäksi tässä on hyvä inci, uskaltaa käyttää silmien lähellä.

McoBeauty Glow Highlighter Stick / arvo 24 e
Boxin ainut meikkituote oli puikkomallinen highlighter. Yleensä en käytä tälläisiä enkä pidä voidemaisista tuotteista, mutta tämän sävy Rose on niin kaunis että uskoisin saavani tämän käytettyä. Mieto, ihana ruusuinen tuoksu ja upea glow poskipäillä! McoBeauty on merkkinä minulle vieras, mutta tämän huulikiilto tuli gb joulukalenterissa, tosin en ole vielä sitä testannut. 


Nyt olin vaikuttunut sisällöstä! Hyvä Goodiebox, tällä linjalla kannattaa jatkaa jos ei halua kuunnella marisemista boxin hinnasta ja sen arvosta :D tämän kuukauden boxin arvo oli n.160 e ja sisälsi myöskin huippuhyviä tuotteita siitä edestä eikä mitään turhaa krääsää joilla huijataan arvo/hinta ylemmäksi. Kuluttaja osaa nykypäivänä vertailla ja kauneusboxeja on helppo tilata jenkeistäkin sekä suomesta jossa taso alkaa olla hyvä. Tokikaan joka boxi ei aina voi olla superarvokas ja huippu mutta 24,95 e on boxista kuitenkin aika kova hinta. Jolle toivoo katetta ;)

Ensimmäisen boksin saat tilaamalla **sen linkkini kautta! Kiitos jos käytät linkkiäni :)

Olisiko tämä boxi ilahduttanut sinua?


9 kommenttia:

  1. Minä talviherkkäihoisena testasin tuon ecookingin vitamiiniseerumin eikä se tehnyt mitään. Ei siis tuntunut miltään, ei kihelmöintiä, ei kuumotusta, mutta ei myöskään kosteutusta tai hehkua tai mitään. Kai se johonkin imeytyi kun katosi kasvoilta mutta kosteusvoidetta piti perään laittaa nopeesti kun alkoi naama kiristämään. Ihan tyhjänpäiväinen tuote :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi ettei toiminut sulla, kallis seerumi kuitenkin kyseessä!

      Poista
  2. Ihan ok boksi, mutta aika mälsää jos kaksi tuotteista tuli jo joulukalentereista! SY-voiteiden ystävä en ole mutta selkeästi tässä oli panostettu eniten arvoa sille, toivottavasti tuote on hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä iässä pitää olla hyvät sy-voiteet käytössä, ei pärjää enää ilman ;)

      Poista
  3. Tykkäsin itte ecookingista, mutta en kyllä huomannut mitään vaikutusta sinänsä.
    Tonyt on minusta hirmu hintaisia, jotenkin aina kuvittelen ne halvemmaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö nuo Sokoksella ole 7 euroa niin jääny sitten ostamatta...

      Poista
  4. Tässä oli mun mielestä kiva ja monipuolinen sisältö :) Ecookingin seerumia en ole itsekään uskaltanut testata, kun on herkkä iho. Harmi kuitenkin tuo, että samoja tuotteita laitetaan boksiin, joita on jo joulukalenterista tullut :/ Lookfantasticilla tuntuu olevan vielä enemmän noiden samojen tuotteiden kierrätystä kalenterin ja boksien välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo sen takia en ole lf boxia tilannut kun joulukalenterista kuitenkin saa kaikkea ;) ja tästä sisällöstä tykkäsin, enemmän kuin Luxeboxista heh :D

      Poista
  5. Harvoin kommentoin näitä boksipostauksia, vaikka ne luenkin. Tämän postauksen kohdalla piti tarkistaa päivämäärä, kun muistin nähneeni tuotteet aikaisemmassa postauksessa. Syy selvisikin tekstissä.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3