sunnuntai 18. huhtikuuta 2021

Vanhoja uusiksi

Saatu ilmaistuote*

Sama teema jatkuu kynsissä eli yritän elvyttää leimausintoa ja-taitoa. Mulla on ihania leimauslakkoja ja -laattoja mutta yleensä käytän mustaa tai valkeaa enkä keksi käyttämättömille kuvioille mitään. Samalla mulla on niitä lemppari leimauskuvioita ja ajattelin käyttää niitä uusiksi ja vaikkapa linkkailla niihin vanhoihin postauksiin mistä ne on matkittu ;)

Depend Dress Code Cool

Tällä lakalla olen lakannut jo pariin otteeseen mutta kynnet eivät ole päätyneet blogiin. Lakka ansaitsee palstatilaa, kyseessä on siis Depend Cozy Glam -syksykokoelman Dress Code Cool*, joka on aivan ihana vihreään taittavaa teal. Mulla on selkeästi joko tummien tai punaisten lakkojen kausi nyt päällä eikä muut värit kelpaa. Tykkään tästä lakasta koska se peittää helposti kahdella kerroksella ja Dependin lakat tuntuvat pysyvän hyvin kynsillä. Dependin lakoista vielä sen verran että heidän verkkokaupassaan on toimituskulut 0 e ja se on harvinaisen hyvä etu! Lakat eivät muutenkaan maksa paljoa ja vanhojen kokoelmien poistuvia sävyjä löytää ihan parilla eurolla. 

Leimaus on Ûberchic laatasta 1-03 ja kukkien keskellä glitteriä Catricen Flirty Glitter lakasta. Valkeat niitit eBaystä, päällyslakka Seche Vive joka ei suttaa leimauksia.

Ûberchic 1-03

Lakkausinspis täältä.

Treat Collection Summer Time

Treat Collection Summer Time* on lakka jota alan aina kaivata keväällä. Se on aivan ihana lämminhenkinen kesää henkivä punainen. Moyran kultainen tekstuurilakka Sahara* löytyy nimettömästä. Tämä lakkaus oli älyttömän kiva ja yksi kauneimpia pitkästä aikaa. Yksinkertainen ja nopea tehdä.

Nail2Mei water decals

Siirtokuvat ovat nämä Nail2Mein valikoimasta. 

Moyra Sahara

Vuodentakainen lakkaus täällä.

Mitäs tykkäät?


9 kommenttia:

 1. Noi vihreät kynnet on ihanat! <3

  VastaaPoista
 2. Tämmöset uudelleen toteutukset on tosi kivoja!

  VastaaPoista
 3. Minnekähän mää oon Treatini työntäny kun en oo muistanu koko merkkiä enää 🙈
  Ihania lakkauksia, kynnet näyttää voivat hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kynnet voivat hyvin vaikka välillä otan pituutta lyhyemmäksi :) onhan niissä vähän liuskoittumaa mutta paremmin voivat kuin ennen :D

   Poista
 4. Ihanannäköinen lakka tuo Treat kuvissa. Molemmat kynsikuvat nätit.
  t. TQ

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3