tiistai 14. toukokuuta 2019

Toukokuun kauneussuosikit

Mietin pitkään että mitä tuotteita haluaisin nostaa esille kuukauden kauneussuosikeissa. En oikein keksinyt mitään muutakuin hiusjutut! Hiuksista on pyydetty postausta ja koska olen ollut huono niistä kirjoittamaan, tämä postaus ehkä korjaa tilaannetta ;)


Mun hiuksia on värjätty viimeisen puolen vuoden sisään tosi vähän. Ehkä joskus viime syksynä on viimeksi vaalennettu tyvikasvua. Jouluna mulla olikin tosi paha tyvikasvu ja tyhmänä päätin säästää ja ostaa kaupasta vaalennusvärin. Laitoin tämän kristallinvaalean, viileän sävyn päähän ja tuloksena oli kusenkeltainen tekoblondi. Sen jälkeen en ole enkä koske kaupan väreihin. 
Tyvikasvua oli kuitenkin nelisen senttiä, pituuksissa vaaleaa, hopeaa ja ehkä kellertävää. Olin pitkään haaveillut tukasta jonka tyvikasvusta ei tarvitse murehtia. Lyhyttä mallia joutuu leikkauttamaan usein mutta en jaksaisi värjäillä koko ajan. En jotenkin voi kuvitellakaan että laittaisin enää mustia sivuja tai fuchsiaa päällisosaa. Kun katson vanhoja kuvia, ihan järkyttävä oli se tukka! Ja ei jaksa värjätä koko ajan kotona...
Kävin kampaajalla jolta pyysin tuhkan värisiä raitoja. Laitettiin niitä koko tukkaan ja vitsit että olin tyytyväinen! Väri on tosi luonnollinen mutta kiva! Mulla ei ole oikeastaan ikinä ollut ruskeaa tukkaa joten olen aika innoissani uudesta lookista! Eikä tämäkään ole oikeastaan ruskea mutta ei vaaleakaan, kiva sekoitus molempia! 


Mulla on ihan kamalasti erilaisia hiustuotteita sekä sävyttäviä naamioita ja suoravärejä. Yritän olla innostumatta mistään ruskeista tuotteista ( toistaiseksi ) :D Pidän viileää yleisilmettä yllä Fudgen hopeashampoolla. En ole ostanut tästä sitä hoitoainetta mutta mielestäni sitä olisi saatavilla täälläkin ihan marketissa. Fudgella pesen joka 2. tai 3. pesukerta. Muutoin käytän jotain normishampoota tai blogin kautta saatuja KC:n Pearl tuotteita.
KC Color Mask -sarjan shampoo ja hoitsikka sävyssä Pearl on myöskin toinen suosikkisarjani viileissä hiuksissa. Tämä duo tuo hiuksiin helmiäisvaaleanpunaista taittoa. Pesen näillä silloin tällöin ja jo yksi kerta riittää tuomaan hiuksiin uutta hohdetta. Tosi hyvät tuotteet viileille vaaleille! 


Sitten tunnustetaan yksi todella nolo asiaa...en ole vuosiin omistanut kuin yhden kamman :D ja se tuntuu repivän tukkaa etenkin jos yrität selvittää hiuslakkaa pois. Nappasin Tokmannilta mukaan Tangele Teezerin joka on varmasti parempi! Otin tottakai lepardikuosisen! Tämä on hyvä harja, selvittää eikä revi. Kampaa tukan pehmeäksi. Mulla oli joskus vastaava mutta kampasin sillä koiraa ja lopulta joku pentunen pureksi harjan pilalle. Olen huono kokeilemaan erilaisia jätettäviä hoitoaineita. Lähinnä sen takia koska olen jo vuosia sitten löytänyt nämä kaksi hyvää. Goldwellin Rich Repair seerumi on parantanut kuivia ja huonokuntoisia latvojani. Suihkutettavana käytän kuivaa luonnonkiharaa kosteuttavaa Bonacuren Moisture Kickiä. Molempia saa helposti ja ovat edullisia!


Muotoilussa käytän aina muotovaahtoa. Hyvä muotovaahto kuohkeuttaa tyven ja tuo sille ilmavuutta. Ei latista tukkaa vaan tuntuu antavan tukea. Hajusteeton, pr-näytteenä saati Sim DS Volume Mousse on ollut mieleinen neutraalin olemuksensa ansiosta.

En hirveästi tykkää tuoksuvista tuotteista mutta IdHairin hiuslakkaa en voinut vastustaa. Tämä tuoksuu karkkiselta mutta on ennenkaikkea hirmu hyvä lakka! Mulla on tämän rinnalla Tigin Masterpieceä josta en oikein tykkää. Se tekee liian koppurat hiukset ja on hankalaa kammata pois. Tekee liian kypärämäisen ja luonnottoman lopputuloksen.
IdHairin lakkaa tarvitsee vain vähän ja se jättää hiukset luonnollisen näköisiksi. En tiedä saako tätä tältä kylältä mutta mielelläni ostan lisää ja maksan extraa hyvästä hiuslakasta.

Toivottavasti tykkäsit välillä lukea hiustuotteista! Mitä ajatuksia postaus herätti? Onko suoravärit ja luonnottomat hiukset jo vähän out? Vai onko mummotukka vähän liian tylsä?

8 kommenttia:

 1. Mun kohdalla erikoisen väriset hiukset alkaa olla "out" :D Värjäsin nyt samansävyiseksi mitä oma luonnollinen väri on ja tykkään tosi paljon! Siitä on aikaa kun mulla on viimeksi ollut näin tumma tukka (tuhkainen 7.1). Ajattelin kesällä ottaa siihen raitoja.
  KC Pearl on hyvin tuttu, varsinkin se säävyttävä naamio on huippu!
  Sun uusi tukka on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 tämä on mullakin melko lähellä omaa väriä. Lähinnä voin sävyttää Pearlilla mutta kyllä ne erikoiset tukat on mullakin jo out...

   Poista
 2. Minä ainakin rakastan noita KC Color Maskeja! <3 Siis nimenomaan tota Pearl -versiota :) Just kun haluun sitä helmiäisvaaleenpunasta taittoa vähän hiuksiin :)

  VastaaPoista
 3. Luonnollinen sopii sinulle. Nätti sävy.
  Hyvät maskit sulla käytössä!
  Oma tukka on nyt vähän haaste, kun ei voi mitään värimaskia laittaa. Peittyisi raidat 😬 no, oma vika 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kaikkea täytyy kokeilla, tukka on onneksi sellainen joka nopeasti kasvaa ja värin saa aina pois ( ajan kanssa ainakin ) :D

   Poista
 4. Oli kiva lukea hiustuotteistakin. :) Tärkeintä, että itse pidät omasta tukastasi. :D
  Minua on alkanut hieman kiinnostaa kokeilla curly girl -hiustenhoitoa. Löysin sampoo- ja hoitoainenäytteet kotoa, niin pääsen alkuun. ;)
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä :) Curlyä en ole kokeillut koska vihaan luonnonkiharaa itselläni, suoristan tukan aina ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3