tiistai 9. kesäkuuta 2020

Lierac Sunissime aurinkosuoja silmänympäryksille & BB-voide

Tuotteet pr-näytteitä.

Viime kesänä ihastuin kevyempään meikkipohjaan BB-voiteen myötä. Ja minä tiedän että tämä asia kiinnostaa teitäkin; anti-age BB-voide suojakertoimella 50! Miltäs kuulostaa? Entäs oma silmänympärysvoide jossa myös sk50? KIINNOSTUIN!


Sy-iho on varmasti se jossa ikääntymisen merkit alkavat ensimmäisenä näkyä. Olenhan itsekin tätä tuskaillut mutta kummasti ne suojakertoimet silti unohtuu...tämä on kyllä synnillistä kun aina ajattelen että kyllähän se meikkivoide ja peiteaine kasvoilla ja sy-iholla riittää...mutta kun ei se riitä! Siksi otan ilomielin vastaan nämä Lieracin Sunissime tuotteet jotka molemmat sk50 ( löytyy myös sk30 ) ja joissa on oma tuotteensa sy-iholle ja kasvoille.


Lierac Sunissime Anti-Age BB-aurinkoemulsio spf50+
Ihon virheitä tasoittava, satiininhehkua tuova aurinkosuoja suojaa UVA- ja UVB-säteiltä. Hyaluronihappo kosteuttaa ja protauriini muuttaa vapaat radikaalit ihoa elvyttäväksi energiaksi. Peptidit aktivoivat ruskettumista. 
Tuotetta levitetään ennen auringossa oleskelua päivävoiteen tai seerumin päälle. Itse tykkäsin levittää hyvin kosteutetulle iholle jotta koin tuotteen levittyvän parhaiten. Laitoin ihan sormin, kevyelti voi tuputtaa meikkisienelläkin. Peittävyys on kevyt ja BB-emulsiossa on hyvä tuoksu! 
Sävyltään tämä on oranssi joten soveltuu minulle parhaiten kesemmällä. Nyt olen vielä liian vaalea...ja tätähän voi sekoittaa toisen tuotteen sekaan, vaikkapa puolipeittävään meikkivoiteeseen tai käyttää ihan pelkästään, niin tämä minusta on parhaimmillaan. Lisätään kahden tunnin välein jos oleillaan enemmän auringossa. Hinta n.35 e.


Lierac Sunissime Silmänympärysalueen aurinkosuoja spf50+
Pigmenttiläiskiä, ryppyjä, veltostuvaa ihoa, turvotusta ja tummia silmänalusia korjaava silmänympärysvoide. Valoa heijastavat pigmentit kaunistavat ja tasoittavat herkkää sy-ihoa. Sävy tässä on hyvin vaalea mutta kivasti silmänympärystä kirkastava. Puikon päätä voi hetken lämmittää sormella ja levittää tuotteen sormin, toimi tosi hyvin niin! Tasoittaa vähän ihoa ja toimi tosi hyvin etenkin silmän sisänurkassa nenänpielessä jossa itsellä on tumma kohta. Päälle levitän vielä peiteaineen koska hc-meikkaaja ja on sitä tummuutta ;) mutta hyvä tuote yksinäänkin, ihan kuten bb-emulsiokin.
Tätä voi käyttää myös huulten ympärille jossa muuten itsellä alkaa olemaan pigmenttimuunnosta :/ hajusteeton. Hinta n.31 e.

Lierac Sunissime tuotteita löydät apteekeista, hinnat ovat suunnilleen hintoja, tarjouksia näyttäisi olevan hyvin ;)

No miltäs kuulostaa? Kiinnitätkö huomiota korkeampaan suojaan tai hulmuatko huolettomasti kuten meikäläinen ( tähän asti ) ??

13 kommenttia:

  1. Yritän tämän kesän suojata poskien yläosat todella huolella. Niihin syttyy maksaläiskät pienimmästäkin kontaktista aurinkoon ja sitten naama näyttää likaiselta koko loppukesän. Lisäksi mulla on pigmenttipuutoskohtia iholla, joita pyrin tarkasti rasvailemaan. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä mulla ei ole maksaläiskiä vai onko ne huulen yläpuolella olevat sitten sitä? :/

      Poista
  2. Mä en käytä alle SPF30 aurinkosuojia. Jos tietää, että joutuu olemaan auringossa ulkona pidempään, niin silloin aina SPF50.

    Lieracin aurinkosuojat ovat kyllä tosi hyviä ja kivoja koostumuksiltaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en hirveästi oleskele auringossa mutta kyllähän sitä lenkillä tai jossain agikentällä on sitten auringon armoilla. Tai veneessä :)

      Poista
  3. Mä testasin nämä myös ja ovat mulla ainoina kasvoille tarkoitettuina aurinkotuotteina myös mökillä mukana, oon tykännyt. Vielä kun paistais aurinko tai ei ainakaan satais :D

    VastaaPoista
  4. Mulle ilmestyi joitain vuosia sitten e-pillereiden aloituksesta otsaan semmoinem tummempi kolmio :D nyt on myös huulen yläpuolelle tullut tummempaa rajaa ihan kuin viikset olisi. Tosin saa läheltä ja tarkkaan katsoa että näkyy. Otsan läiskä ei edes meikillä peity täysin mutta mulla tehoaa arbutin-seerumi jolla ne vaalenevat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just tuommosta läiskää mulla on huulen yläpuolella :/

      Poista
  5. Tuo sy-aurinkosuoja on ollut harkinnassa jonkin aikaa. Tällä hetkellä Clarinsin käytössä, mutta siinä on vain spf 15.
    Aurinkosuojaa käytän aktiivisesti. Täytyy parantaa entisestään nyt, kun säät jälleen suosivat. :)
    Tykkään Alga Mariksen sävyttävästä kasvovoiteesta ja vartalosuihkeista. Toimivat hyvin. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sy-suoja on hyvä, peiteaine levittyy hyvin sen päälle. Aamulla taas laitoin kun niin aurinkoinen päivä tänään :)

      Poista
  6. Tilasin taas ebaysta korealaista aurinkosuojaa, ei löytynyt lähemmistä nettikaupoista, harmittava asia joka toistuu joka kesä. En jaksa toukokuun lumisateessa miettiä rantaelämää =D

    Ainut aurinkosuoja jonka kaupasta ostan on Garnierin water vartalolle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesä yllättää aina, olis voinut tuon auton ilmastointihuollonkin teettää ajoissa eikä kärvistellä nyt ;D

      Poista
    2. Auts! No kyllä se kohta kylmenee =D

      Poista

Kiitos kommentista <3