keskiviikko 3. kesäkuuta 2020

Tämä vai tuo -meikkihaaste

Lipstick Love -blogista bongasin kivan haasteen, näitä kun olen tykännyt toteuttaa viime aikoina ;) en näköjään saa muita postauksia aikaan niin vastaillaan tälläisiin. 20 kysymystä liittyen meikkaamiseen, mustasin sen mieluisamman vaihtoehdon :)


Tummat sävyt huulilla vai vaaleat sävyt huulilla?
Tummat sävyt olisivat näyttävämpiä ja haluaisin niitä käyttää, mutta valitsen aina vaalean ;DD turvallisempi olla töissä eikä tarvitse niin huolehtia meikin kulumisesta :) kun tosiaan arkimeikkaan 90% ajasta. Haluaisin ostaa enemmän upeita punaisia punia mutta kun en enää ikinä niitä käytä...

Poskipuna vai aurinkopuuteri?
Kyllä se vaan poskipuna tuo sen raikkaan ilmeen. Elon ja värin kasvoille. Käytän päivittäin.

Voidemainen varjostusväri vai puuterinen varjostusväri?
Lienenkö ikinä voidemaista kokeillut...poskipunaa kyllä mutta en vaan tykkää. Liian hankala levittää. Varjostuksesta puhumattakaan ;D

Liimattavat irtoripset vai magneettiripset?
Apua, vaikea kysymys! Kumpaakaan en ole kokeillut. Kaveri pyysi kerran kiinnittämään itselleen magneettiripsiä mutta en kyennyt. En voi mennä pinseteillä toisen silmien lähelle kun ei ole hajuakaan mitä tehdä :D jos jompikumpi pitää valita niin magneettiripset, koska pelottaa että irtoripset alkaisi repsottaa. Tupsut voisi olla ne mitä kokeilisin.


Highlighterin kanssa vai ilman highlighteria?
Kunnolla sitä highlightia kasvoille!! Pitää olla viirut ja loistaa pitkälle ;D yleensä käytän siis näkyvää highlightia mutta mattakin näyttää kyllä tosi hyvältä. 

Heleä meikkipohja vai mattainen meikkipohja?
Kesällä heleä melkeinpä aina koska matta ei pysy. Mutta muutoin matta on suosikkini koska haluan peittää ihon värivirheet enkä pidä kiillosta.

Kissarajaukset vai ilman rajauksia?
Kissarajaukset tottakai. Ei ole meikkiä ilman ylärajausta! Juhliin teen kissat nestemäisellä rajauksella, arkena meikkikynällä jota pehmennän siveltimellä.

Värikkäät sävyt luomilla vai neutraalit sävyt luomilla?
Periaatteessa pidän enemmän väreistä mutta arkisin käytän neutraaleja lähestulkoon aina. En vaan halua enää olla liian värikäs eikä ole aamuisin aikaa hirmu häivyttelyihin. Herään 3:45 - 4:30 vaihdellen ja silmät vuotaa aamuisin niin ei vaan kykene kuin neutraaleihin ;DD viikonloppuna meikkaan pidemmän kaavan mukaan ja käytän enemmän värejä.


Huulikiilto vai huulipuna?
Apua, vähän vaikea! Käytän kyllä enemmän huulipunaa. Jotain nudea tai pehmeää punaista. Välillä vaihdan huulikiiltoon mutta enemmän pidän pysyvämmästä huulimeikistä ja ihanan pehmeistä punista. 

Shimmeriset luomivärit vai mattaluomivärit?
Mattaa tottakai. Koska vanhuus ja ryppyiset luomet. Kiiltävää voi laittaa keskelle luomea mutta ei muualle! Matta näyttää paremmalta. Ihan kaikessa!

Kivipuuteri vai irtopuuteri?
Käytän kivipuuteria meikin viimeistelyyn ja korjailuun. On mulla irtopuutereitakin mutta yleensä käytän kivipuuteria koska koen ne pysyvimmiksi. 

Musta ripsiväri vai värikäs ripsiväri?
Ei mulla ole kuin mustia! 


Huulet rajattuina vai ilman rajausta?
Ilman rajausta kun ei vaan tule rajattua ja kuka jaksaa kantaa rajauskynää huulipunan lisäksi mukana? Mulla kulkee kaikki takin taskussa niin ei sinne mikään kynä mahdu. Painaaa kai niin paljon ;DD on mulla rajauskyniä mutta hyvin harvoin käytän. Pitäisi kyllä käyttää useammin!!

Nopea arkimeikki vai monipuolisempi juhlameikki?
Minä kyllä rakastan meikata ihan pitkän kaavan mukaan, siihen menee tuntikin viikonloppuisin tai työaamuna jos on aikaa. Nopea arkimeikki vie kyllä myös sen puoli tuntia. Mutta tykkään meikata pitkään ja laittaa vähän kaikkea :)

Kulmakynä vai kulmaväri?
Molemmat mutta pelkällä kynällä tulee liian kova jälki, tykkään pehmentää sen kulmavärillä. Valitsen myös mieluummin pomaden kuin pelkän kynän.

Meikinpohjustusvoide vai ei meikipohjustusvoidetta?
Hyvä primer tuo pysyvyyttä meikkiin ja häivyttää ihohuokosia. Se voi myös kosteuttaa talvella ja tuoda meikkivoiteelle nätimpää pintaa. Käytän kyllä yleensä aina primeria.


Silmänrajauskynä vai nestemäinen eyeliner?
Eiks tälläistä kysytty aiemmin? Vastasin aika samalla tavalla, rajauskynää käytän useammin kun se on nopeampi eikä kulu niin "terävästi" jos silmät vuotaa. 

Silmämeikki vai huulimeikki?
Silmämeikki, ei oikein ole hyvää meikkipäivää ilman luomiväriä. Käytän yleensä aina luomiväriä, rajausta ja ripsiväriä. Muutoin näytän niin valjulta. Huulimeikki voi olla nude, se kun sopii kaikkeen ;)

Persikkainen poskipuna vai vaaleanpunainen poskipuna?
Kyllä mä sanon vaaleanpunainen, se sopii ympäri vuoden kun persikkaisia käytän vaan kesemmällä. Persikat on kivoja ruskettuneella iholla, pitäisi kyllä kaivella niitä esille, onhan jo kesäkuu!!

Ripsiväri myös alaripsissä vai ei ripsiväriä alaripsissä?
En ole ikinä tykännyt ripsiväristä alaluomella. Joudun pyyhkimään usein vuotavia silmiä ja sittenhän ne ripsarit leviäsi. Sen takia en yleensä käytä luomiväriä alaluomella, se kuitenkin leviää kun silmät vuotaa.

Saapi vastailla :) 

2 kommenttia:

Kiitos kommentista <3