maanantai 29. kesäkuuta 2020

Kesäkuun kosmetiikkaostokset

*Mainoslinkki.

Hei! Tässä kuussa hamuttiin Charcoal tukkaa, nautittiin helteistä ja ihanasta kesästä. Tehtiin enemmän töitä ja harmiteltiin kun lähes kaikilla on loma tai lomautus. Tuntuu että itse on ainut työssäkäyvä. Mutta hyvä niin, tässä postauksessa aimo annos syitä työssäkäyntiin ;) todellakin aimo annos...miten tää lähtikin näin laukalle...


Kun huomasin että Jeffreeltä tulee TAAS uusi paletti, tuli melkoisen kiire ostaa edellinenkin. Olen jonottanut *Blood Lustia jonkun aikaa Oletkauniilta ja nyt kun niitä tuli lisää, tilasin heti omani. Sitten älysin että siellähän on noita A`pieu maskeja joten niitä pari ja L.A.Girl Just Because poskipuna joka on täydellisen harmaa sävy varjostuksiin!! Ja maksaa 2,95 e...olisin hamstrannut noita enemmänkin mutta pystyi ostamaan vaan yhden :/ tilaus jotain 70 e ja rapiat.


Pakkomielteisenä tummanharmaista hiuksista ravasin pari Nurmeksen kauppaa läpi hiusvärien toivossa. No ei missään ollut sellaista väriä jonka halusin! Ja olisin halunnut värjätä heti!! Vaaleampia värejä oli mutta en uskaltanut laittaa vaaleanharmaata jos tulee vihertävä tukka. Täällä on kyllä joissain asioissa hyvin suppea valikoima ja tuntuu typerältä tilata niinkin perusjuttuja kuin hiusvärejä netistä. Cocopanda näytti olevan ainut nettikauppa jossa oli näitä tummempia harmaita hiusvärejä. Nää oli 18 e. 


Nobebeautystä pari Luxien sivellintä alekoodin kera. Siveltimet maksoivat 36 e. Luxien siveltimet on hirmu hyviä, kiinnostaisiko postaus näistä jossain vaiheessa?


Oriolashopissa oli tosi hyvät alennukset! Jane Iredalet oli vitosen kappale, normaalisti nämä tuotteet 55 - 60 e. Myös Joe Blascot oli alennuksessa joten hankin pitkään miettimäni X-tra Lite highlighter napin tummille silmänalusille. Se on niin hintava etten ole raaskinut sitä ennen ostaa. Nyt koko tilaus maksoi koko Blascon napin normaalihinnan eli n. 30 e.


Jossain vaiheessa kuuta mietin miten rahat on näin vähissä. Kun en mielestäni ole ostanut paljoa mitään. No se paljoa mitään on tässä kuvassa, tässä kaikkee sekalaista nettikirppareilta, Tokmannin alelaarista yms yms.


Ja kun luulin että nyt selvitään loppukuu, oletkaunis yllätti ja päräytti *Crematedin myyntiin!! No sinne hulahti toinenkin tilaus, otin vielä *JS peilin mukaan koska tarvitsen uuden peilin meikkaamiseen. Tämä tilaus oli 80 e ja rapiat, tässä vaiheessa luovutin ja sanoin että kaik män. Omat ja varastetut. Toivon että saan synttärilahjaksi rahaa :DD

Tässä kuussa kosmetiikkaan meni reippaasti yli pari sataa, liekkö lähempänä kolmosta jo. Enemmän kyllä kuin normaalisti mutta ison osan haukkasi Jeffreen paletit. Ensi kuu olisi otettava iisimmin, vaikka se uusin Naked on tietysti ostoslistalla...jos nyt kuitenkin ottaisi rauhallisemmin ;)

Menikö sulla enemmän vai vähemmän kuin normaalisti? Hankitko Crematediä?

24 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia! Mä hankin myös noi samat Jane Iredalen tuotteet, kummankin tuplana, ja noiden lisäksi vielä muita juttuja. Juuri muuta en sitten tainnutkaan kesäkuussa ostaa, touko- ja huhtikuussa tulikin sitten osteltua senkin edestä :D Cremated jää multa hankkimatta, mutta se uusi Naked täytyy varmaan ostaa. Onneksi on Sokokselle lahjakortti niin saan sen sillä hankittua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lahjakortit on parhaita :) mä otin myös Iredalen ripsivärin mutta sitä ei voitu toimittaa. Muuta en enää viitsinyt kun en välttämättä mitään tarvinnut mutta halpaa kun oli niin :D

      Poista
  2. Aarghhh kun missasin tämän alen, sillä tuo lemppari ja 30 vuotta käytössä ollut Blascon valonappi olisi lähtenyt varastoon ostoon. Paras.

    Mukavaa uutta viikkoa Taina. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinun suosituksestasi ostin sen ;) Ihanaa viikkoa Tiia <3

      Poista
  3. Mä niin ahmin näitä shoppailupostauksia, sillä itse himmailen nyt niiden kanssa. Kivoja ostoksia!

    VastaaPoista
  4. Tein kans oriolaan n 100 e tilauksen. Sama blascon nappi mullekin ja seerumia. Kasapäin iredalen ja youngbloodin meikkejä. Onnellista😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD repesin tuolle onnellista :D no niinhän se on, en mä tiiä kehtaanko paljastaa mitä muuta tavaraa olen ostellut. Ja sit syödään näkkäriä ;))

      Poista
    2. Hihii...halvalla hyvää, on niin harvinaista, että siitä tulee onnelliseksi😂. Ainakin kun laskee miten paljon säästi, kun ei ostanu normihinnalla...naisen logiikkaa puhahtaa mies...mutta en kuuntele😂

      Poista
    3. Miehille kannata kaikkee aina kertoo ;))

      Poista
  5. Oi, ihania ostoksia vaikka kyllähän noihin rahaa aina tietysti uppoaa. Joskus ihan huomaamattakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin, siksi on hyvä aina listata näitä niin näkee paljon niihin oikeestaan menee :)

      Poista
  6. Paljon kivaa tässä kuussa hankit.
    Minulla oli hyvin Kicks-painotteinen ostoskuukausi, kun ostin Kicksin omia tuotteita alesta, mm. hydrogeelisilmänalusnaamiot, puhdistusbalmin ja niacinamide-naamion. Le Couventin käsirasva tuli ostettua testiin. Kumpikin Dependin vihreä kynsilakanpoistoaine löysi myös ostoskoriini.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oikein uskalla mennä Kicksin verkkokauppaan kun tiiän et alet siellä ;DD

      Poista
  7. Oi mitä ihania ostoksia :) mä mietin kans tilausta Oriolashopista, kun oli niin hyviä tarjouksia, mutta jätin kuitenkin tekemättä kun mulla oli ostohaaste :D hyviä löytöjä teit! Crematedin hankin itsekin ja se on kyllä ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cremated on ihana kyllä <3 pystyispä itsekin johonkin ostolakkoon...

      Poista
  8. Kommenttini taisi hävitä taivaan tuuliin taas...
    Siveltimet kiinnostaa!
    Nauratti pitkin tekstiä.. kaik män! :D

    VastaaPoista
  9. Mä kunnostauduin ja tein pienen kosmetiikkatilauksen! Ostin aiemmin UD:n primerin, mutta en sitä originalia vaan edenin ja en tykännyt siitä yhtään, joten piti tilata uusi primeri itselle. Ajattelin kokeilla sitä Wettiksen primeriä, josko se olisi niin hyvä kuin kehutaan. :) Tilasin myös The Balmin aurinkopuuterin, ripsarin ja meikkipeilin valoilla. Kiva odotella pitkästä aikaa jotain uutta postista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan parasta aina se odottelu :) mä oon kokeillut myös jotain muuta UDPP:tä mutta en tykännyt. Se Original on best! Wettis on hyvä myös mutta kuivempaa ja korostaa vähän kuivia kohtia. Mutta pitää huippuhyvin!

      Poista
  10. Menihän tuota paljon, kun Holo tacotkin piti tilata!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3