torstai 11. kesäkuuta 2020

Starskin By Goodiebox

Goodiebox tarjoaa kuukausiboksien rinnalla teemabokseja joissa on tarjolla esim. yhtä tuotemerkkiä, vegaanituotteita tai tilaajien suosikkeja. Mun mielestä näitä bokseja on tarjolla turhan usein enkä varmaankaan tule jokaista tilaamaan kuukausiboksin lisäksi, mutta Starskin kuulosti hyvältä ja arvokkaalta joten tilasin sen gb-pisteillä. 


En ole ikinä kokeillut mitään Starskinin tuotteita. Tiedän vain että kyseessä on Kicksissä myytävä merkki. Goodiebox mainostaa tätä omaa aikaa jota kyllä valitettavan vähän aina on. Voi kun olisi aikaa laittaa se kangasnaamio kasvoille ja rentoutua mutta ei. Ehkäpä nämä ihanat Starskinin naamiot nyt houkuttaisivat ottamaan sitä omaa aikaa ;) Boksi sisälsi 5 täysikokoista Starskin tuotetta ja oli arvoltaan 86 euroa esitteen mukaan! Boksi maksaa 24,95 e. Starskin boksi on itsessään taas kerran niin kaunis, vaaleanpunainen hologrammisella tekstillä. Aivan ihana! Tykkään kun sisällön voi kurkata etukäteen eikä tarvii ostaa sikaa säkissä. Tavallaan tuntui että tässä on tosi vähän tuotteita mutta sisältö on tosiaan arvokas. Enkä kyllä raaskisi ostaa muuten näin kalliita tuotteita joten kiva saada kokeiluun tästä boksista. Minusta tämä on ollut kivoin tähänastisista GB LE bokseista.


Starskin Orglamic Pink Cactus Pudding / arvo 45 e
Ihoa pehmittävä kasvo- ja kaulavoide oli syy boksin tilaamiseen. Inci oli hyvä, sisältää ravitsevia ainesosia kuten kaktusviikunasiemenöljyä ja kaktusuutetta, jotka rauhoittavat ihoa ja antavat sille pitkäkestoista heleyttä. Ylelliseltä tuotteelta vaikuttaa, purkki on niin kaunis että!Starskin VIP The Gold Mask / arvo 15 e
Mitäpä olisi naamioboksi ilman kultaista VIP-naamiota ;) en tiedä onko tämä kultainen, mielenkiinnolla testaan millainen on 15 euron luksus kangasnaamio ;)

Starskin Silkmud Green Tea Clay Sheet Mask / arvo 10 e
Kaolin mutaa ja silkkiuutetta sisältävä muta-kangasnaamio. Vähentää ihon epäpuhtauksia ja puhdistaa ihohuokoset kuivattamatta ihoa. Mulla on vain yksi kokemus muta-kangasnaamioista, toivotaan että tämä olisi parempi, koska nämähän on tosi arvokkaita maskeja enkä raaskisi ostaa noin vaan.

Starskin Dreamkiss Plumping And Hydrating Bio-Cellulose Lip Mask / arvo 5 e
Seerumia sisältävä huulimaski joka tekee huulista silkinpehmeät 15 minuutissa. Nämä on kyllä todellakin omaa aikaa yksin kotona jos koko nassun huulia myöten vuoraa naamioilla ;)

Starskin Lifting Lace Revamping Meltaway Lace Eye Mask / arvo 6,5 e
Harsonaamio joka sisältää hitaasti vapautuvaa geeliä, mikä vähentää ihon pieniä juonteita ja kirkastaa tummia silmänalusia. Annetaan olla 20-40 min mikä on aika pitkä aika! No kokeillaan, jännältä vaikuttaa ja pakkauskin on aika lupaava. 

Onko Starskin tuotteet sulle tuttuja? Olisitko tykännyt boksista?18 kommenttia:

 1. Mä taas tykkään siitä, että näitä extrabokseja tulee niin usein, kun jokainen voi niistä sitten valita ne itselleen mieluisimmat :) Olisi tylsää odotella vaikka puoli vuotta aina boksien välillä :D Starskinin tuotteet on hyviä, mulla on tälläkin hetkellä noita kangasnaamioita, mutta itse en ikinä maksaisi 15 euroa yksittäisestä kangasnaamiosta. Mutta hyviä ne kuitenkin on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että ovat hyviä! Puoli vuotta on kyllä pitkä aika mutta useampi boksi kuukaudessa on jo kyllä liikaa...

   Poista
 2. Mä ostin noita aina Sveitsissä asuessa Douglasilta, vaikka kalliita olivatkin.

  VastaaPoista
 3. Nyt olisi hyvä hetki testata, onko oikeasti eroa 15 euron kangasmaskilla ja jollain Tokmannin 2 euron maskilla... Voisipa tällaisista saada jonkinlaisen sokkotestiboksin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan niissä eroja :) olen käyttänyt Tokmannin parin euron naamioita ja ne oli kyllä huonoja. Mutta tilaan taasen eBaystä parin euron huippuhyviä naamioita ( Innisfree ). Mun mielestä hinta ei siis aina kompensoi ja nykyään n. 4-5 e on aika maksimihinta mistään kertakäyttöisestä kun tosiaan parilla eurolla saa tosi hyviäkin, vaikkapa Eyenlipin naamioita Prismasta :)

   Poista
 4. Näitä limited edition -bokseja on kyllä tullut viime aikoina vähän turhankin paljon :D Vaikka tosi kiva, että tällaisia tehdään! Näissä pääsee kuitenkin aika edullisesti testaamaan uusia tuotteita :)

  Tää boksi jää minulta hankkimatta ihan vain sen takia, että erilaisia naamioita on laatikoihin kertynyt iso kasa ja niitä pitäisi saada pois. Jos näin ei olisi, niin olisin varmaan itsekin tämän tilannut :) Brändi on tosi kiinnostava ja kaikki tuotteet kuulostavat kyllä todella mielenkiintoisilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kiva että näitä tulee mutta liian usein tosiaan...mulla on vaan 9 kangasnaamiota jemmassa niin nämä tuli ihan tarpeeseen ;) perinteisiä naamioita ei niitäkin ole kuin pari pikku purkkia :)

   Poista
 5. Goodieboxin erikoisjulkaisuja en ole tilannut, mutta Lookfantasticilta kyttäilen aina vähän LE-bokseja ja olen pariin otteeseen sellaisen tilannutkin. Niitä taas tuntuu ilmestyvän turhan harvoin tai sitten boksit ovat todella kalliita, jopa yli 100 euron hintaisia. Onneksi sisällön sentään voi nähdä etukäteen, en ikinä ostaisi noin kallista boksia sokkona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä olisi tätä tilannut ilman gb pisteitä. Kun en periaatteessa tarvinnut niin ei huvikseen viiti, vaikka tämä nyt moninkertaisesti kattoi maksetun hinnan. Joku yli 100 e on kyllä sikahinta ja ainakin mulla jää hankkimatta ;D mutta kyllähän niitä porukka ostaa kerta myydäänkin :)

   Poista
 6. Hei voisitko raportoida tuosta kaktuspuddingista kun sen käyttöön otat? On jo pidemmän aikaa ollut se harkinnassa ostaa mutta vielä en ole raaskinut, nimi ja paketti ja kaikki siinä kuulostaa niin ihanalta niin olisi kiva saada jonkun kokemus siitä onko hintansa veroinen ostos!? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä mutta saattaa mennä tovi, näin kesällä kuluu vähemmän rasvaa ja pari muuta tuotetta on käytettävä ensin alta pois :) mitä itse luin tuosta arvosteluja, koen että se voisi olla parempi talvi-iholle ;)

   Poista
 7. Merkki on nimenä tuttu. Yksittäisen kangasnaamion hinta on kirpaiseva. Kaapissa on kangasnaamioita paljon odottamassa käyttöä. Täytyy taas ryhdistäytyä niiden käytössä. Ihanan kosteutetulta tuntui iho viimeksi kangasnaamion jälkeen. :)
  t. TQ

  VastaaPoista
 8. Ei muuten ole tuttuja lainkaan. Kasvovoide kuulostaa kivalta ja tietenkin sheet maskit. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3