sunnuntai 21. kesäkuuta 2020

Hastaak Essielove

Olen varmasti samalla otsikolla ennenkin kirjoittanut ja varmasti tehnyt samanlaisia kynsiäkin mutta...kun ne toimii?? Älkää hermostuko, yritän kyllä keksiä joskus jotain muutakin mutta ei vaan aina ennätä. Nämä on niitä arjen helppoja ja nopeita, samaa ainesta mitä haetaan ruoanlaitossakin.

Nyt kun haaveissa siintävät pitkät kynnet, haluan hoitaa ja varjella näitä mahdollisimman hyvin. Lakkaus olisi aina pidettävä mahdollisimman moitteettomana niin ei murtumia tai liuskoittumia pääsisi syntymään kärkiin. Aina kun haluan lakkaukseni pysyvän pitkään, valitsen joko Essien tai CND:n lakkoja. Kokemukseni mukaan ne pysyvät minulla pisiten. Vaikka rakastan Picture Polishin ja A Englannin lakkoja, ne tahtovat olla yhden-kahden päivän iloja :/


Tämä Essie -lakka on legendaarinen, ihana syksyinen murrettu violetti Warm And Toasty Turtleneck. Pakko myöntää että olen aika ulalla Essien uutuukaisista. Eikö kellekään enää lähetetä pr-sampleja lakoista? Ei kyllä missään näy swatcheja tai juttua uutuuksista. Sama koskee vähän CND lakkoja...no mutta onneksi on näitä vanhoja ihanuuksia joilla lakata ;) glitterlakka on Essie Summit Of Style ja decalit Blue Sean. Hyvin mieluisat kynnet kerrassaan, violetit lakat on kyllä nättejä.


Istuskelin autossani kun piti auttaa miestä autoremontissa. Katselun ruman vihreää sisustaa joka alkujärkytyksen jälkeen näyttää nykyään hyvältä. Alkuperäiseltä, pilaamattomalta. Tulikin idea lakata vihreällä Essien On The Roadiella. Ja käyttää jotain pinkkejä tarroja. Päädyin tälläisiin koko kynnen decaleihin, sainpahan kulutettua nämäkin pois. En ole toviin tälläisiä käyttänyt ja huh huh miten vaikeita ne olivatkin ;D eivät meinanneet asettua ja liikuttamaan näitä ei pysty vaan ne jämähtää kerrasta paikoilleen :D


Jotenkin nämä kynnet oli ajatuksena paremmat mutta kyllä näillä pari päivää viihtyi ;)


Kuuluuko Essie -kynsilakat teikäläisen lemppareihin?

5 kommenttia:

  1. Kyllä kuuluvat. Ihana tuo Warm And Toasty Turtleneck -lakka. Onneksi sain sen aikoinaan. :)
    Essien lakat ovat yleensä hyvää laatua, kuivuvat nopeasti ja kestävät.
    Viimeisin ostokseni on Rock your world -lakka. Mikä sinun? :)
    Samaa olen ihmetellyt, etteikö enää lähetetä pr-näytteitä Essien-lakoista. Monta kokoelmaa ja ostosta jäänyt sitä varten tekemättä.
    Ihanaa sunnuntaita. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä Essien holoja halusin mutta menivät ohi, kun ei järkevään hintaan mistään saanut. Voi olla että vuosi sitten tuli joku kokoelma pr-lahjana, niistä Tiers Of Joy oli todella mieluinen <3 sit oli se Alexa Dagmarin kokoelma mutta sen jälkeen en ole päässyt uusiin Essieihin tutustumaan ja ne on menneet ihan ohi! Kun ei täällä tod missään niitä myydäkään ;D Mukavaa sunnuntaita :)

      Poista
  2. Kyllähän noita Essietä vielä ostaa, viimeksi kesäkokoelmasta vai olikohan kevät. No siitä Feelin Poppy sta. Ne gorgeous geodes lakat ovat huippuja, harmi että ostin vain kaksi.
    Välillä kaikki kokoelmat tulee ja sitte käy niinkuin viime vuonna että syyskokoelma jätettiin välistä, ihme touhua.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3