perjantai 26. kesäkuuta 2020

Jeffree Star Blood Lust

*Mainoslinkki.

No niin vihdoin ja viimein sain tämän hankittua. Olin jo aiemmin tätä ostamassa mutta se oli *oletkauniilta loppu. Nyt sitä tuli lisää enkä enää arponut, pistin paletin tilaukseen. Se tulikin parissa päivässä perille ihan ehjänä, kiitos massiivisen violetin pakkauksen :D 



*Blood Lust on kerrassaan mykistävä ilmestys. Se tulee violetissa pahvilaatikossa jonne se pujahtaa hyvin. Se on kyllä vähän ärsyttävä nostella tuolta ylös mutta pysyypähän ainakin ehjänä. Itse paletti on oikein ihanaa kissa- ja koiraystävällistä samettia. Olen monesti kironnut Elegance Mersuni sisustan, on joo hienoa että Elegance -malli varustetaan mustalla sametilla mutta paappas kyytiin pitkäkarvainen koira. Aivan ihanaa. 

Tämä paletti on kyllä aika älyttömän mallinen ja kokoinen. Mä jotenkin tyytyisin ehkä hieman pienempään ja neliskanttiseen, hintaakin voisi olla vähemmän. Alien täytyy säilyttää pahvilaatikossaan, muuten sitä ei saa mihinkään. Pelottaa aina että se taittuu nostaessa ja luomivärit pullahtaa rikki. *Conspiracy on maailman ärsyttävin repiä ulos pahvilaatikostaan. Sekään ei oikein mahdu mihinkään ja pääseekin lojumaan vaan jonnekin Blood Lustin kaveriksi. Sellaiseen paikkaan tietty ettei mene rikki mutta ei nämä mahdu Alexiin tai meikkipöytäni laatikoihin. 



Violettien ja liilojen meikkien ystäville tämä överi jättipaletti on kyllä pakollinen hankinta. Tästä löytyvät kaikki mahdolliset violetin sävyt ;) paletissa on niin kivasti mattaa, shimmeriä ja glitteriä. Glittereitä en ole vielä kokeillut mutta montaa muuta väriä kyllä. Kaikki toimii, häivyttyy ja sulautuu yksiin. On kyllä niin ilo meikata Jeffreen meikeillä kun ne ovat niin hyviä. Hyvä hintakin tällä tietysti on, 64,90 e. Ei näitä joka viikko ostella.


Tykkään kyllä tästä paletista ihan sikana. En voi moittia muutakuin järjetöntä hexagon muotoa. Tässä meikissä sävyt Take The Crown, Scandal Water ja Blood Queen. Rajauksessa sävy Dungeon Urban Decay Lust -kynän päällä.




Toisen meikin toteutin sävyillä Beauty Sleep, Royal Pain ja Betrayal. Koen Blood Lustin kyllä tosi monipuoliseksi paletiksi jolla saa vaaleaa jälkeä, värikästä violettia ja tosi tummaa värillistä meikkiä. Puoliakaan sävyistä en ole vielä kokeillut mutta mikäs kiire tässä on. Olen tykännyt kaikista Jeffreen paleteistani joten tämäkin oli ihana lisä kokoelmaani. Ehdottomasti upeampi livenä kuin kuvissa. Nyt vaan testaillaan kieli pitkällä *Cremated -palettia, se oli kyllä heti ostettava :D tosi jännä harmaa paletti jonka uskon olevan kuitenkin hyvinkin monipuolinen. Harvinainen kuukausi muuten että hankin kaksi Jeffreen palettia. Niistä lisää ostoskoonnissa. 



Joko sinulta löytyy oma Blood Lust? Mitä tykkäät Crematedista?

14 kommenttia:

  1. Mulla taitaa mennä Cremated kokeilu syksyyn koska se ei tällä hetkellä puhuttele minua, vaikka kaunis onkin. Blood lust on ollut ahkerassa käytössä, se on upea! Tulee vaan meikattua samoilla sävyillä koska löysin ihanan combon.
    Mini Controversy pääsee nyt kokeiluun, se vihreä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hieno se vihree! En tiedä milloin kokeilen Crematediä, Blood Lustia olen itsekin nyt käytellyt ja vanhempia Jeffreen paletteja :)

      Poista
  2. Kauniit meikit. Tykkään eniten alimmasta.
    Aika iso tuo paletti. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
  3. Ihania meikkejä olet tehnyt😊

    VastaaPoista
  4. Mulle ei tullut mieleenkään säästää tota pahvilaatikkoa ja säilyttää palettia siinä, vaikka ideahan on periaatteessa ihan hyvä :D Olisi se laatikko ehkä pitänyt paletin puhtaampana, kun nyt tohon kertyy kaikki pöly, mutta hankalaa sen säilytys silti olisi, kun paletti on niin isokokoinen ja hassun mallinen.. Ihania meikkejä oot tehnyt, toi ylin varsinkin on todella kaunis<3 Crematedia en tule itse hankkimaan, ei ollut yhtään mun tyylinen paletti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda :) minä säilytän aina kaikki paletit omissa laatikoissaan jos vaan mahdollista. En jotenkin raaski heittää niitä pahveja pois, Jeffreen paleteissakin ne pahvit on kuitenkin iso osa kokonaisuutta. Vaikka ne vaikeuttaa paletin esiin ottamista ja säilyttämistä :D

      Poista
  5. Wau! Aivan ihana meikki, ihan täydellinen!😍

    VastaaPoista
  6. Siis WAU! törkeän makea toi paletti <3 ja mitä meikkejä. Oot taitava!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3