torstai 1. elokuuta 2019

Heinäkuun loppuneet tuotteet

Tässä kuussa sattuikin loppumaan paljon meikkejä sekä jokapäiväisessä käytössä olleita ihonhoitotuotteita! Ruoditaanpa kaikki läpi :)

Ostaisin uudelleen, lempparituotteita!

Fudge hopeashampoo
Mun mielestä yksi parhaista kokeilemistani hopeashampoo, pitää hyvin hiusten keltaisuuden kurissa. Ostan tätä joskus lisää mutta nyt käytän/kokeilen paria muuta hopeashampoota. Fanolaa tahtoisin testata myöskin ;)

Herbina Hajusteeton hiuskiinne
Ihan hyvä, hajusteeton ja helposti saatavilla. Ei suurin suosikki mutta ostan aina jos ei parempaa ole saatavilla ;)

Cattier silmämeikinpoistoaine
Tosi hyvä, tehokas, ei kirvele ja kestää kuukausia käytössä. Hyvä kaksifaasinen silmämeikinpoistoaine, uusi pullo jo odottaa ;) pr-näyte.


Esse Sensitive Eye Cream
Kirjoittelin voiteesta enempi tässä. Hirvittävän laadukas silmänympärysvoide! Riittoisa eli vaikka on kallis, kesti päivittäisessä aamuin illoin käytössä 7 kk. Ei tosiaan yhtäkään suurempaa juonnetta silmien ympärysiholla kun tämä oli käytössä. Pakko sanoa että huomaa kuka käyttää voidetta silmien ympärillä ja kuka ei, minua paljon nuoremmilla ihmisillä voi olla isot juonteet silmien alla ja ympärillä. Kosteuttakaa ja käyttäkää oikeasti hyvää voidetta jos ette halua ryppyjä liian aikaisin :) purkin pohjalle jää muuten vähän voidetta, kannattaa ronkkia ne sieltä pumpulla tai vanupuikolla. Tämä loppu lähtee reissuun matkaan niin saan käytettyä sen siellä pois ja voi heittää roskiin. Ei tarvii kuljettaa takas kotio.

Kocostar Princess Eye Patch
Siis aivan loistavat tuotteet kasseille silmien alla!! Viilentävät, liftaavat ja häivyttävät silmäpusseja. Täydelliset käyttää valvotun tai huonosti nukutun yön jälkeen. Joskus hieman valuvat mutta lähes aina pysyvät paikoillaan. 
Miellyttävät käyttää mutta nämäkin sisältävän propyleeniglykolia joten ihan silloin tällöin käytin, koska huomasin että ärsyttävät silmiä ja laittavat ne kirvelemään...ostan siis näitä tai vastaavia joissa ei ole allergiaa aiheuttavia ainesosia. Mulla nämä kestivät varmaan puoli vuotta kun silloin tällöin käytin :)

Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil
Whamisasta muodostui yksi mun lempisarjoja ja mielelläni käytin merkin tuotteita yhtäaikaa. Siksi tässä kuussa onkin monta tyhjää Whamisaa. Puhdistusöljy tulee nätissä pullossa ja hyvin toimivassa pumpussa. Tärkeintä minulle on öljyn keveys, tehokkuus ja se että se ei kirvele silmiä. Kaikkiin kohtiin raksi, tuote tuntui myös riittoisalta joten tätä ostan lisää heti kun käytän muita ihonhoitotuotteita jemmasta pois!

Whamisa Organic Flowers Toner Original
Ihoa kosteuttava ja hellivä hoitovesi. Ihanan paksua ja kosteuttavaa, kannattaa levittää sormin iholle eikä tuhlata vanulappuun. Kirveli ehkä hiukan silmissä. Ostan kuitenkin joskus uudelleen koska pidän todella paljon Whamisan tuotteista. Iho jäi ihanan tuntuisaksi tästä eikä silmien ärsytys haittaa kun sitten varoo silmänympärysihoa. Whamisat saatu blogin kautta.

Whamisa Organic Flowers Nourishing Cream
Lempparivoide! Täyteläisesti ravitseva voide sopii päivällä että illalla käytettäväksi. Pidin kovasti koostumuksesta joka on ohutta mutta kermaista, ihanasti levittyvää ja kasvot aivan ihanan tuntuisaksi jättävää. Pintakuivalle iholle ihana kun illalla vielä laittaa jotain seerumia ennen tätä. Ostan todellakin uudelleen! Tässä on muuten lirut jäljellä mutta halusin arvostella tämän jo tämän kuukauden loppuneissa yhdessä muiden Whamisojen kanssa. Nuukalainen ottaa tämän myös reissuun matkaan ja käyttää sen siellä pois, ei tarvii raahata mukana uutta isoa voidetta ;)


Missha Perfect Cover BB
Täydellinen BB! Tasoittaa punoitusta, peittää kuin meikkivoide, on kevyttä ja nättiä iholla. Sk 42, sävy no.21 tosi hyvä. Ei pysy ihan iltaan asti mutta on helppo ja nopea käyttää. Mulla on ristiriitaiset tuntemukset kuitenkin koska tämä sisältää propyleeniglykolia. En kuitenkaan levitä tätä silmäluomille enkä käytä joka päivä niin ei sitten ärsytä silmiä. Kuljettaisin tätä mielelläni reissussa mukana koska tuubi ei vuoda, toisinkuin lasinen meikkivoidepullo. Ja tätä on helppo/nopea laittaa asuntoautossa. Luulen että siksi ostan tätä uudelleen mikäli sattuu esim. Cittarissa vastaan. Oli ihan edullinenkin vielä!

MAC 24-Hour Extend Eye Base
Huippu silmämeikinpohjustaja. Ei paras mutta ostan jos eteen sattuu, olen käyttänyt aiemminkin. Tykkään kun on melko väritöntä ja koostumus asettuu luomelle hyvin, ei tunnu kuivalta eikä korosta kuivaa/ryppyistä ihoa.

Lumene True Mystic Curl mascara
En tiiä oliko tämä avattu kaupassa mutta eipä kestänyt käytössä montaakaan viikkoa. Oli kans kuivan oloinen ja sotkuinen kaulastaan. Tosi kiva, varmaan siks oli alessa koska oli rämmitty ja ränklitty silmiin, hyi helv...en muista olenko käyttänyt tätä koskus, ehkä olen mutta tykkään kuitenkin ja ostaisin uudestaan! Taivuttaa ja pidentää hyvin!

Ihan kivat jotka käytti loppuun. En kuitenkaan kokenut tarvetta ostaa uusia tilalle.

Konad valkea leimauslakka
Tätä mulla on vielä jemmassa, ei siis tarvitse ostaa uutta. Tuttu luottotuote vuosien varrelta. Voi olla että kuitenkin ostaisin jatkossa Moyran leimauslakkaa, ovat pigmenttisimpiä ja riittoisampia kuin Konadin ;)

Zoya Chyna kynsilakka
Tämä suosikkisävyni punaisista tekstuurilakoista on hiukan paksuuntunut, ei kuivu kunnolla eikä tee oikeaa tekstuuripintaa enää. Kuluu myös parissa päivässä kärjistä pois. Ei tuu hirmu ikävä!

Glamglow Thirstymud Hydrating Treatment
Syväkosteuttava naamio, onkohan tullut joskus Bette Boxissa? Jättää kivan viilentävän tunteen kasvoille mutta en huomaa erityisempää kosteuttavaa fiilistä. Siksi käytänkin mieluummin kangasnaamioita kuin kosteuttavia pois pestäviä maskeja. Glamglow`n tuotteita ostaisin lisää mutta en juuri tätä.

Babor Lifting Cellural Collagen Boost Infusion
Joku himohintainen ampullissa oleva kollageeniboosteri Elevenin toissa joulun kalenterista. Tosi ihanaksihan tämä teki ihon, imeytyi hetkessä ja pehmensi ihoa. Tästä riitti aamuun ja iltaan. En kuitenkaan ostaisi tuotetta, tosi kallis ja vastaavan löydät Laveralta ( tässä postaus ). Miinusta myös tuotteen sisältämästä propyleeniglykolista. Mutta jos tykkää satsata niin kaupoille kaupoille, tätä saanee jostain netin syövereistä ( Elevenistä en löytänyt ).

essence All About Matt! kivipuuteri
Valkoinen puuteri joka kuitenkin on iholla melko läpikuultava. Kesällä käytän ihan värillistä mutta keväällä tai iltamenoissa tämä on hyvä. Pitää kyllä ihon mattana. Mutta tosiaan tuntuu nyt liian vaalealta kun on rusketusta ja löysin toisen kivan essenceltä. Ihan hyvä siis, saatan ostaa taas joskus tai sitten en ;D

Benecos Tyrni-appelsiini käsivoide
Mukavan paksuhkoa, melko nopeasti imeytyvää. Jännä tuoksu, luonnonkosmetiikan ystäville.

Holika Holika Green Tea Puhdistusvaahto
Balmimainen putsari kasvoille, käytin Whamisan öljyn jälkeen. Tosi kivan tuntuinen ja putsaili meikit hyvin pois. Minusta kuitenkin tuntui että jäi vähän klähmimään iholle ja kirvelemään silmissä, oli hiukan haastavaa pestä pois. Ihan kiva mutta en ostaisi toiste, toisaalta en kyllä inhonnutkaan ja käytin loppuun asti.

Dove Go Fresh suihkugeeli
Ensin kurkun ja vihreän teen tuoksu tuntui kiehtovalta mutta alkoi öklöttää piankin ;D ihan jees perus suihkugeeli, toisessa tuoksussa ostaisin lisää. Mulla ei muuten montaa suihkugeeliä olekaan jemmoissa joten kohta_oikeasti_joutuu ostamaan lisää ;D


Joku muu tykkää, itse en pitänyt näistä.

Mossa Skin Solution Blemish Control kasvovesi
Yritän vältellä propadeniolia mutta aina joku pirulainen hiipii käyttööni. Tässä kasvovedessäkin sitä siis oli ja ehdin käyttää puoli pulloa. Ihmettelin aamuin illoin kirveleviä silmiä ja syypää oli taas tämä. Vaikka miten syynään tuotteeni ja luotan luonnonkosmetiikan turvallisuuteen niin pitäisi olla tarkempi. Eikä luottaa sokeasti ( kohta kirjaimellisesti ). 
Eli jos et ole mitenkään allerginen niin kannattaa kokeilla tätä! Hyvä ja edullinen kasvovesi epäpuhtaalle iholle. Salisyylihappo hillitsee ihon epäpuhtauksia, tämä sopii mielestäni jokaiselle ihotyypille mutta ei ehkä kuivalle iholle ihan päivittäin. Kiva mustaherukan tuoksu ja tosiaan muuten huippu tuote mutta aiheutti itselle allergisia reaktioita. Pr-näyte.

Purederm Avocado & Blueberry Collagen Maskit
Nyt on pakko laittaa nämä tälle en ostaisi enää -osastolle. Sopivat pika-apuun mutta jos oikeasti haluaa käyttää hyvää kangasnaamiota niin osta suosiolla muuta. Nämä saisivat olla kosteampia, taipuisampia ja sen tuntuisia että tekevät jotain. Edullisia kyllä mutta melko onnettomia. Avocado, kollageeni, e-vitamiinimaski virkistää ja elvyttää ihoa, kyllä se hieman kosteutti kun käytin aamulla ennen meikkaamista. Mustikkauute, kollageeni ja e-vitamiinimaski puolestaan puhdistaa ja elvyttää ihoa. Ei kosteuttanut kovinkaan kummoisasti. Onneksi nämä loppuivat ;D

May Beauty The Incredible Face Mask
Ihohuokosia pienentävä, mustapäitä ja rasvaa poistava tehopuhdistava musta naamio. Ei niin erikoinen että haluaisin ostaa jatkossa, mutta tuli käytettyä tämä näytenaamio pois. Liian sotkuisa käyttää, jättää jäämiä iholle ja repii ihoa kivuliaasti poistettaessa. En kyllä niin masokisti ole että haluaisin itseä tälläisellä kiduttaa. Ei edes poistanut mustapäitä tms. mitenkään ihmeellisesti, teki kyllä ihon pehmeämmäksi ja puhtaammaksi mutta liian kivulias käyttää.


Nivea Refreshing puhdistusliinat
Oli pakko ostaa Himokselta himokalliita Nivean liinoja kun jäi meikinpuhdistusaineet kotiin. Sen jälkeen opin muistamaan etten unohda niitä. Pikku putiikin ylihinnoitellut liinat sisältävät propyleeniglykolia mutta pakko oli ostaa että saa meikit pois. Käytin loput meikkisiveltimien putsailuun ja koiran pyllyn pyyhkimiseen. En kyllä suosittele, laittavat silmät vuotamaan.

Smashbox Always On Gel Liner
Musta ja ruskea sävy. Oon saanut nää blogin kautta. Alussa tykkäsin näistä kun käytin satunnaisesti. Nyt otin nää jokapäiväiseen käyttöön ja huomasin ettei nämä ole hintansa arvoisia. Ensinnäkin kynä tylsyy jo yhden käytön jälkeen. Terä on liian pehmeä ja muussaantuu teroittaessa, tukkii terottimen ja kynää menee hirveesti hukkaan. Mä jouduin heittämään teroittimen roskiin kun se on ihan sotkumuussissa näitten kynien takia. Kynä ei pysy jos silmät vuotavat, rajaus kuluu alta pois jos yrität vetää uutta viivaa päälle. Essencen parin eurot kynätkin on parempia kuin nää parin kympin kynät! Muistan että joku lukija joskus sanoi näistä samaa ja oikeessa oli!

essence The Dip eyeliner
Hyvä ja edullinen eyeliner paksuihin kissarajauksiin. Aikani käytin ja tykkäsin kunnes aloin ihmetellä silmien kirvelyä. Tämä sisältää propadeniolia joten siihen loppui käyttö enkä pysty ostamaan tätä enää uudelleen. Muutoin hyvä ja suosittelen jos sulla ei mitään allergioita ole.

Oscar De La Ranta Bella Blanca edt
Ei mun tuoksu ollenkaan, liian pistävä kukkaistuoksu.

Tuttuja, kiinnostavia, inhokkeja?

16 kommenttia:

  1. Lyllä oli kiinnostavia. Hassua kun minusta,ahamisan öljy oli pettymys. Mulla kirveli silmiä ja se ei oikein lähtenyt pois. Jäi kalvo silmiin. Makuasioita.
    Hauska toi nivean pyyhkeiden loppukäyttötarkoitus 😂
    Hauskaa Reissua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuommoset pyyhkeet joutaavat siihen hommaan :DD Kiitos, tulossa jo suomea kohti :)

      Poista
  2. Olipa paljon loppuneita ja kattava postaus! :) tuohon Lumenen ripsiväriin... itsekkin olen joskus kaupasta jonkun tuotteen ostanut, ei siis mikään tarjouserä vaan vaikka alelaarista löydetty ja sitten kotona onkin "kiva" huomata että tämän takia oli alessa kun tätä tuotetta on availtu ja testailtu jo. Nykyään olen itsekkin tullut sen verran "sikamaiseksi" asiakkaaksi että saatan avata tuotteen katsoakseni onko sitä rähmitty, siis jos ostan alesta. Yleensä noudatan avattu tuote on ostopäätös-periaatetta eikä omatunto salli kaikkea availla :D mutta jos epäilyttää niin kyllä varmistan nykyisin mieluumin kaupassa kun ostan omaksi ja totean kotona että tätä on käytetty ja rähmitty :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se kyllä ärsyttää. Tämäkin oli pahvipakkauksessa niin ei tullut mieleen että olisi avattu...en tiedä onko ne rähmätty alekorissa vai hyllyssä ja sitten laitettu sen takia aleen..

      Poista
  3. Whamisat on kyllä niin rakkautta. <3

    Ihanaa loman jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Hyvin oot saanu käytettyä purnukoita :D

    VastaaPoista
  5. Whamisan tuotteet on minunkin mielestä ihan parhaita. Normihinnalla ostaminen vähän mietityttää, mutta täytyy olla silmät auki hyville tarjouksille.
    Jotkut puhdistusliinat on tosiaankin sikakalliita, höh!

    VastaaPoista
  6. Whamisan Puhdistusöljy on täyttä kultaa! <3 Ehdottomasti yksi parhaista ikinä :)

    VastaaPoista
  7. Ihana määrä loppuneita! Whamisan tuotteet kiinnostaa näistä erityisesti, kun en oo heiltä vieläkään saanut mitään testattua :D Täytyy korjata pian vahinko ja ostaa ainakin pari tuotetta testiin. Toi essencen puuteri on ihan kelpo tuote, ei munkaan suosikkini, mutta tälläkin hetkellä se meikkipöydältä löytyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole löytänyt kalliimmista puutereista sen parempia joten essencellä mennään ;)

      Poista
  8. Mäkin oon käyttänyt tuota Fudgea ja tykkään siitä muuten, mutta pitkissä hiuksissa saattaa olla hankalampi saada tasaista lopputulosta. Ostin nyt kokeiluun kampaajani suosittelemana KayPro:n Anti Yellowin, vielä en ole kyllä kuin yhdesti ehtinyt testata, mutta tykkäsin kuitenkin! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3