sunnuntai 11. elokuuta 2019

Faby The Cherry Orchard

Kuten kynsistä huomaa, olen palannut vanhaan muotoon ;) se vaan tuntuu omalta vaikka kiva oli manteleitakin kokeilla. Niissä oli vaan se vika että liikaa pituutta saadessaan ne alkavat näyttää liian pitkiltä ja muoto on hankalampi pitää. Nämä on nyt kivat ja tykkään nykyään vähän lyhyemmistä ;)


Päivän lakkana kiva tummempi punainen Fabyltä. The Cherry Orchard peittää kahdella helpolla kerroksella. Onkin yksi suosikkini punaisista cremeistä. Faby lakkoja voit ostaa Kauneutta.comista ( pr-näyte ).


Leimaukset MoYou London Hipster 26 laatasta. Ostin muutaman Old School -tyylisen laatan ja pidän niistä kovasti! Just mun tyylisiä leimauskuvioita :) kuviot on niin isoja että pienempiin kynsiin voi sovittaa kuvion eri kohtia. Leimoja voisi myös värittää tai leimata yksittäisiä kuvioita kuten nimettömään. Ehkä hieman suhrasin leimojen kanssa ja eläköitymisen partaalla oleva päällyslakka sotki, mutta ei se niin haittaa ;) eipä nykyään tule koristeltua kovinkaan usein ettei ihme jos taidot ruostuu ;)


Juuri tälläiset kynnet onkin mun suosikkeja, sopivan simppelit ja onnistuneet leimaukset kivan lakan päällä. Punaisia lakkoja olen muutenkin nykyään suosinut, ajatella että ennen en niistä tykännyt oikein ollenkaan ;)

Mitä tykkäät tämän tyylisistä kynsistä?

10 kommenttia:

Kiitos kommentista <3