torstai 29. elokuuta 2019

Testissä OPI Infinite Shine geelilakat

*Saatu ilmaisnäyte.

Olen käyttänyt OPI Infinite Shine geelilakkoja aiemminkin mutta nyt testasin niitä ihan tositoimissa. Ostin näitä useamman kappaleen OPI maahantuojan Kauneudenkaupan kesäalesta. Olen monasti sanonut miten OPI on lempimerkkejäni, se on aina sitä ollut. Jossain vaiheessa uusien OPI kokoelmien seuraaminen jäi ja olen hankkinut lakkoja lähinnä satunnaisesti. Jossain vaiheessa tuli nämä geelilakat ja nyt niitä on testattu pidemmän kaavan mukaan.OPI Infinite Shine on geelikynsilakka joka antaa geelilakan kiiltävyyden ilman LED kovetusta. Se pysyy jopa 11 päivää ja poistetaan ihan normaalilla kynsilakanpoistoaineella. OPI suosittaa käytettäväksi omaa sarjan primeriä ja top coatia mutta itse käytän NCLA tuotteita. En koe tarpeelliseksi ostaa lisää alus- ja päällyslakkoja koska pärjään hyvin entisilläkin


Aluslakkana käytän NCLA First Base* aluslakkaa jolla on selkeästi lakan kestoa parantava vaikutus. Päällyslakkana geelilakan kiillon antava Gelous?*. Tästä päällyslakasta olen tykännyt hurjan paljon ja käyttänyt sitä monta pulloa. On muuten nyt alessa 9,95 e Cesarsilla! Pidentää värilakan kestoa kynnellä, sopii leimausten päälle varovaisesti laitettuna ja kynsiin tulee rakennekynsimäinen lopputulos. Tämä kaksikko toimii joten käytin näitä myös OPI geelilakkojen kanssa. 

OPI Infinite Shine geelilakka levitetään kynnelle huolellisesti ohuella kerroksella. Kerroksen annetaan kuivua rauhassa ja sitten levitetään toinen peittävä kerros. Mikäli alat kiirehtimään, lakkaus kuplii koska geelilakka on erilainen käsitellä kuin normaali kynsilakka. Se on paksumpaa ja pehmeämmäksi kuivuvaa. Se ei ole kovin nopea kuivumaan mutta kun se kuivuu, se pysyy kynnellä. Gelous? päällyslakka ei ole pikakuivattaja joten lakkaus on kuivatettava ajan kanssa. Muuten tulee ruttuja vielä pitkänkin ajan päästä.


Olen lakkaillut uusilla geelilakoillani ja keskimääräinen pysyvyys on ollut 4-6 päivää jolloin kynsiin on tullut häiritseviä kärkikulumia. Myös parhain kiilto on hävinnyt. En käytä käsineitä kotona siivotessa enkä ole suojellut lakkauksia ollenkaan,vaan ihan rohkeasti kokeillut lakan pysyvyyttä. Olin lomalla niin en jaksanut miettiä tai olla lakkailemassa koko aikaa ;D lakan kärkikuluma tarkoittaa itselle jo lakan vaihtoa, en halua pitää kuluneita lakkauksia koska ne tuppaavat lohkaisemaan liuskoittumia kynsiin. Joku vähemmän neuroottinen olisi pärjännyt lakkojen kanssa vielä pidempään.


Krona-Logical Order on harmaanruskea sävy. Sitä riitti kaksi kerrosta. Lakka ilmestyi syksyn Iceland -kokoelmassa 2017. Tämä lakkaus on tuunattu neljännen päivän jälkeen. Lisäsin kärkikulumiin alus- ja värilakkaa. Sivelin sormenpäällä kynsille flakies hiutaleita ja leimasin Moyra 102-Last Day Of Summer laatasta kuviot. Sitten kerros Gelousia.


Olen huomannut kynsieni olevan nyt paremmassa kunnossa. Kiitos kuulunee kesälle ja Trind Nail Repairille ;) luulen kyllä että lyhyenä pitämiselläkin on merkitys. Ei tule liuskoittumia tai repeämiä niin helposti. Hyväkuntoisissa kynsissä lakkauskin pysyy paremmin, se on selvä että jos mulla olisi liuskoittuneet kärjeet, värilakkakin lohkeilisi pois jo alle vuorokaudessa. OPI Infinite Shine lakat olivat ihania ja tekisi mieli tilata niitä lisää :D jotenkin kivempia kuin perinteiset OPI -lakat ja parempi kiilto näissä on sekä erilainen geelimäisempi koostumus. 

Oletko sinä kokeillut OPI geelilakkoja?

18 kommenttia:

 1. Oon kokeillut. Voitin Glitz n glam blogista lakat. Hyvä pysyvyys on kyllä!
  Kauniit lakkaukset. 😍

  VastaaPoista
 2. Mulla kans geelilakoista se kiilto häviää, esim. Essiehän ohjeistaa sen takia lisäämään sitä päällyslakkaa tietyin väliajoin, mutta hei oikeasti?!? Kohta kynsissä on miljoonakerrosta lakkaa ja ainakin itsellä mitä paksumpi kerros, sen helpommin just lakka lohkeilee. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja paksummat kerrokset alkavat näyttää epäsiistiltä!

   Poista
 3. Miulla ei nyt oikein hyvänä kestä mikään lakka, ellei ole kyseessä glitteriä ja yllätyksekseni vesimarmorointikin piti lakkauksen lohkeamatta. :D Nämä OPIn geeliversiotkin lohkeilee jo vuorokauden kuluessa ja itsekään en varo siivotessani tmv.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli joskus että tekstuurilakat ei pysy mutta nykyään kestävät montakin päivää! Kynsikoristeluissa moni muukin valitti ettei ne pysy :) mulla johtunee nyt hyväkuntoisista kynsistä että lakkaukset pysyy...talvea odotellessa...

   Poista
 4. IHANA lakkaus! Mitä muita sävyjä tilasit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, tilasin lisäksi lakat That's What Friends Are Thor, Lisbon Wants Moor OPI ja Coconuts Over OPI :)

   Poista
 5. Olen kokeillut ja musta ei kyllä ole hintansa arvoisia. Primer ja päällyslakka on ollut Opia, mutta ei vaan toimi. Geelilakoissa ei ole CND Vinyluxin voittanutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös CND Vinyluxeista, ihan hirmu laadukkaita <3

   Poista
 6. Upeat kynnet sait aikaiseksi!:) Mulla kynsilakka pysyy aika huonosti johtuen siitä, että teen paljon kaikenlaista käsilläni ja pesen niitä usein myös töissä. Mutta Opin lakat on kyllä ihan ylivoimaisia, ja levittyvät aina siististi! Ainoastaan toivoisin niihin yksittäinmyytäviä pienempiä pulloja, koska tykkään vaihdella väriä, ja yhdessä pullossa on mielestäni vähän turhan paljon, eikä niitä raaski kovin montaa kerrallaan ostaa :)
  Kiitos inspiroivasta postauksesta ja mukavaa loppuviikkoa!<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) OPI pulloja löytyy myös minikokoina ja linkkaamastani Kauneudenkaupan alesta myöskin ;) itse pidän vaan enemmän isoista pulloista koska minilakkojen suti on hankalampi lakata, ainakin näiden geelilakkojen kohdalla :)

   Poista
 7. Taas upea lakkaus! Mä en ole tainnut koskaan Opia kokeillakaan, mutta kovastihan noita lakkoja on kehuttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mä olen käyttänyt OPI lakkoja n.15 vuotta ja tykännyt!

   Poista
 8. Hienot kynnet. :) Kiva, kun teit kynsilakkapostauksen. Kaikki käy. Itse lakkaan vain yhdellä värillä, jolloin lakan sävy korostuu, kun en osaa leimata. Tykkään katsoa muiden kuvia hienoista kynsistä. :D
  Kohta tulee varmaan syksykokoelmat kauppoihin. :)
  Minä en ole kokeillut näitä infinite-lakkoja. Tavallisia, mustakorkkisia sitäkin enemmän. Minipullojen sudista en minäkään pidä.
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) lakkapostauksia on kyllä tulossa! En ole OPIn syksyä katsonut, yleensä kyllä niissä on kivoja värejä :)

   Poista

Kiitos kommentista <3