sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Testissä Cuccio tuotemerkki

Sain ihan valtavan paketin Cuccion tuotteita testiin. Tänään kurkataan pakettiin ja tutustutaan tuotteisiin. Cucciot & muuta ihanaa lähetti Kauneuden verkkokauppa joka on suunnattu kuluttajille. Kauppaa pitää kauneudenhoitoalan tukkuliike Sky Group Finland Oy. Kauneuden verkkokauppa on suomalainen verkkokauppa jossa on yli 6000 tuotteen valikoima erilaisia kauneudenhoitoalan tuotteita.

Cuccio kynsilakat

Cuccio on USA:sta tuleva merkki jolla on erilaisia kynsienhoitotuotteita, geelilakkoja sekä perinteisiä kynsilakkoja. Cuccio ei sisällä DBP,:tä tolueenia tai formaldehydiä eli koostumus on 3-free. 

PB040014.ORF

Cucciolla on erilaisia alus- ja päällyslakkoja sekä hoitotuotteita. Iso 75 ml kokoinen White Limetta & Aloe Vera hoitoöljy sopii iholle sekä kynsinauhoille. Pullo on tosiaan ihan jättimäinen joten sopii vaikka asiakaskäyttöön. Vaikka minäkin käytän paljon kynsiöljyä, kestää omassa käytössä ikuisuuden käyttää tämä pois! Tuoksuvaihtoehtoja on monia, pullo maksaa 17,50 e. Vertaa hintaan normaaliin kynsiöljyyn, on tämä kyllä aika edullinen! Cucciolla on myös kynsiöljy pienemmässä pullossa

Tässä linkkejä hakiessa törmäsin myös Cuccion kynsilakan ohentajaan. Thinner täytyykin pyytää testiin seuraavalla kerralla koska hyvää Thinneriä on nimittäin etsitty! Hintaa on 15,50 e. Cuccion kynsilakoissa ei ole tolueenia joten tämän pitäisi sopia kaikille kynsilakkamerkeille! 

Cuccion Cuticle Softener pehmittää kynsinauhat tehokkaan, vitamiineja sisältävän koostumuksen ansiosta. Karitevoita ja vetiveriaheinää sisältävä voide tuoksuu todella hyvältä ja on ihanan kevyttä käytössä. Läpikuultava voide tuntuu tehokkaalta vaikka se on ohutta käytössä. Ei sotkee tai tahmaa. Iso 118 ml kokoinen pullo maksaa 13,95 e joten tämä riittää pitkäksi aikaa...tämäkin sopii hyvin asiakaskäyttöön koska soveltuu myös varpaankynsille ja hyvin vaikeille kynsinauhoille.

PB040018.ORF

Cucciolla ja Universal Nailsilla on myös paljon erilaisia kynsiviiloja! Minä tarvitsen monia erilaisia viiloja, eniten käytän lasi- ja taikaviilaa. Yksi mielenkiintoisin testituote oli ammattikäyttöön tarkoitettu Cuccio Stainless Nail FileRuostumattomasta teräksestä valmistettu, täysin desinfioitava kynsiviila vaihdettavilla hiomapapereilla. Ergonomisesti muotoiltu, joustava runko auttaa luonnollisen viilausasennon löytämistä. Viilasetti maksaa 12,20 e.

En ole ikinä kokeillut Cuccion lakkoja mutta olen lukenut niistä muista blogeista. 13 ml kokoinen lakkapullo maksaa 9,95 e joten ollaan ihan kohtuuhintaisen sarjan parissa. Cucciolla on kausikokoelmia sekä pysyvään valikoimaan kuuluvia lakkoja. Minä valitsin testiin juhlakauteen sopivia kimaltavia lakkoja.

Cuccio kynsilakat

Cuccio kynsilakat

Kaikki glitterlakat sopivat koristeluun tai päällyslakaksi. Ainoastaan Spotlight ja Chakra olivat täysin peittävät lakat jo kahdella kerroksella. Cucciolla on kynsilakkoja ihan hirvittävä valikoima, nudeista tummiin, glitteristä metallikoostumukseen. Olipa hankala valita mitä haluaisi testata, päädyin sitten juurikin pikkujoulukauteen sopiviin lakkoihin.

Cuccio kynsilakat

Nuo hologlitterit...Out Of This World on puolipeittävä hologrammi glitterlakka. Voi kerrostaa yksin tai toisen lakan päälle. Bean There Done That! on holograafinen kultaglitter, ihan älyttömän hieno. Sopii päällyslakaksi tai peittäväksi meikkisienellä tuputettuna. Spotlight peittää jo yksinään, kaunis viileä kulta. Kuivuu hiekkalakaksi, kiilto tulee vasta päällyslakalla. 

Cuccio kynsilakat

Love Potion No.9 on huippu Hurriganesin biisi mutta myös kaunis pinkki glitter. Sopii päällyslakaksi, minusta ei ole nätti yksinään mutta näähän on makuasioita. Experimental on hopea-musta glitterhässäkkä, aika hauska ja erilainen! Chakra on the joululakka, eli kaunis punainen glitterillä. Peittää kynnet kahdella kerroksella. 

Cuccio 7 second top coat

Yksi mikä minua kiinnosti, oli Cuccion 7 Second Top Coat. Tämä nimittäin lupaa kovettua luonnonvalossa vain parissa sekunnissa! Ei siis vaadi LED- tai UV-valoa. Erittäin nopeasti kuivuva, kiiltävä päällyslakka, jonka kestävä koostumus takaa täydellisen pysyvyyden. Ei säröile, lohkeile tai irtoile. Täydellinen kynsien nopeaan viimeistelyyn! Testaillaan mihin 12,95 e maksava lakka pystyy! Tästä olen lukenut blogeista, siksi kiinnosti kokeilla itsekin :)

PB040041.ORF

Ja nyt voiteisiin joita tuli testiin monta erilaista! Omalla kulutustahdilla en saa näitä ikinä käytettyä joten joulukuussa kannattaa lukea tätä blogia ahkerasti...luvassa saattaa olla blogin taipaleen 10-vuotis arvonta jonne sujautan mukaan pari Cuccion voidetta ;)

PB040043.ORF

Cucciolla on siis monia erilaisia tuotteita vartalolle. Body Butter voiteet ovat ihanan runsaita ja pienet purnukat sopivat erityisesti käsille ja kynsinauhoille. Tai ainakin itse tykkään säilyttää pieniä purkkeja sohvapöydällä, tulee aina hierottua kynsille telkkaria katsellessa. Isompi tuubi säilyy sitten vaikka yöpöydällä ja näillä ihanilla tuoksuilla voi hieroa vartalon ihoa. 

Cucciolla on myös paljon erilaisia kuorintoja, oma suosikki on tämä ihana Milk & Honey merisuolakuorinta. Käytän tätä suihkussa, sopii siis vartalolle ja käsille.

PB040053.ORF

Eli mulla oli siis "vähän" testattavaa näissä :D Oikein hyvältä merkiltä vaikuttaa! Valikoima on ainakin tosi monipuolinen vartalolle ja kynsille. Tykkään kivoista ja erilaisista tuoksuista, oikeasti riittävän hoitavista tuotteista ja etenkin nuo kynsiviilat oli hyviä!

Onko Cuccio sinulle tuttu tuotemerkki?

Postaus yhteistyössä www.kauneudenverkkokauppa.fi kanssa. 

25 kommenttia:

  1. Ei omia kynsiä lakattuna? Ja pitää kinuta ohjenta testiin, et voi sitä ite vaikka ostaa? Ostatko nykyään ollenkaan mitään kun luotat että kaikki tippuu ilman eestä sun syliin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikäs sinun sunnuntaissa on mennyt pieleen kun pitää paha mieli purkaa täällä? Voin kyllä ostaa ja ostankin kun nykyinen ohentaja loppuu ;) Mitään mulle ei tipu ilman eestä, harmi kun ihmisillä ei tunnu olevan mitään käsitystä siitä montako työtuntia mulla päivässä menee yhden blogipostauksen tekoon :( ja kaikki kuvausvälineet ja -ohjelmat maksaa, ei nekään tipu ilman eestä syliin.. Tervetuloa kokeilemaan!

      Poista
    2. Ihan mielenkiinnosta kysyn kun tunnut bloggaamisesi lukevan työksi. Ilmoitatko verottajalle kaikki mainonnasta saadut roposet ja saatujen tuotteiden arvon? Onko sinulla oma toiminimi?

      Poista
    3. Voihan mielensäpahoittaja sentään. Itse juuri meinasin tähän kirjailla, että mielelläni juurikin tuosta thinneristä kuulisin sun mielipiteitä, koska sellainen on jo pitkään ollut itsellä hankintalistalla.

      Blogin voi tosiaan kuka tahansa laittaa pystyyn ja kokeilla kuinka helppoa (ja halpaa!) hommaa se onkaan..

      (Cuccion lakkoja multa löytyy muuten pari ja ne on ihania <3)

      Poista
    4. Kivaa luettavaa jälleen kerran. Ei kannattaisi tuhlata aikaa anonyymeihin kiusaajiin jotka hukkuvat kateuteen... Mitä tuokin itsestään kertoi, särkeekö sitä jos saat ilmaisen tuotteen tai huomiota? :)

      Poista
    5. Anonyymi: Portaalibloggaajana teen verokortilla. Eikö tätä saa sivutyöksi kutsua jos käytän tähän lauantaisin ja sunnuntaisin työpäivän verran aikaa?

      Mira: Kyllä, tervetuloa vaan kokeilemaan bloggaamista :) se kun on niin helppoa eikä vie yhtään sun omaa vapaa-aikaa!

      Anonyymi: Niin en ymmärrä? Kun mielelläni arvon näitä tuotteita teillekin ja maksan itse postikulutkin...

      Poista
  2. Jollakin näyttää olevan hiekkaa pikkareissa, huhhuh! Kyllä suomalainen kateus on hieno asia..

    Mulla on muutama Cuccion lakka ja ovat kyllä ihan kelvollisia, se ohentaja kiinnostaa myös! :)

    VastaaPoista
  3. En olisi kiinnittänyt mitään huomiota koko merkkiin ja sen lakkoihin jos en olisi lukenut niistä nyt tässä blogissa joten iso kiitos blogin emännälle taas jälleen kerran! :)

    Minusta on huippua että lähettävät sinulle näitä kynsituotteita yms kosmetiikkaa koska aina hoidat bloggaamisen huolella ja teet informatiivisia postauksia. Kynsiasioissa varsinkin luotan sun mielipiteisiin tosi paljon. Tsemppiä! Älä lannistu ikävistä kommenteista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :) Kiitos, en mä lannistu mutta joskus vähän ihmtetyttää että pitääkö anonyyminä netissä purkaa omaa pahaa oloa vai mitä?

      Poista
    2. Sitä se varmaan on... Toisen blogissa nimettömänä avautuminen on halvempaa ja helpompaa kuin että oikeasti etsisi apua pahaan oloonsa esim. psykologin vastaanotolta.

      Poista
  4. Tuo Chakra <3 <3 Aivan täydellinen punainen!

    VastaaPoista
  5. Minäkin ihastuin tuohon Chakraan, ja sitten tuo Spotlight <3

    VastaaPoista
  6. Mulla on just tota top coatia kynsissä, katsotaan tuleeko siitä voittaja Essien Gel Couturen päällyslakalle, joka on pysynyt lyömättömänä jo pari vuotta. ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jota mä en ole vieläkään saanut aikaiseksi kokeilla ;P

      Poista
  7. Tuo Spotlight näyttää just mulle sopivalta! :D

    VastaaPoista
  8. Ihania! Cuccion lakkoja oonkin lehdistä ihaillu 😂

    VastaaPoista
  9. Ohentajaa oonkin etsinyt! Mun Orlyn ohentaja alkaa jo loppua, mutta uutta ei tunnu nyt saavaan mistään yhtään miltään merkiltä

    VastaaPoista
  10. Olen kuullut Cucciosta, mutten kokeillut. Hyvä, kun saat näitä tuotteita kokeiluun, niin osa meistä lukijoista voi välttyä hutiostoksilta tai löytää tarvitsemansa tuotteen. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin saa aina muista blogeista vinkkejä ja suosituksia :)

      Poista

Kiitos kommentista <3