torstai 15. marraskuuta 2018

Arkistojen kätköistä

Pimenevät illat, kynttilät, tummat ja ruskaiset värit, ihanat leimauslaatat ja villapaitakuviot...kyllä syksy vaan on mun lempi vuodenaika. Tässä muutamat syksykynnet ja ideoita koristeluihin :)

Essie Playing Koi

MoYou London Mother Nature 07

Essie Playing Koi, OPI Honey Ryder & MoYou London Mother Nature 07

OPI Merry Midnight

Moyra 102 - The Last Days Of Summer.

OPI Merry Midnight & Moyra minilaatta 102 - The Last Day Of Summer. Halusin lakata tummanvioletilla OPI lakalla koska syksy! On kyllä ihanan uniikki ja kaunis lakka kaikkine flakies hippuineen. Mutta se haju...huh huh. Näillä vanhemmilla myrkkylakoilla tulee lakattua niin harvoin että aina järkyttyy :D koostumuskin on sellainen ettei meinaa kuivaa vaan kamalasti tuli osumia lakkaan. Mutta ihan nätit kynnet ja kultaiset koristelut sopivat lakkaan hyvin :)

PA100020.ORF

PA100014.ORF

Halusin lakata pitkästä aikaa jollakin Kiara Sky lakalla. Kynsille päätyikin kiva violettiin taittava punapohjainen Let´s Shellebrate. Tässä on ihanat holokuvio kultaiselle twistillä. Kaksi kerrosta ja pysyi hyvin lohkeamatta useamman päivän. Tämä lakka on saatu blogin kautta. 

Kaikki ihanat Kiara Sky kynsilakat löydät CesarsShopista!

Olipa kiva lakata kynsiä pitkästä aikaa! Mulle tuli tässä jossain vaiheessa lakka-ahdistus ja siivosin Helmerit ihan kunnolla. Ennen mulla oli kolme Helmeriä täynnä lakkoja. Nykyään ne mahtuvat yhteen! On mulla edelleen kaksi koska toisessa on kaikki kynsien hoitotuotteet ja koristeet mutta toisessa on vaan lakkoja. Myin kynsijuttuja pois, joitakin heitin pois ja todella paljon olen lahjoittanut tai jättänyt arvontaan. 
Ymmärsin vaan että en ehdi lakata kaikilla, en ehdi leimata kaikille laatoillani ja en vaan yksinkertaisesti tykkää enää joistakin jutuista. Ahdistus helpotti kun luovuin suuresta määrästä tavaraa. On myös kiva että on sellainen simppeli kokoelma ja ehtii lakata lakoillaan.

Mitkä oli sun suosikit?


8 kommenttia:

 1. Wau, en olisi uskonut että vähennät kokoelmastasi niin paljon. Jos tuntuu että se helpottaa, niin sitten se oli oikea teko!
  Mun suosikki oli kiara sky ja sit opi 💜

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se helpotti ja voi olla että vähennän lisää jonkun ajan päästä :) en osta lakkoja nykyään lähes ollenkaan enää.

   Poista
 2. Ihania kynsiä oot tehnyt, mut keskimmäiset oli varmaan kuitenkin mun lempparit. ❤️

  VastaaPoista
 3. Tunnistin heti kuvasta Playing Koin, vaikken lukenut tekstiä. ;) Se on ihanuus. :)
  Minunkin pitää karsia lisää lakkavarastoani. Lahjoittaa eteenpäin avatut ja avaamattomat lahjoiksi.
  Ostin äskettäin Essien treat, love and color -lakkoja. Ne alkoivat esittelysi jälkeen kiinnostaa.
  Niin paljon kivoja lakkoja, liikaa samanlaisia lakkoja (ylipäätään myynnissä ja muutama omistettuna)ja liian vähän päiviä lakkailla kaikilla. ;D Silti minulla on monia ihania lakkoja. :)
  t. TQ
  PS. Kivoja kynsiä olit tehnyt. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sulla on ihan samat fiilikset kuin mulla! Kaikkea ei tarvitse omistaa jos ei entisiäkään ennätä käyttää ;)

   Poista
 4. Ihania, ihania! Merry midnight tosiaan lemppasi ja kerroksiakin piti neljä laittaa (eikö vanhat kynsilakat pitäny paksuuntua?). Essien japan- kokoelma on kokoajan mielessä, paitsi silloin kun pitäs keksiä millä lakata 😁

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3