torstai 22. marraskuuta 2018

Päivän kynnet - 3x Faby

En ole nyt ostellut uusia lakkoja vaan käyttänyt tosi paljon vanhoja :) mulla lakkaaminen menee myös kausittain eli ensin lakkasin Essiellä, sitten OPIlla ja nyt on menossa Faby-lakat ;D seuraavana tekisi mieli siirtyä pitkästä aikaa Funeihin...tässä siis parit Faby lakkaukset!

Faby kynsilakat

Milv water decals

water decals

Faby Are You AC Or DC?

Faby Are You AC Or DC? syvä vihreä glitterillä. Minusta tämä on yksi parhaita Faby lakkoja ja eksyi nyt kynsilleni pitkästä aikaa. Laitoin kaveriksi Milvejä ja niitin. Melko yksinkertaista mutta toimivaa, viihdyin näissä kynsissä monta päivää.

Faby Rock Flowers

Faby Rock Flowers

Faby Rock Flowers on syksyinen shimmervioletti. Sumuinen ja syvä sävy johon kultaan taittava shimmer tuo eloisuutta. Tämä peittää 2-3 kerroksella riippuen kynsien pituudesta. Vähän harmittaa miten hiljaisen vastaanoton Faby lakat suomessa saivat, nämä ovat kuitenkin hyvin laadukkaita.

Faby Look How They Shine

Faby Look How They Shine

Faby Look How They Shine tuli kaivettua esille PP Amberin innoittamana. Kaunis, lämpimähkö syksynruskea voimakkaalla kultaisella glitterillä. Todella kaunis sävy, en edes muistanut miten ihana tämä on! Viimeksi tein tämän päälle leimaukset, nyt laitoin water decalit. Tuli hiukan erilainen fiilis, kukat vähän pehmentävät ruskean lakan tuomaa fiilistä.

Faby lakat löydät Kauneutta.com verkkokaupasta! Faby tunnisteen alta monta swatchia ja lakkausta :) omat lakat pr-näytteitä.

Mitkä kynnet oli sun suosikit?

10 kommenttia:

Kiitos kommentista <3