keskiviikko 7. marraskuuta 2018

Päivän meikki - Make Up Store Sweet Peach

Ostin alkusyksystä pari Make Up Storen luomiväriä. Nämä ilmestyivät kesällä ja jäivät kirkkaiden, karkkisten väriensä puolesta mieleen. Kun MUS:illa on -50% alennukset, kotiutin tämän itselleni :)

Make Up Store Sweet Peach

Tein Sweet Peachilla vahingossa tosi kivan meikin jonka halusin toistaa tänne blogin puolellekin :) minulla on vihreät silmät joiden keskellä on kullanruskeaa. Minulle sopiikin siis erityisen hyvin sininen luomiväri, se saa silmäni näyttämään jännän värisiltä! Pidän paljon sinisistä luomiväreistä mutta harmillisen vähän olen niitä nyt käyttänyt.

persikka luomiväri

Sweet Peach on kullanhohtoinen vaalea persikka. Todella hohtava ja upea sävy! Vähän harmittaa tämä oman kannettavan näyttö, se on niin kirkas ja en saa säädettyä sitä. Näen aina omat kuvat hiukan liian vaaleina ja aina omaan silmään tuo persikkakin näyttää liian hailakalta. 

Make Up Store Sweet Peach

Sweet Peach kaipaa minulla vähän mattaista väriä mukaansa joten yhdistin meikkiin sinistä ja ruskeaa. Ne ovat aina niin varmat valinnat ;)

Make Up Store Sweet Peach

Luomella Sweet Peach, loppuluomella Dior Myriadin sinistä ja varjostuksissa Bobbi Brownin mattaruskeita Basics -paletista. Kissarajaukset NYX Epic Ink Liner ja ripsissä L´oreal Paradise.

Make Up Store Sweet Peach

sininen meikki

Kasvoilla Laveran mousse meikkivoide, peiteaine silmien alla Makeup Revolution Conceal & Define. Irtopuuteri Laveralta. Sävy on Transparent ja tämä puuteri on muuten niin ihana kuin on kehuttukin! Hienojakoista ja pehmeää, pieni määrä riittää ja antaa silkkisen lopputuloksen. Smashboxin Cali Contour poskilla, tätä olen käyttänyt varmaan kuukauden putkeen. On kyllä yksi parhaista ostoksista pitkiin aikoihin, niin hyvä ja jokapäiväiseen käyttöön sopiva. En oikein muita varjostuspaletteja olisi ikinä tarvinnutkaan kuin tämän. Muista käytän aina vaan paria sävyjä ja muut on käyttämättä.

Smashbox Cali contour

Mitä tykkäät persikka-sinisestä meikistä?

Laverat pr-näytteitä.

11 kommenttia:

  1. Kiva ja raikas meikki!
    Tuo Laveran irtopuuteri on muuten oikeesti tosi hyvä. Edullinenkin vielä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) meikki on kiva mutta kuvat ei ihan parhaat mahdolliset. Mutta se Laveran puuteri on tosi hyvä!

      Poista
  2. Millä tuotteella saat kulmista noin tasaiset? Meikki on niin kaunis ja värit ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) näissä kuvissa kulmissa on tuore musta kestoväri, mutta muuten piirrän muodon Anastasian Brow Wiz kulmakynällä ja väritän kulmia Make Up Storen puuterimaisella kulmavärillä. Väritän kulmat terävämmiksi ja tummemmiksi loppupäästä, laitan astetta vaaleampaa väriä etupäähän kulmia, paletissa on siis 3 eri asteista ruskeaa :)

      Poista
  3. Tämä on oikein semmoinen kauneusmeikki. Tosi fressi!

    VastaaPoista
  4. Kaunis hohto tuolla luomivärillä, vaikka näyttää vähän läpinäkyvältä. Pitää meikin vielä kevyenä vaikka onkin tuota tummaa sinistä!

    VastaaPoista
  5. Kaunis meikki! En ookkaan varmaan ite koskaan yhdistänyt persikkaista ja sinistä luomiväriä :) Tosi kivan näköinen yhdistelmä ja voisi joskus itsekkin kokeilla.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3