sunnuntai 25. marraskuuta 2018

CesarsShop uutuuksia!

CesarsShop lähetti minulle uusia tuotteita testiin. Sinne on tullut ihania uutuuksia, mm. Milvejä ja uusia Moyran kynsilakkoja. Mä rakastan Milvejä ja Moyran tuotteetkin on olleet laadukkaita.

cesarsshop

Kynsilakkoja valitsin useamman erilaisen, osa kyllä menee kevääseen koska ovatkin lämpimän puoleisia. Tässä postauksessa on pari Moyran lakkaa, Milvejä esittelen myöhemmissä lakkauksissa. Milviltä on tullut kivoja timskuja, nämä 4 ja 6 ovat hyvänkokoisia ja nätin värisiä. 50 timskua / 2,90 e. Pussissa on aina kolmea eri väriä. Kaikki Milv timantit tästä
Milviltä on tullut myös vinyylejä, yksi arkki maksaa 2 euroa. Näitäkin mun täytyy kokeilla pian koska rakastan vinyyleitä. Ja milloin olen viimeksi niitä käyttänyt....Milvin siirtokuviin on tullut myös uusia ihania, jouluaiheisiakin on monia erilaisia! Arkki Milvejä maksaa 2 euroa.

cesarsshop

Upein uutuus Milviltä on Holographic Nail Wrapsit! Nämä kimmeltävät ihan hullunlailla...joulun alle valitsin testiin näyttävät kultaiset ja hopeat wrapsit. En ole kokeillut näitä koska vaativat uv/led kovetuksen sekä folio päällyslakan. Mietin kyllä tekisinkö joulukynnet joissa punaista ja sitten kultainen nimetön näillä. 

Moyra Infinity

Moyra Infinity

Moyra kynsilakkoihin on tullut tosi paljon uutuuksia, niistä minulla on muutamia värejä kokeiltavana. Ensin kynsille pääsi Holographic -sarjan Infinity. Kyseessä on kullanbeige hololakka joka peittää parilla kerroksella. Hololakka maksaa 7,80 euroa ja pullossa on lakkaa 12 ml. Lakka kannattaa levittää tarkasti, koska tämän alta näkyy selvästi kynnen virheet ja lakkauksen aikana tulleet mokat. Itse pidän enemmän muiden merkkien holoista, mutta jos haluaa halvalla hyvää niin kannattaa tutustua näihin holoihin :) efekti on ainakin tosi nätti!

Moyra Infinity

Toinen Moyran lakka on Madrid joka löytyy Silk Nude sarjasta. Nää on kyllä kauniita lakkoja, satiinisia ja hennosti kiiltäviä. Kaksi kerrosta. Näissä kuultaa vähän läpi kynnen epätasaisuus joten levitä aluslakka huolella. Minusta tämä oli nätti nude, ehkä hieman erilainen mitä yleensä käytän. Molemmat Moyran lakat pysyivät keskimäärin neljä päivää kynsillä, sitten rupesi olemaan kärkilohkeamaa.


Moyra silk nude

Oletko tutustunut jo Moyran kynsilakkoihin? Tai ostanut uusia Milvejä? Testailen uutuuksia enemmän ajan kanssa. En vaan ole ehtinyt ja kohta on jouluhässäkkä, kiireaika töissä, itselläkin aika vähän kortilla :)

8 kommenttia:

 1. Mä olen taas innostunut hiekkalakoista, joten tuo upeus alkoi kiinnostamaan mua. :) Infinity on kans todella nätti.<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moyran lakat kannattaa tsekata hiekkalakkojen osalta ;)

   Poista
 2. Tuo alempi nude on niin ihana! Kaunis ja ihana kimmellys!

  VastaaPoista
 3. Vinkki nail wrapseihin, mulla toimi kun käytin päälle vesipohjaista päällyslakkaa ja sitten tavallista. Ihan ilman UV/LEDiä. Kannattaa kokeilla :)

  Moyrat ja Milvit on ihania <3 eikä tuhoo lompakkoa jos sattuu olemaan tiukempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä luinkin siitä ja ajattelin että uskaltaa kokeilla jossain vaiheessa :)

   Poista

Kiitos kommentista <3