lauantai 10. marraskuuta 2018

Testissä Cattier Paris luonnonkosmetiikka

Olen joskus aiemmin käyttänyt Cattierin tuotteita mutta nyt pääsin tutustumaan sarjaan paremmin. Merkin tuotteista tunnetuimpia ovat varmaankin savinaamiot joista itsekin olen tykännyt, mutta nyt tutustuin merkin kaksoispuhdistustuotteisiin sekä muutamaan eri voiteeseen. Tuotteet ovat pr-näytteitä. 

Puhdistan nykyään ihoni aina öljyllä sekä puhdistusaineella. Viimeistelen joko misellillä tai kasvovedellä, silmämeikkien rippeet poistan silmämeikinpoistoaineella. 

P9220007.ORF

Meikinpuhdistusöljy* sisältää aprikoosinkiviöljyä sekä luomu saflori- ja auringonkukkaöljyjä. Veden kanssa öljy muuttuu voidemaiseksi ja poistaa jopa silmämeikit hyvin pois. Koostumus on mukavan ohutta ja juoksevaa. Ihotuntuma on erittäin miellyttävä eikä tuoksukaan häiritse. Ehdottomasti parhaita kokeilemiani meikinpuhdistusöljyjä!

Puhdistusvaahto* sisältää luomu ruusu- ja ruiskaunokkivettä. Kevyt, ilmava ja saippuaton koostumus sopii hyvin kasvojen aamupesuun tai kevyemmän meikin poistoon. Tosiaan käytän tätä kaksoispuhdistuksen toisessa osassa ja siinä tämä toimii vallan mainiosti :) Vaahto on ihanan kevyttä käyttää eikä tämänkään hieman voimakas tuoksu ole liian tungetteleva. Tykkäsin, nämä kaksi toimivat tosi hyvin yhdessä.

Voiteita minulla oli neljää erilaista. Punainen pussi on punaista savea ja algae levää sisältävä Hellivä yövoide*. Se kuuluu samaan Sensitive Skin -sarjaan kuin pussit joissa on vaaleanpunaista tekstiä. Herkän ihon yövoide auttaa ihoa elpymään päivän rasituksista. Voide kosteuttaa, suojaa ja rauhoittaa, aktiiviaineet ehkäisevät ihon ärsytystä ja vähentävät punoitusta tehden ihosta taas heleän. Oikein hyvä yövoide hyvällä tuoksulla varustettuna! Rauhoitti ja kosteutti ihoa lupaustensa mukaisesti :)

Nopealla vilkaisulla Cattierin tuotteet näyttävät samanlaisilta ja hieman hankalilta erottaa, mutta pakkausten värikoodit auttavat hahmottamaan eri ihotyyppien sarjoja. 

Sensitive voiteista minulla on Rauhoittava seerumi* ja päivävoide. Seerumin punainen savi ja pellavansiemenuute vahvistavat ja kosteuttavat herkästi reagoivaa ihoa. Tuoksu tuo mieleen jonkun hedelmän mutta en mitenkään saa päähäni että minkä :D seerumi on melko paksua mutta ihoni imee tämän hyvin. Ihastuin kyllä heti ensilevityksellä ja tämä ainakin on tuote jota haluan kokeilla enemmän.
Päivävoiteen ruusuvettä, tattari- ja pellavansiemen uutteita sekä vaaleanpunaista savea sisältävä koostumus suojaa herkkää ihoa. Koostumus voiteessa on ohut mutta kasvoille levitettynä se tuntuu paksummalta. Tätä kaksikko yhdessä kosteuttaa kyllä hurjan hyvin mutta itse pidin seerumista enemmän. Jos käytän tätä päivävoidetta meikin alla, se tarvitsee ihollani pitkän imeytymisajan. 

P9220010.ORF

Alin pussi on seka- ja rasvoittuvan ihon mattaava päivävoide*. Tuoksu on mielipiteitä jakava mutta itse pidin siitä. Puuterimainen voide kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa. Yleensä mattavoiteet jättävät kuivattavan tunnun mutta ei tämä! Iho on mattainen mutta pehmeä, meikki levittyy hyvin voiteen päälle. Positiivinen yllättäjä ja voisi olla minun iholleni sopiva päivävoide tähän vuodenaikaan.


Onko Cattier Paris sinulle tuttu merkki?

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä.

8 kommenttia:

  1. Cattierin misellivettä ja anti-age yövoidetta olen käyttänyt. Tykkäsin erityisesti yövoiteesta. Meikinpuhdistusöljy vaikuttaa kiinnostavalta. Täytyy tsekata se, kun nykyinen öljy loppuu. Kiitos vinkistä, en tiennyt,että Cattierilla on myös meikinpuhdistusöljy:)
    Kivaa viikonloppua Taina:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa viikonloppua Sari :) mä voisin puolestani tutustua Cattierin miselliveteen ;)

      Poista
  2. Mulla on on tainnu olla vaan misellivesi ja savinaamio Cattierilta..puhdistusöljy täytyis testata.

    VastaaPoista
  3. Cattierin meikinpuhdistusöljy on tuttu. Se taisi olla ensimmäinen puhdistusöljyni ja juuri ennen puhdistusöljyjen suurimman suosion tuloa. Muistaakseni hyvä tuote. Taisi vähän kirveltää silmiä, jos meni silmien lähelle. Voisin ostaa uudestaan, kun joskus varastot hupenevat. ;) Cattierin pink clay -naamio käytössä, mutta sitä olen käyttänyt vasta pari kertaa. Ei ainakaan ole yhtä kuivattava kuin esim. Madaran detox naamio. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla tuo ei ole kirvellyt yhtään ja mulla on tosi herkät silmät :)

      Poista
  4. Tuo puhdistusvaahto on tosi hyvä, oli viimeksi matkallakin mukana. :) Ihanan värinen uusi blogitausta sulla!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3