maanantai 5. marraskuuta 2018

Missä Murumuruseni on?

Sain kokeiluun uutta herkän ihon tuotesarjaa jota bongasin aiemmin Hehkussa. Kiinnostuin sarjasta koska se soveltuu herkälle iholle, on vegaaninen, eläinkokeeton ja sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Millaista on siis Murumuru kosmetiikka?

Murumuru tuotteet valmistetaan Helsingin Herttoniemessä. Pääraaka-aineena tuotteissa on murumuruvoi joka tunnetaan ihon punoitusta ja tulehdusta vähentävästä vaikutuksestaan. Tuotteissa käytetään myös lähituotettuja suomalaisia uutteita ja öljyjä, kuten herkkää ihoa rauhoittavaa kaurauutetta. 


PA270128.ORF

Herkät silmät omaavana halusin kokeilla Murumuru silmänympärysvoidetta*. Voide on pakattu 15 ml kokoiseen pumppupulloon ja se maksaa 16,90 e. Voide lupaa imeytyä nopeasti ja lievittää turvotusta. Tuloksena pehmeä ja kimmoissa silmänympärysiho. Minun silmänympärysvoiteeni täytyy ehdottomasti olla hajusteeton tai tuoksua hyvin miedosti. Se ei saa olla liian tuhtia ja sen täytyy imeytyä nopeasti ettei voide ärsytä silmiä. Voiteen täytyy myös sopia meikin alle koska käytän aamuin illoin samaa tuotetta. Sen täytyy myös hillitä kuivuudesta kutiavaa silmänympärysihoa ja rauhoittaa punoitusta.

Murumuru silmänympärysvoide ei tuoksu oikein millekään mikä on plussaa. Koostumus on täyteläinen ja pehmittää ihoa hyvin. Tuntuu hoitavalta ja laadukkaalta tuotteelta. Ei humahda heti ihoon vaan jää iholle pehmeän tuntuisena, mutta sopii myös meikin alle. Ei lähmää tai tahmo, eikä yhtään ärsytä silmiä. Aivan ihana, ihastuin tähän heti ja koska tämä on näin kohtuuhintainen, voisin harkita käyttäväni tätä jatkossakin. Pakkaus on vaatimaton ja neutraali mutta sisältö yllätti! Jos omaat kuivan silmänympärysihon ja kaipaat herkän ihon tuotetta, suosittelen kokeilemaan tätä :) sopii hyvin kuivalle tai herkästi kutisevalle iholle.

PA270132.ORF

PA270140.ORF

C-vitamiinituotteet ovat nyt pinnalla joten Murumurun ehdottomasti kiinnostavin tuote on c-vitamiiniseerumi*. 30 ml kokoinen pullo maksaa 24,90 e joten nyt ollaan kohtuuhintaisten tuotteiden parissa. Hehkua ja energiaa kaipaava väsynyt iho? Murumurun seerumi tuo ihollesi heleyttä ja täyteläisyyttä. Seerumi sisältää prebiootteja, kaurauutetta, hyaluronihappoa ja c-vitamiinia. 

Tämä alkaa nyt kuulostaa yliampuvalta hehkutukselta mutta pakko kehua tätä tuotetta! Jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen ihossani huomasi selkeän eron! Iho oli hehkuva ja kimmoisan näköinen. Heleä ja pehmittynyt. Ihan uskomatonta, piti pitkään ihailla peilin edessä tämän tuotteen tehoa. Ihan uskomatonta, hyvin harvoin törmää tuotteisiin joihin todellakin rakastun heti ensimmäisten käyttökertojen jälkeen. 

Tätä tulen ostamaan jatkossakin koska haluan pitää ihoni hyvänä. Alan nyt huomata enemmän ja enemmän ikääntymisen merkkejä. Silmäpussit ovat joinakin aamuina ikävän näköiset ja väsymyksen merkit näkyvät kasvoilla. Haluan siis panostaa ja käyttää hyviä mutta kohtuuhintaisia tuotteita. Kuulostaa vähän tyhmältä mutta olin kuitenkin iloinen saadessani miespuoliselta seuralaiseltani kehuja, näytän kuulema paljon nuoremmalta kuin kuvissa. Ehkä laadukkaista tuotteista on siis apua ja c-vitamiiniseerumista hyötyä ;) Mielestäni c-vitamiiniseerumi sopii kaikille ihotyypeille, tuoksu on kiva ja tämä imeytyy iholle nopeasti. Pehmittää ihoa hyvin joten kuiva ja elämää nähnyt iho hyötyy tästä hyvin.

PA270136.ORF

Pitkästä aikaa olen jostain sarjasta todella innoissani ja haluan kokeilla muitakin Murumurun tuotteita. Nämä kaksi olivat nimittäin ihan mahtavia ja haluan käyttää näitä jatkossakin. Ihanat Murumurut! Oliko tämä sarja sinulle jo tuttu? Meinaatko kokeilla?

Koodilla H3HKUASINULLE258 saat -20% alennuksen ja ilmaisen toimituksen Hehku tilauksestasi*. Voimassa 30.11.2018 saakka. Tuotteita löydät myös Hehkun myymälöistä. Tarjous kannattaa kyllä hyödyntää, silmänympärysvoiteelle jää alennuksen jälkeen hintaa 12,80 e ja seerumille 19,92 e. Ei paha! 

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä. Käyttämällä niitä tuet blogin toimintaa ja ylläpitokuluja. Kiitos :)


25 kommenttia:

  1. Apuaa pakko laittaa tilaukseen heti! Tykkään suomalaisesta Naviterista yrityksenä, ainoa miinus heidän tuotteissaan on välillä pakkaukset.. sinänsä voisi olla ns. Ekologisempia että saisi aina kaivettua jokaisen pisaran purkista, toki pumppupullolla on se plussa että tuote ei ilmaannu niin helposti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin näissä on pumput toimineet hyvin, saa nähdä sitten miten loppuun tuotteen saa käytettyä :)

      Poista
  2. Olimpa juuri tilaamassa ja siirtymässä verkkomaksuun kun tuli ilmoitus että tuote on poistettu ostoskorista ja nyt sitten näyttääkin että on loppu enkä saanut tilattua. Reilua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, voi harmi! Kyllähän sitä tulee lisää ja Hehkun myymälöistä saattaa löytyä. C-vitamiiniseerumi näyttää olevan yllättävän suosittu eikä ihmekään tuolla hinnalla :)

      Poista
  3. Kuulostaa upealta:) Merkistä olen kuullut sivukorvalla, mutta omakohtaista kokemusta ei ole, mutta kiinnostus heräsi varsinkin tuohon c-vitamiiniseerumiin:)
    Hyvännäköinen tämä sun uusi blogipohja, tekstit selkeät ja erottuvat:)
    Kivaa viikkoa:)

    VastaaPoista
  4. Ulkonäöltään tuttu, mutta en ole vielä kokeillut.
    Käytän Novexpertin C-vitamiiniseerumia ja se on tosi vahva sekä stabiilissa muodossa. Hintakin on kyllä sitten kaksinkertainen :/ . C-vitamiini on kyllä todella upea raaka-aine. Sama kokemus että tuloksia näki heti, mikäs sen parempaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on kyllä hinta kohdillaan ilman tarjoustakin :)

      Poista
  5. tämäpä on hyvä linkki ja koodi lukijoille kun tuotteita ei edes saa tilattua :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos joku on loppu, sitä varmasti tulee lisää :) Hehkun myymälöistä löytyy myös. En valitettavasti minä voi mitään jos joku tuote on väliaikaisesti loppunut, muita Murumurun tuotteita voi kyllä tilata normaalisti ;)

      Poista
  6. Tosi mielenkiintoinen sarja, en ole aiemmin kuullutkaan! Pakko kokeilla tuota C-vitamiiniseerumia, olen viime aikoina tykästynyt kovasti sekä seerumeihin että C-vitamiinivoiteisiin :) Toivottavasti heille tulee tuota verkkokauppaan lisää, nyt näytti olevan loppu :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi! Kyllähän sitä tulee lisää, jos siellä on Hehkun myymälää niin kannattaa käydä kurkkaamassa :)

      Poista
    2. On täällä myymäläkin, mutta himoitsen vaan tuota alennusta :D

      Poista
  7. Mielenkiintoisia tuotteita :) Tuo C-vitamiiniseerumi kuulostaa niin hyvältä, että ehkä pitää laittaa tilaukseen vielä tämän kuun aikana :)

    VastaaPoista
  8. No ompas ihanan kuuloisia tuotteita! Tuon hehkutuksen määrän ansiosta todella kiinnostuin c-vitamiini tuotteesta. Kuulostaa loistavalta!

    VastaaPoista
  9. Mahtavaa että löysit itsellesi sopivat tuotteet :) Tuo C-vitamiiniseerumi on tosi suosittu, usein loppuunmyyty. Ilmeisesti muutkin ovat huomanneet että se oikeasti toimii :)

    VastaaPoista
  10. Onko seerumissakin murumuru-voita?

    VastaaPoista
  11. Kiitos vinkistä!
    Nyt niitä taas saa. Pistin silmänympärysvoiteen tilaukseen. Seerumi saa odottaa, kun pitäisi noita muita käyttää pois. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silmänympärysvoide on ihana, toivottavasti tykkäät siitä ;)

      Poista
  12. Mulla on myös plakkarissa näitä purkkeja, mutta vielä odottavat korkkaamistaan. Olen jo nyt blogiarvioiden perusteella vakuuttunut. :'D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3