lauantai 3. marraskuuta 2018

Meikit joihin minulla on viha-rakkaussuhde

Minulla on muutamia luomiväripaletteja joihin minulla on viha-rakkaussuhde. Halusin kovasti ostaa ne niiden ilmestyttyä mutta jotenkin koin ne käytössä vaikeiksi tai ne eivät vastanneet vaan odotuksia. 

Jeffree Star Thirsty

Jeffree Star Thirstyä odotin tosi kovasti koska olen pitänyt suunnattomasti edellisistä JS:n paleteista. Muistan ne ensimmäiset meikkauskerrat. Olin että whaaat, näiden piti olla voimakkaita mattavärejä mutta ovatkin pastellisia? Tappelin joitakin kertoja paletin kanssa mutta kyllä tämä käyttämättä jäi. Olen käyttänyt tätä viimeksi kesällä mutta nyt kaivoin esiin postausta varten.

Jeffree Star Thirsty

Jeffree Star Thirsty

Glittervärit ovat ihania mutta hankalia käyttää. Ne pitäisi levittää sormin ja itse en oikein sitä osaa. Tuntuu että kynnet ovat tiellä ja glitter ei tartu luomella siihen kohtaan mihin haluan. Kaikki ruskeat värit ovat harmittavan samansävyisiä keskenään eikä niillä saa kontrastia aikaan. Positiiviset asiat on alarivin sininen ja minttu. Keltainenkin on kiva. Pakko myöntää että tämä paletti oli aika kallis hutiosto itselle. Pidän kyllä tästä kun se on nyt ostettu, mutta en olisi ostanut jos olisin kokeillut tätä ensin.

Anastasia Beverly Hills Subculture

Anastasia Beverly Hills Subculture on kyllä aika surullisenkuuluisa paletti. Monet tekevät sillä ihania meikkejä mutta miksi se ei onnistu mulla? Tartun väreihin ja siveltimiin aika ronskisti ja se ei ole oikea tapa toimia voimakkaiden mattavärien kanssa. Meinasin myydä tämän paletin mutta en sitten raaskinut.

En ikinä käytä tätä kiireisinä työaamuina, tämän kanssa pitää meikata ajan kanssa. Ja häivytellä kunnolla. Silloin lopputulos on kyllä kiva! Syksyiset värit ja mattaa josta tykkään. Kimalleväritkin erottuu hyvin jos kerrostaa. Näyttää hieman hailakalta meikkikuvassa mutta luonnossa kiva meikki!

P9290001.ORF

Sigma Warm Neutrals II

Sigma Warm Neutrals II

Sigman Warm Neutrals II paletti on kummitellut mielellessäni jo jonkun tovin ja tilasin sen sitten elevenistä itselleni. Todella kaunis kokonaisuus syksyisiä lämminhenkisiä värejä vihreille silmille. Mutta...paletti oli kyllä aikamoinen pettymys meikkauskerroilla. Mattavärit kyllä toimivat hyvin, eivät pölise vaan ovat yllättävän laadukkaita ja jotenkin erilaisia. 

Sigma Warm Neutrals II

Erilaisia ne ovatkin sitten luomella. Häivyttäessä väri haalenee vääristä kohdista ja tuloksena oli laikukas meikki? Ei kyllä ole vastaavaa sattunut ja mulla jos kellä on kokemusta erilaisista luomiväreistä. Tätä meikkiä ei voinut kuvata silmät kiinni, sävyerot näkyivät liikaa. Ihan ok paletti mutta hiukan petyin kuitenkin. 

Sigma Warm Neutrals II

Onko teille sattunut vastaavia meikkipettymyksiä? Vaikkapa kalliimmassa hintaluokassa?

38 kommenttia:

  1. Hauska tuo ensimmäinen meikki! Sain vastikään ystävältäni UD:n Smoky-paletin, hänelle tarpeettomana, ja olin todella otettu. Kokeillessani sitä olinkin hieman pettynyt. Väriä ei tuntunut irtoavan. Toki olen käyttänyt lähinnä Modern Renaissancea viime aikoina ja se lienee irtoavuudeltaan sitten toinen ääripää. Tulisiko sulle muuten mieleen jotain kivaa palettia, jossa olisi keskimäärin suht vaaleita sävyjä? -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) MR on kyllä niin pölisevä että se on eri asia kuin Smoky. Minusta Smoky on kyllä tosi pigmenttinen ja hyvä meikata, ehkä se vaalein kimaltava vasemmassa laidassa on heikompi mutta muuten paletti on kyllä laadukas :) Apua...mikähän olisi kiva paletti kun en käytä suht vaaleita sävyjä...tai siis tykkään että paletissa on tummiakin. Lähinnä tulee mieleen ABH Soft Glam, UD Basics paletit...kauhee miten vaikee kysymys ;D vaikka en käytä hirmu värikkäitä usein tai tee tosi tummia meikkejä niin kokonaisuudeltaan vaalea paletti on hankala saada päähänsä! Tuleeko jollakin lukijalla mieleen? Yritän itsekin pohtia tässä päivän aikana :)

      Poista
    2. Mulle tulee nuo theBalmin Nude paletit mieleen, Morphe on itselle tuntematon mutta sekin kannattaa tsekata!

      Poista
    3. Täytyy tutkia, kuulostaa hyvältä. Kiitos kaikista vinkeistä!!! -HH

      Poista
    4. Hyviä vaaleaan painottuvia paletteja on vähän. ABHn Soft Glam oli omalla ostoslistalla, mutta jäi lopulta ostamatta koska se oli luonnossa kuitenkin paljon tummempi kuin kuvissa.

      Too Facedin White Peach (ei taida saada Suomesta), Sleekin jotkut paletit, UD:n Naked 2 ja 3, Revolutionin I Love Cotton Candy Chocolate tulevat ensimmäisenä mieleen hyvistä vaaleaan painottuvista paleteista. Diorin viisikoissakin on vaaleita, mutta ne ovat normaalihintaisina nykyään niin törkyhintaisia ettei tee mieli suositella.

      Poista
    5. Diorit on kyllä riipaisevan hintaisia nykyään :((

      Poista
  2. Minulla isoin viimeaikaisin pettymys on Diorin Diorshow ripsiväri, jonka hinta n. 40€ luokkaa ja alennusksen jälkeen maksoin siitä reilut 30€ kun sitä niiiin oli kehuttu ja suositeltu parhaaksi ripsiväriksi ikinä. En tiedä onko juuri minun kohdalleni sitten osunut joku sekundatuote, mutta vaikka väriä kuinka sutii ja sutii sitä ei harjasta irtoa ripsiin juuri ollenkaan ja näyttää kun ei olisi ripsiväriä. Maskara tuntuu kostealta iholle laitettaessa eli ei ainakaan kuivunut ole. Kyllä ketuttaa mutta en poiskaan heti raaskinut heittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi! Mulla on ollut Diorin ripsivärejä, olisiko juurikin Diorshow? Itse siitä tykkäsin...entäs jos sen antaa vähän "asettua" ja kokeilee myöhemmin uudelleen? Ainakin minusta tuntuu että ripsivärit paranevat vanhetessaan ;D

      Poista
  3. ABHn Subculture oli ensimmäinen merkin luomiväripaletti, joka mulla teki mieli ostaa. Sattuneesta syystä ja arvioista jätin sitten tämän väliin. Muutama halvemman merkin luomiväripaletti on tuottanut pettymyksen, mutta niiden suhteen ei ehkä olleet odotuksetkaan niin korkealla. Nyt odottelen Huda Beautyn uutta Nude-palettia, se vähän jännittää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sama, halvempien kohdalla pettymys on lievempi kun tietää ettei voi odottaa paljoa. Mutta joskus halvemmat yllättävät ja niissä on huikea pigmentti! Hudan paletit on kyllä ihania, jotain olen kaverilta kokeillut. Ja se punertava paletti on ihan älyttömän ihana!

      Poista
  4. Pettymykset usein osuu ripsiväreihin tai eyelinereihin. Viimeisin pettymys oli benefitin uutuus ripsari, joka ei pysynyt kunnolla silmissä. Maksoi kuitenkin yli kolmekymppiä.
    Blogin ulkoasu on tosi kiva 👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, no se kyllä on ollut pettymys! Kiitos, kyllähän se muodonmuutos aina piristää ;)

      Poista
  5. Itse ostin Jeffree starin Skin frost platinum ice paletin mutta käyttämättä on jäänyt. Sävyt on jotenkin tosi kovia ja niistä ei saa irti väriä. Parin euron Essencen paletti on vienyt sen paikan 100/0.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Skin Frosteissa taitaa vähän koostumus vaihdella. Mulla on se Ice Cold ja se on kyllä 10+++ :)

      Poista
  6. TheBalmin Nude Dude tulee ekana mieleen. Värit ovat keskenään aika samanlaisia ja painottuvat liikaa tummiin sävyihin- tuloksena paletti joka ei vaan innosta ja inspiroi vaikka värit ovatkin periaatteessa käyttökelpoisia. Ei auta sekään että kaikki muut tuntuvat pitävän tästä. Tuntuu kuin siinä olisi jokin salaisuus jota vain minä en tajua. En ole kuitenkaan raaskinut luovuttaa vielä tämän paletin osalta.

    Too Facedin Love on ehkä se kokoelmani toinen ääripää: ehdottomasti maailman kauneimpia paletteja, mutta käytössä hyvin harvakseltaan. Minulla ei vaan meinaa olla tilaisuuksia joihin sopisi revittely niillä metallisilla ja dramaattisen tummilla sävyillä, toisaalta ärsyttää aina tyytyä perusväreihin.

    Vinkiksi täytyy vielä mainita, että tämän vuoden parhaat palettihankinnat olen tehnyt Revolutionilta (merkin omasta nettikaupasta). Olkoon vaan "halpismerkki", mikäs sen parempaa kuin halpa ja hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, mulle Nude Dudet on ihan lemppareita ;D Revolutionia on moni kehunut ja mullakin on joitakin heidän meikkejään. Oon kyllä tykännyt :) Ehkä metallista sävyä voisi laittaa keskelle luomea ja ympäröidä sitä pehmeillä häivytyssävyillä Halo-meikin tapaan? Tai painottaa tummia sävyjä pelkästään luomen loppupäähän? Häivyttää vaaleimmilla ja laittaa koko liikkuvalle luomelle jotain vaaleampaa :)

      Poista
  7. Minulle on tullut hutiostoja meikkivoiteista sekä ripsiväreistä. Joka kerta harmittaa, kun rahaa menee hukkaan.
    t. TQ

    VastaaPoista
  8. Onhan niitä pettymyksiä tullut vastaan, listaan muutaman jotka tulee ensimmäiseksi mieleen.
    *Too Faced Just Peachy Mattes-luomiväripaletti; pigmentti ei ole kaksinen, sävyt muuttuvat laikukkaiksi häivyttäessä ja katoavat luomilta muutamassa tunnissa.
    *Diorshow Iconic Overcurl Mascara; yksi huonoimpia ripsivärejä mitä olen koskaan kokeillut, massa niin kuivaa että ei meinannut saada ripsiä edes värjättyä sillä, kerrostuu todella rumasti eikä todellakaan pidä taivutuksia.
    *Jeffree Star Blood Sugar; tässä on kyllä hyvä pigmentti ja laatu, mutta sävyvalikoima on huono, kaikki nudet ovat melkein identtisiä luomella, sama juttu punaisissa sävyissä, sen lisäksi ovat luomella erilaisia kuin pannuissa, samaten tästä puuttuu tumma sävy, jolla saisi ulkonurkkaa tummennettua, se on pakko lainata toisesta paletista.
    *Jeffree Star Velour Liquid Lipstick sävy Rose Matter; todella vaikea saada tasaisesti huulille kun koostumus on niin löysää, sitten kun kovettuu niin kuivattaa huulet rusinoiksi eikä pysyvyys ole yhtään parempi kuin vaikka Nyxin Lip Lingerie-punissa.
    *Maybelline Tattoo Brow Micro Pen Tint; tässä tussissa on nelikärkinen pää, jolla olisi tarkoitus imitoida microblade-jälkeä kulmissa. Kärjet ovat kuitenkin niin lähellä toisiaan, että niiden väliin jää vain ohuen ohut, lähes näkymätön osio, johon väriä ei tule. Lisäksi tussi alkaa levitä iholla niin, että ne yksittäiset viirut katoavatkin sitten loputkin täysin, lisäksi sävy muuttuu iholla vihreäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, ja minä just eilen suunnittelin että vihdoin ja viimein haluaisin persikkapaletin itselleni...Ja se oli muuten Diorin Iconic joka yhteenaikaan oli mun lemppari ripsiväri ;D Blood Sugar on kyllä lemppari kans :) muista ei ole kokemusta enkä tuollaista Tattoo Brow kynää edes uskaltaisi kokeilla kun ei se mun ohuissa kulmissa toimisi ;D

      Poista
    2. Joo siis Blood Sugar on ihana, mutta noi muutamat jutut siinä ärsyttää, jos ne olisi kohdallaan se olisi täydellinen. No, eipä kyllä ole vielä tullut vastaan yhtään luomiväripalettia, joka olisi täydellinen, pitäisi varmaan koota itse sellainen :)

      Poista
  9. Too Facedin persikkapalettihan on tosi hyvä, mutta ne julkaisivat myös matta-paletin, jota Kristallin kommentti koskee. Matta-paletti ei tosiaan vaikuttanut kummoiselta, kun swatchailin sitä sephorassa kesällä.

    Macin pastel times nine on kokovaalea paletti. En ymmärrä, miksi hankin sen, koska sitä ei pysty yksinään käyttämään eikä se ole muutenkaan inspiroiva paletti. Täytynee talvella yrittää keksiä sille käyttöä. Sen sävyt ovat keväiset, mutta menevät varmaan talvellakin, kun aurinko alkaa taas näyttäytyä. -SH-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niinpä muuten, se mattapaletti mulla on mennyt ihan ohi. Onpa kurjaa jos se ei ole niin hyvä kuin alkuperäinen. Mä muuten inhoan paletteja joissa kaikki sävyt on liian vaaleita. Siksi mun oli hankala miettiä vastausta ekaan kommenttiin. Minä tykkään aina että paletissa on myös tosi tummia sävyjä :)

      Poista
    2. TF:ltä on tullut kolmaskin persikkapaletti, White Peach, joka tarttui mukaani hiljattain Sephorasta. Se on tuon mattapaletin kokoinen ja sisältää etupäässä vaaleampia persikkasävyjä erilaisilla koostumuksilla. Mitä olen ehtinyt palettiin tutustua, vaikuttaa tosi kivalta ja miellyttävältä käyttää. Jos kuitenkin tykkää että paletista pitää löytyä reilusti tummia sävyjä, alkuperäinen Sweet Peach on ylivoimainen. Siinä on myös laajin sävyvalikoima ja paras tuoksu.

      Olen vaaleaan painottuvien palettien ystävä, mutta Make Up Storen 12 shades of nude-paletti on jäänyt silti melkein käyttämättömäksi. Paletti siis sisältää 12 hyvin vaaleaa nudesävyä. Alkuperäinen ideani oli hankkia tämä täydentämään muita, tummempia paletteja joista se ainoa vaalea sävy loppuu aina ensimmäisenä, mutta tähän mennessä olen ollut laiska palettien sekoittelija. Pitäisi varmaan ryhdistäytyä.

      Poista
    3. Mä muistan myös sen Make Up Storen paletin, se kyllä tosiaan on vähän liiankin nude ;D eikös siinä ole kaikki värit samanasteisia vaaleita?

      Poista
    4. No kyllä ovat! Periaatteessa värivalikoima on mietitty: vaalean beige trio mattana ja shimmerinä sekä vaalean rosa trio mattana ja shimmerinä. Paletti on siis tehty värihifistelijälle joka haluaa löytää meikin jatkoksi sen täydellisen vaalean sävyn. Pelkästään tämän paletin nappeja käyttämällä syntyy kuitenkin ainoastaan "kalkkilaivan kapteeni naparetkellä"-look.

      Poista
    5. Heh, no just sellainen siitä syntyy ja se ei pue minua sitten ollenkaan :D

      Poista
  10. Yksi paletti mikä tuli heti kättelyssä mieleen on Too Facedin Boudoir Eyes ja heti perään muistin kuinka paljon surkeampi samaisen brändin White Chocolate Chip Palette on. Sitä mulla ei enää ookaan, en oo niin surkeaan palettiin törmännyt varmaan koskaan! Muutama sävy oli ihan ok, mutta lopuissa ei ollut pigmenttiä nimeksikään ja ihan mahdoton sillä oli mitään meikkejä saada tehtyä. Toi Boudoir Eyes on myös suhteellisen heikko pigmentiltään, värejä saa levittää monta kerrosta silmille, jotta ne oikeesti näkyy. TF on siitä vähän harmillinen brändi, että osa paleteista on ihan älyttömän hyviä ja laadukkaita, osa sitten taas täysiä susia :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullahan on ollut TF paletteja vaikka kuinka mutta niissä oli tosi huono laatu! Varisevia ja kuivia...siksi en ikinä kiinnostunut Chocolate ja Peach -paleteista ennenkuin kaverilla tutkailin niitä. Niissähän on ihan eri hyvä laatu! Onhan UD:n vanhemmissakin paleteissa erilainen laatu kuin uusissa :)

      Poista
  11. Subculturessa on niiiin hienot sävyt, mutta kaikkien huonojen arvostelujen perusteella en todellakaan meinaa ostaa sitä. Harmi :(
    Omistan 3 NYXin luomiväripalettia, ja paletit sisältävät niin hyvä- kuin huonolaatuisia luomivärejä.. ärsyttää omistaa paletteja, joissa on n. 3 käyttökelvotonta värinappia --> ei tule käytettyä koko palettia kun ärsyttää niin paljon :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NYX luomivärit ovat yleensä ihan hyviä mutta aina niissä on joku vähän surkeampi nappi. Keskityn siis vaan niihin hyviin ;D

      Poista
  12. Mä mietin aina tosi tarkkaan, kun ostan vaikka kalliimman meikkivoiteen. Kat Von D -meikkivoide oli huti, jota koetin käyttää mutta koostumus on vaan liian jankkia. Kadehdin miten jenkeissä voi palauttaa hutiostokset vaikkapa Sephoraan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se olis kyllä hyvä käytäntö täälläkin ;D mutta toisaalta, mulla ne hutiostot on tullut joissakin ulkomaan tilauksissa. Täällä voi onneksi kokeilla kaikkea ennen ostopäätöstä :)

      Poista
    2. Maija: sekoita siihen jankkiin jotain kevyttä meikkivoidetta tai hohdevoidetta tms. Saatat saada siitä siten vielä käyttökelpoisen. Hieman vaivaa joutuu näkemään, kun testaa, minkä kanssa se sopii yhteen siten että peittävyyskin mielyttää. Täytyy myöntää, että mullakin on noita jankkivoiteita hutiostoksina eikä niihin tule helposti tartuttua, mutta tarkoitus on saada ne toimimaan. -SH-

      Poista
  13. En oikein keksinyt mitään, ehkä se Subculture on sellainen vaikea tapaus.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3