lauantai 17. marraskuuta 2018

Marraskuun meikkilaatikko

Marraskuun meikkilaatikkoon olen valinnut monta erilaista meikkipohjaa. Ajattelin tämän kuun laatikon olevan vähän erilainen kun aina on paljon luomivärejä ja huulimeikkejä ;) Kesällä tuli käytettyä niin paljon samaa kevyttä pohjaa niin nyt on voinut kokeilla peittävämpiä meikkivoiteita. Ostin myös yhden uuden kehutun kulttituotteen ja haluan esitellä sitä tässä samalla.

MAC Studio Sculpt meikkivoide

Ehkä eniten on ollut käytössä MACin Studio Sculpt spf 15 meikkivoide. Sävy mulla on nw15. Tämä on MAC meikkivoiteista peittävimmästä päästä. Sen voidemainen koostumus lupaa kosteuttaa ihoa. Tämän geelimäistä koostumusta suositellaan kuivalle tai ikääntyvälle iholle mutta toki tämä sopii kaikille ihotyypeille. Tämä tosiaan on todella peittävä ja mulla meni tovi että opin käyttämään tätä.

Olen käyttänyt paljon halvempia meikkivoiteita joten tuntui ihan uskomattomalta huomata se ero kalliimpaan tuotteeseen. Meikkivoidetta riittää puolet pienempi määrä mitä olen tottunut lotraamaan. En tiedä johtuuko primerista vai mistä, mutta en saa tätä levittymään tasaisesti Sigman kabukilla enkä perinteisellä meikkivoidesienellä. Levitän tämän meikkimunalla. Ja tosiaan vähemmän on enemmän, jos tätä laittaa liikaa niin kuluu pois järkyttävän näköisesti. Kun käytän tätä enemmän, saan ehkä paremman tuntuman tuotteeseen ja päätän pidänkö siitä vai en ;D peittävyyden puolesta siis pidän mutta on hiukan haastava levittää. Tai sitten mulla on vaan huonot välineet ;)

Lavera Mousse meikkivoide on edellisen kaksikon jälkeen vähän iisimpi tapaus ;D en muista olenko käyttänyt tätä ikinä, muistaakseni en. Tämän sain pr-näytteenä NHS:ltä. Mousse meikkivoide on ihanan pehmeä käytössä ja se levittyy silkkisen kauniisti. Tätä voi kerrostaa hyvillä mielin eikä edellinen kerros rullaa alla. Laveran mousse meikkivoiteella saa joko puolipeittävää tai peittävää jälkeä. Näyttää silkkiseltä iholla ja kestää hyvin iltapäivään asti, sitten lisäilen puuteria. Meikkivoiteessa on tuttu Laveran tuoksu. Minun sävyni on 01 Ivory. 

PA210013.ORF

Tarte Shape Tape meikkivoide päätyi minulle kosmebloggaajien kirpparilta. En vaan voinut ohittaa kun näin tämän myynnissä! Sen verran on hypetystä kuullut...Tarte Shape Tape meikkivoide on pakattu superkauniiseen ja ylelliseen lasipulloon. Tästä mattaisesta meikkivoiteesta mulla on sävy Fair Neutral. Meikkivoide levitetään aplikaattorilla suoraan purkista. 

Tarte Shape Tape

Sävyn puolesta tämä sopii enemmän talveen koska on tosi vaaleaa. Meikkivoide on varmasti mattaisin mitä mulla on ikinä ollut. Suosittelen tätä rasvaisella sekaiholle. Näin pintakuivalle tämä ei ole paras vaihtoehto, kuivalle iholle en tätä edes kokeilisi. Shape Tape on aika jähmeää levittymään ja tarvitsee hyvät välineet. Huonolla meikkisienellä tämä ei levity. On kyllä pitkäkestoinen ja mattainen mutta en ostaisi tätä jatkossa. Ehkä jos haluaa täysin mattaa niin sitten. Mutta ihan matta vanhentaa ihoa...

Silmänalusten ja poskien punoituksen peittoon käytän Makeup Revolution Conceal & Define peiteainetta joka lupaa täyden peittävyyden. Tämähän on dupe Tarte Shape Tape peiteaineelle? MUR Conceal & Define sopii myös varjostuksiin tummemmilla sävyillä! Mun sävy on c4 joka on itseasiassa just nafti! Ihan ihoni värinen, onneksi ei tullutkaan ostettua vaaleampaa. Vaaleampi toki kirkastaisi silmänalusia mutta erottuu kuvissa. Tämä tosiaan peittää toooodella hyvin ja pysyy siistinä. Tykkään! Ja oli tosi halpa, Cocopandalla* 6,50 e. Tilaan kyllä toistekin vaikka pari eri sävyä.

MAC Soft & Gentle

the Balm Frat Boy

Poskilla käytän nyt varjostusta, aurinkopuuteri alkaa lämpimyydellään erottua liiaksi kylmänkalkakasta ihosta. Kaivoin esille vanhan suosikkini, MAC Emote varjostusvärin. En tiedä myydäänkö tätä enää. Poskilla raikas pinkkinen the Balm Frat Boy. Korostuksissa vaihdellen MAC Skinfinished Natural puuterit, nyt pysyvän valikoiman Soft & Gentle. On aika kultainen mutta sopii kyllä kaikille. 

PA210002.ORF

Luomilla olen käyttänyt aika odotetusti Naked Cherryä*. Pidän tämän hillitysti hohtavista sävyistä ja sopivan tummuisista mattaväreistä. UD luomivärien laatu on parantunut kymmenessä vuodessa ihan törkeän paljon! Cherryn sävyt mukautuvat yhteensopivaan päivä- tai iltameikkiin. Meikki pysyy paikoillaan myöhään iltaan asti.

Silmänrajauksessa olen käyttänyt aika yllättävää uutta suosikkia, nimittäin Maybellinen Gigi Hadid eyelineriä! Muistelen että minulla on ollut Maybellinen linereita ja kyllähän ne on ihan hyviä olleet. Tällä ei saa sellaista terävää kissarajaa ulkonurkkaan, mutta paksu rajaus paksummalla ulkonurkalla onnistuu. Pysyy hyvin eikä suttaannu päivän mittaan. 

PA210024.ORF

the Balm Frat Boyn & muut merkin meikit löydät Oletkaunis.fi* -verkkokaupasta. Mun poskipuna on pr-näyte ja on muuten aika ihana sävy. So many men, so little time...aika hauskasti sanottu ;D

Miltäs marraskuun meikkiloota näytti? Tuttuja meikkejä?

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä.

13 kommenttia:

  1. Mun mielestä Gigi Hadidin meikit oli aika kivoja, kun niitä noukin jämälaareista vasta kun suurin hype oli mennyt ohi. Harmi, ettei niitä enää taida saada mistään. Primeri oli yllättävän hyvä ja sameten pikkuluomiväripaletti.
    Frat Boyn sävy on ihana, tykkäisin:)

    Kivaa viikonloppua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa viikonloppua, mullakin oli se primer ja pikku paletti :)

      Poista
  2. Hyvältä näyttää! Toi Cherry paletti houkuttaa kyllä. On niin kauniita värejä.

    VastaaPoista
  3. Kivat tuotteet sinulla käytössä marraskuussa. :) Meikkipohjien testailu sopii hyvin tähän vuodenaikaan, kun eivät ainakaan valu poskia pitkin. ;) Pitäisi itsekin kaivaa tauolla olleet meikkivoiteet esiin ja kokeilla toimivatko vai pitääkö niille etsiä uusi koti.
    Minä en juurikaan ole ehtinyt meikkaamaan erikoisemmin tässä kuussa. Lumenen huulikiillon otin uutena käyttöön sekä syksyn alkaessa Isadoran burgundynvärisen maskaran. Taidan olla enempi keskittynyt ihonhoitoon, kun otin Hadalabon tuotteet käyttöön tällä viikolla. Kivoja tuotteita. Uusi putsarikin tuli avattua. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on nyt ollut samoja ihonhoitotuotteita pitkään, isoja pulloja niin kestävät pitkään ;) mutta uusia tulee testailtua aina välillä. Meikkejä vaihtelen useammin...

      Poista
  4. theBalmin poskipunat on niin ihania<3 Mulla ei noita yksittäin ole, mutta parissa theBalmin paletissa noita on ja ne on kyllä yhtiä mun suosikkeja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on paleteissa monta ihanaa theBalmin punaa ja kovasti kyllä tykkään :)

      Poista
  5. Olen ollut epäileväinen tuon Laveran meikkivoiteen suhteen, hienoa kuulla että onkin ihan jees. :) Montaa sarjan meikkipohjaa olenkin käyttänyt, harmiksi sävyt ovat etenkin talvella vähän liian tummia.

    VastaaPoista
  6. Olen huomannut saman liian mattaisten meikkivoiteiden kanssa, nykyään pysyn niistä erossa :) Nostavat esiin ruttuja, joiden olemassaolosta en ollut edes tietoinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, pitäisi käyttää heleyttäviä enemmän mutta olen niin matan ystävä aina :)

      Poista
  7. Naked Cherry on kyllä ihana, olen tehnyt sillä monta meikkiä itselleni tässä kuussa, tosin käytössä itsellä enemmän alkupään sävyt, mutta kuitenkin. ^_^

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3