tiistai 13. marraskuuta 2018

Marraskuun kauneussuosikit

On taas aika kurkistaa kuukauden suosikkeihin. Tällä kertaa tutustutaan uusiin mielenkiintoisiin kynsien- ja käsienhoitotuotteisiin :) etenkin talvea kohti mennessä olisi aika alkaa panostaa kynsien kuntoon öljyämällä kynsiä ja rasvaamalla kynsinauhoja. Eikä se hyvä kynnenkovettajakaan ole pahitteeksi ;)

PA070063.ORF

Voitin viime talvena Nonnula -blogin arvonnassa Mavalan tuotteita. Joukossa oli Barrier-Base aluslakka hauraille, pehmeille ja kuiville kynsille. Aluslakka kosteuttaa ja vahvistaa kynttä Proflex-yhdisteen avulla. Proflex-yhdiste sisältää kalsiumia, silkkiaminohappoa ja keratiinia. Juurikin keratiinin takia innostuin aluslakkaa kokeilemaan ja arvatkaa mitä!! Se paransi etu- ja keskisormen kynteni joissa oli todella pahat liuskoittumat! 

En edes tiedä miten ne ovat muodostuneet mutta ne menivät niin pahaksi että repesivät koko ajan pitkältä matkaa kynttä. Tuntuu että ne eivät parantuneet etenkään kun kynsilakka lohkesi joka päivä ja aiheutti taas uudet liuskoittumat. Aloin käyttää Mavalan Barrier-Basea ja kas, liuskoittumat paranivat nopeasti! Ällistyttävä tuote, ostan kyllä lisää jos jatkossakin pitää kynteni kuosissa :) 

PA070078

Testaan mielelläni erilaisia käsirasvoja koska mulla kuluu niitä todella paljon. Uusin löytöni on pr-näytteenä saatu Laveran SOS Hand Balm. Se on Laveran käsivoiteista paksuin ja tarkoitettu erittäin kuiville käsille. Syvävaikutteinen käsivoide sisältää luomumakadamiaöljyä sekä luomumanteliuutetta. Tuoksu on melko erikoinen, ei ehkä mieleeni voimakkuuden takia mutta ei estä käyttöäkään. Onneksi käytänkin voidetta vain illalla niin eipä se niin haittaa puuvillakäsineiden läpi. Pääasia että itse tuote toimii ;)

PA070073.ORF

Ihoni on nyt kuivempi kuin kesällä mutta silti en luista hyvästä puhdistuksesta. Vegaaninen Benecos Konjac sieni sopii kuivalle ja sekaiholle. Mulla on ollut näitä sieniä aiemmin mutta nyt innostuin taas putsaamaan ihoa konjac sienellä. Mun iho kyllä tykkää kevyestä hieronnasta, se tuntuu pitävän epäpuhtaudet paremmin poissa. Hoitotuotteetkin imeytyvät paremmin kun ihohuokoset ovat avautuneet ja ihon pintaverenkierto parempi. Iho on virkeämpi, kirkkaampi ja puhtaampi. Kasteltuna sieni on pehmeä eikä sillä jynssätä kasvoja ;) Benecosin sieni kestää käytössä 2-3 kk. Mulla ei ole mitään Foreota tms. joten sieni on mulle ihan riittävä. Kuka muistaa vielä Sensai rätin, käyttääkö niitä vielä joku? 

PA070080.ORF

Kun iho on kunnolla putsattu, se kuitenkin huutaa kosteutta. Yksi tämän hetken todellinen luksustuote on Akademikliniken Pure Glow öljy joka tuli viime vuoden Elevenin joulukalenterissa. Pikku pötikän arvo oli huikeat 28 euroa. En kyllä ikinä ostaisi näin kallista öljyä, on vähän liian hintava meikäläisen kukkarolle. Mutta on tämä ihana tuote, voi vitsit! C-vitamiinipitoinen öljy on mukavan kuivaa kasvoilla, en nimittäin tykkää lähmäisistä öljyistä. Iho oikein hehkuu ja näyttää kuulaalta sekä ravitulta. Erittäin riittoisa tuote koska pieni määrä riittää. Ikävähän tätä tulee kun se joskus loppuu ;)

Loreal Paradise mascara

Loreal Paradise mascara

Loreal Paradise Extatic mascara on tämän hetken ripsiväri suosikkini! Ostin tämän monien bloggaajien kehujen perusteella ja rakastuin kyllä ensikerralla. Jos tykkäät Too Facedin Better Than Sex mascarasta, pidät myös tästä. Ihanan pehmeä ja hyvin ripsissä toimiva harja tuo ripsiin mahtavaa volyymia ja tuuheutta. Lopputulos on siisti, tämä kun ei sotke tai varise. Ei sotke luomivärejä! Tätä ei tarvitse kerrostaa koska antaa näyttävän lopputuloksen helposti. Sopiva hinta kauniista pakkauksesta ja toimivasta ripsiväristä ;)

Sellaisia suosikkeja tässä kuussa :) Oliko joukossa sinulle tuttuja tuotteita?

Benecos ja Lavera saatu maahantuojalta NHS:ltä.

26 kommenttia:

  1. Yks rätin käyttäjä täällä, hep! Nyt tosin joku toinen merkki käytössä. Hyviä tuotteita sulla tässä. Mavala lähtee kyllä testiin minullakin.

    VastaaPoista
  2. Ei ollut mikään tuote tuttu, mutta tota L'Oréalin ripsaria olisi joskus hauska testata omissa ripsissä, kun sitä on niin paljon kehuttu! Tosin TF:n Better Than Sex ei ollut mulle mieluinen ripsari, joten voipi siis olla, etten pitäisi tostakaan. Ei sitä koskaan kuitenkaan tiedä!

    VastaaPoista
  3. Minulla oli tuo kyseinen ripsari. Tuli kyllä muuten hyvät ripset mutta koostumus tuntui olevan kuivaa alusta alkaen joka teki vähän kökköjä ripsiin ja ei kestänyt kauaa käytössä kun tuntui että tuote kuivui hylsyyn.. Konjakki-sienet ovat olleet käytössä jo muutaman vuoden ja iho pysyy niillä heleänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Konjac sienet on hyvä keksintö! Ja totta kyllä että Lorkun ripsari alkaa kuivua käytössä eikä ehkä kestä hirmu pitkään. Muutoin hyvä!

      Poista
  4. Tuo Lorealin Paradise oli sellainen että mulle sitä viimeksi just myyjä suositteli kunnes kerroin että haluan vedenkestävän ripsarin, mulla on aina ongelmana että kun levitän sitä on ylä ja alaluomella ja sit vielä silmät vaa tuntuu aina vuotavan ni menee pitkin poikin. Otin perus lumenen, mutta ehkä kesälle ton voisi ostaa kokeiluun, kun ei silmät vuoda niin paljoa :)

    VastaaPoista
  5. Laveran käsivoiteet on niin huippuja! Ääni täältä :D

    VastaaPoista
  6. Lash Paradise on tuttu, tykkään kyllä siitä muttei kuitenkaan ehkä mikään suurin suosikki. 👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan nyt kunhan se loppuu että ostanko uusiksi ;)

      Poista
  7. Mä en ole ostanut testiin tätä Lorealin ripsaria kaikista kehuista huolimatta, koska kaupassa testeri tuntui melko kuivahkolta. Silloin tuote oli ihan uusi, joten testerikin oli vielä tuore. Yleensä tykkään hyvin notkeasta ripsarimassasta :)

    VastaaPoista
  8. Tuo Mavalan aluslakka olisi kyllä just tällä hetkellä vallan oiva tuote. Mun kynnet on pysynyt jo ennätyksellisen pitkään hyvässä kunnossa, mutta nyt on havaittavissa jonkin verran liuskoittumista..

    VastaaPoista
  9. Sensaista en tiedä, mutta konjac-sienet kiinnostavat aina! Kivaa että myös Benecosilta on tullut niitä.

    VastaaPoista
  10. Tuo Laveran käsivoide on ihana, ja mä tykkäsin makean pähkinäisestä tuoksusta :) PE-ripsari on kans aivan mahtava, tykkäsin! Se vaan tosin kuivahti aika nopeasti tuubiin :P En ole käyttänyt Sensain liinaa, mutta Patykalta mulla on ollut vastaava. Oma iho ei vaan kestä hankausta, ainakaan säännöllistä.

    VastaaPoista
  11. Näistä mikään ei ole oikein mun juttu 🙂 Sellaista se on, ollaan kaikki niin erilaisia ja kaikille eri tuotteet on niitä parhaita! Tykkään hirveästi lukea näitä suosikkituotepostauksia kun saa katsoa kosmetiikkaa jonkun toisen näkökulmasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä juuri, mukava katsoa toisen suosikkeja koska ikinä ei tiedä mitä sieltä bongaa ;)

      Poista
  12. Lorealin ripsari oli pitkään mun suosikki kunnes ihastuin Lancomen monsieur big ripsariin. Konjac sieltä olen itsekkin oppinut käyttämään ja täytyy myöntää että se on kyllä super ihana lisä kasvojen puhdistuksessa :)

    VastaaPoista
  13. Laveran käsivoide oli näistä tuttu. Avasin sen kuun vaihteessa ja on ollut hyvä tuote.
    Lempparituotteeni on ollut Hurraw!'n moon balm. :D Huulet kaipaavat kosteutusta. CND:n kynsinauhavoidekin vaikuttaa toimivalta, mutta muutaman päivän käytön jälkeen pitkäaikaista toimivuutta on mahdoton vielä sanoa.
    Muistan kyllä Sensai rätin. xD Sellainen odottaa kaapissa vuoroaan. Saatan käyttää sitä pakkasilla, kun iho ei tykkää raapimisesta. Käytössä myös konjac sekä Foreo tauon jälkeen. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on kyllä hyvä arsenaali siellä :) kerrohan sitten ajan kanssa mielipidettä CND:stä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3