lauantai 24. marraskuuta 2018

Lifestyle Lauantai - Elämäni aakkoset

Kopsasin Nonnulasta Elämäni aakkoset haasteen! Tätä olikin hauska täyttää. Joihinkin kohtiin keksin heti vastauksen mutta lopuissa kirjaimissa jumitin viikkoja :D mutta nyt sain tämän postauksen kirjoitettua loppuun ;) 

A - Aamukahvi. Ilman sitä ei vaan lähde päivä käyntiin. Joskus vaatii isomman kupin, joskus riittää pienempi ;) viikonloppuisin tykkään juoda kahvini rauhassa, tässä koneen äärellä istuen ;) tykkään isosta mukista johon saa paljon maitoa ja ehkä lusikallisen sokeria.

B - Blogi. Tärkeä henkireikä ja rakas harrastus. Välillä minulla on kausia jolloin ei huvita kahteen viikkoon kirjoittaa mitään. En aina jaksa kommentoida muiden blogeja vaikka luen postaukset. Mutta välillä inspiraatio iskee ja kirjoitan monta postausta putkeen. Mulle sopii sellainen tyyli että ajastan postaukset etukäteen ja julkaisen tiettyä tahtia. En jaksaisi enää jokapäiväistä postaustahtia, toistaiseksi tämä joka toinen päivä on hyvä. Vaikka se näkyy lukijamäärissä. Mutta en jaksa enää kilpailla lukijoista. Seuraan kyllä kävijämääriä ja mitkä postaukset ovat esim. suosituimpia. Ei ole enää väliä kävijämäärillä, vaikka ne tippuisivat puoleen niin kirjoittaisin blogia silti. Koska tämä on niin kivaa :)

C - Collie. Toinen haaveroduistani. Colliet on minusta niin kauniita ja upean näköisiä koiria. Pitkäkarvaisena ehdottomasti :)

D - Duuni. Siitä saa rahaa, ilman ei oikein tule toimeen. Työssäkäynti tuo sisältöä elämään ja jos on kiva työpaikka, on aina aamuisin mukava lähteä. Kivat työtoverit tuo iloa päivään ja työt sujuu leppoisasti :) Oli kyllä elämäni fiksuin päätös irtisanoutua entisestä työpaikasta ja vaihtaa nykyiseen. Vaikka siitä napsahtikin 3 kk karenssi ja samaan syssyyn vielä erokin. Alkuvuonna oli vähän tiukkaa rahallisesti mutta selvisin kaikesta ihan hyvin. Nyt on kiva lähteä joka aamu töihin ja töissä on mukavaa. Ei ole vatuttanut yhtenäkään päivänä ja hyvin olen jaksanut koko vuoden vaikka lomat paloi. Ensi kesänä sitten täysi kesäloma :)

E - Eläimet. Niin rakkaita ja niin ärsyttäviä välillä. Mutta ilmankaan ei osaa olla. Sama taitaa päteä miehiin ;DD

F - Fetajuusto. Kuuluu pitsaan, pinaattipastan joukkoon ja salaattiin :)

G - Gaga. Hyvä laulaja mutta vielä parempi näyttelijä Machete Kills -leffassa ja American Horror Storyssä. 

IMG_9804

H - Hippu. Minusta on kyllä tullut enemmän koiraihminen ja joku päivä hankin toisen koiran. Vaikka tämäkin sotkee ja siitä on vaivansa, en ikinä antaisi sitä pois. Koirasta on paljon enemmän iloa ja seuraa. Ja se uskoo jos komentaa. Kissat vaan huutavat ja naukuvat aamuisin klo 5, koira asettuu nukkumaan ja odottaa sitä että herään. 

I - Iloisuus. Kyllä elämän suola on nauraa kaverin kanssa meikit pilalle ;D nauratan myös usein työkavereita tyhmillä jutuilla. Vaikka olen välillä hiljainen tai syrjäänvetäytyvä niin nauravainen puoli kyllä löytyy.

J - Joulu. Ensimmäiset joululahjat on kyllä hankittu jo ja kovasti suunnitellaan lahjalistaa. Tänä vuonna ei passaa törsätä lahjoihin niin paljoa, budjetti on tiukka. Mutta joulunaika on vuoden parasta ja ihanaa kun saa viettää vapaat perheen kesken. Viime vuonna Hippu nosti pukille rähäkän, saas nähdä miten tänä jouluna ;D se olisi varmasti tarrannut pukin jalkaan kiinni jos ei olisi viety pois :DD

K - Kissat. Ajavat minut välillä hulluuden partaalle mutta ovat silti ihania. Mutta en ota enää kahta kissaa. Nyt alkaa riittää. Kaksiossa sotku ja kissojen huutaminen tiivistyy välillä niin että mulla oikeasti palaa hermot välillä. Olet edellisenä päivänä siivonnut ja pessyt lattiat, aamulla heräät siihen että kissankakka on vessan lattialla ( ei riitä kaksi isoa laatikkoa ), kissanhiekkaa lattialla ja kissa oksentaa matolle...

L - Lukijat. Tärkeä osa blogiani. Tykkään tulla joka päivä blogiin ja lueskella millaisia kommentteja olette jättäneet. Vakiokommentoijat ovat kivoja ja jäävät tietysti eniten mieleen. Joskus mietin jos joku ei ole kommentoinut pitkään aikaan että mitä hänelle kuuluu. Ja ilman lukijoita ei ole blogia, jos kukaan ei ikinä kommentoisi niin en varmaan jaksaisi blogata :) 

M - Meikkaus. Miten se onkaan niin mukavaa :) viikonloppuisin on kiva laittautua vaikka omaksi ilokseen vaikka parikin tuntia :D tykkään tehdä meikin pitkän kaavan mukaan ja käytän arkimeikissäkin monia eri tuotteita. Joskus on vähän kiire ja meikkaan kevyemmin mutta saan meikkaamisesta todella paljon iloa. Ja mulla on kiva olo itsellä kun olen meikannut itseni nätiksi xD

N - Naimisiin meno. Eipä tiedä tuleeko ikinä mentyä naimisiin ;D johan tuo keski-ikä kolkuttelee että voisi olla jo aika vakiintua.

O - Onnellisuus. Onpa nyt siirappista :D oma sisäinen hyvä olo, mukava työ, hyvä parisuhde, ystävät, perhe, eläimet. Onnellinen elämä, noista asioista se koostuu.

IMG_9809

P - Petonen. En ole ikinä ennen asunut Petosella mutta hyvin lähellä kylläkin. Tykkään kun isot kaupat ovat lähellä ja tästä pääsee motarille helposti. Asuinalueena tämä on ehkä rauhallisempi kuin luulin mutta toisaalta on täällä meininkiä ;D Lähellä on todella hyviä ja erilaisia lenkkeilymaastoja, uimaranta koiralle ja koirapuisto. Myös mun kuntosali on aika lähellä. Rakastan kyllä syksyä, se on mun lempi vuodenaika koska pystyy lenkkeilemään ja nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta :) 

Q - Quantum Of Solace. Kyllä, kaikki Bondit on tullut katsottua useampaan kertaan.

R - Rakkaus. Jos sellainen elämän rakkaus löytyisi niin olisi aika mahtavaa!

S - Shetlanninlammaskoira. Joku päivä minä hankin Hipulle Sheltin kaveriksi. Tämä rotu on niin kaunis ja sopivan kokoinen minulle. Hippu on 50% Sheltti, loput Porokoiraa ja Lapinkoiraa, muista roduista ei varmuutta. Sheltin luonne näkyy ja pidän tämä tytön miellyttämisenhaluisesta ja paimentavasta luonteesta. Sopivan aktiivinen vaikka joskus on vähän villi, etenkin vieraiden tullessa. 

T - Tinder. Sori, oli pakko ;D nykyään olen päässyt mukaan Tinderin maailmaan ja tavannut sitä kautta mukavia ihmisiä. Kyllähän ne treffit aina jännittää mutta on aina oma itsensä. Tinder on vaan nykypäivää jos ei hirveesti baareissa enää käy.

IMG_9807

U - Uiminen. Vaikka olen liikunnan suhteen monipuolinen niin uimisesta en ole ikinä välittänyt.

V - Voima. Voimakas sana! Taitaa voimat kasvaa kun puntilla käy ;D voimista on myös apua töissä ja toivon ettei tule vanhuuden vaivoja jos itsensä pitää kunnossa. 

W - Watutus. Joskus aina watuttaa :D

X - X-files. Oli jännittävä sarja, suorastaan pelottava välillä.

Z - Zabaglione. Nämä jää suklaarasiassa syömättä.

Y - Ystävät. Eihän ilman ystäviä ole mitään. Mun ystävät on pysyneet mukana monta vuotta ja on aina mukavaa saada uusia tuttavuuksia. Kavereita on paljon mutta rakkaita ystäviä kourallinen :) on niin mukava nauraa yhdessä toilailuille ja vanhoille jutuille, vai mitä ;D

Ä - Ärtyneen suolen oireyhtymä on varsin veemäinen vaiva. Aika hyvin saan nykyään pidettyä kurissa kun en syö viljatuotteita enkä mitään papua, sipulia yms. yms. Maha kestää satunnaiset hairahdukset jos niitä ei ole monena päivänä putkeen. Lisäksi nykyään on helpompi kun teen ja ostan ruokaa vain itselle, voi siis valita vain ne itselle sopivat vaihtoehdot :)

Ö - Öljyt. Käytän öljyä kynsille sekä kasvoille. Ennen en käyttänyt mutta nykyään ihoni niitä vaatii ;)

Muistin että olen tehnyt haasteen aiemminkin. Olisin halunnut linkittää sen tähän mutta vitsit kun en löydä sitä oman blogini syövereistä ;D Joskus tää blogi toimii päiväkirjana ja olisi mielenkiintoista lukea mitä olen ajatellut joitakin vuosia sitten :)

24 kommenttia:

  1. Meikkaaminen on mullekin suuri ilo ja nautinto ja varsinkin viikonloppuisin, kun on enemmän aikaa, on kiva meikata oikein megapitkän kaavan mukaan.
    Mä olen luullut koko ajan, että Hippu on poikakoira, mutta nyt selvisi, että tyttöhän hän onkin;) Koirat on kyllä ihania<3
    Kivaa viikonloppua Taina<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyttöhän se on ;) Oikein kivaa viikonloppua Sari ja meikataan oikein pitkän kaavan mukaan!

      Poista
  2. Kiva oli lukea näitä <3 mä voin syödä jatkossa sun zabaglionet kun tykkään niistä paljon =)
    Terv. Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D mä muuten ostin Juhlapöydän konvehteja kun jotenkin teki mieli. Pakko oli syödä zabaglionet ja ei ne niin hirveitä ollut, mutta ei parhaitakaan ;)

      Poista
  3. Haha ha, zabaglione on mun suosikki Pandan rasioissa, voisin syödä pelkästään niitä :D

    VastaaPoista
  4. Tämä oli hauska lukea, paitsi älä nyt lopullisesti hermostu kissoihin. Minäkin totesin yksi aamu, että meikkaaminen piristää työaamuja mukavasti. Liityn zabaglione-kannattajiin, mutta ylipäänsä toivon etten saa kamalasti konvehtirasioita kun on viimejouluisetkin syömättä. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minä lopullisesti mutta ei ehkä kahta enää :) saa nyt nähdä! Siis mitä, viimejouluisia kaapissa? Ei säilyisi meillä :D

      Poista
  5. Ai toinen koira? Meille on tulossa kolmas Liettuasta. :) Kun se koirakuume iskee niin se iskee. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea uudesta tulokkaasta <3 jospa se jäis kahteen koiraan ;)

      Poista
  6. Ananaskonvehdit on niitä parhaita! 😀
    Tosi mukavaa että viihdyt uudessa työpaikassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne ovat, niitä saa myös Prisman irtokarkkilaarista ;)

      Poista
  7. Mä voisin kyllä ottaa kissan/kissoja, mutta valitettavasti mies on niin pahasti allerginen niille, että ei onnistu. Ja ei kyllä varmaan Rymykään tykkäisi, sen verran paljon se kissojen perään on. :D Toisesta koirasta mäkin haaveilen, mutta sitä ei kyllä kannata nyt hankkia, kun näiden kahden talon remppoja tehdään. Ehkä sitten kun saadaan se tulevaisuuden koti hyvälle mallille ja päästään muuttamaan, niin pentu voisi sitten olla tervetullut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, valmiiseen uuteen kotiin se pikku pentu on hyvä ottaakin <3 sitten sille on varmaan paremmin aikaakin :)

      Poista
  8. Mää taas syön ne Zabaglionet ekana konvehtirasiasta. :D Mutta joo, näitä postauksia on mukavaa lukea. Oon iteki joskus tehny, vois ehkä tehä uudelleenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään myös lukea näitä :) enkä vihaa enää zabaglioneja, kyllä mä popsin ne tuosta rasiasta ;)

      Poista
  9. Tosi kiva postaus! Ootko kokeillu psylliumin syömistä? Mulla on myös ärtyneen suolen oireyhtymä ja maha on rauhoittunut ihan älyttömän paljon sen jälkeen, kun rupesin joka päivä syömään psylliumjauhetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekoitatko sitä siis johonkin? Kyllä mulla on sitä kaapissa, ehket jotain sämpylöitä siitä joskus tein :)

      Poista
    2. Joo teen sillai et aina illalla sekoitan ruokalusikallisen psylliumia pieneen määrään (noin puol lasia) pirkan mehukeittoa. Se täytyy vetästä huiviin äkkiä, koska se paksunee aika nopeasti ja vettä täytyy muistaa juoda vähän enemmän sen jälkeen. Psylliumin voi sekottaa ihan mihin nesteeseen vaan :)

      Poista
    3. Ai niin se toimii Vi-siblinin tavoin, sitä mulla on kyllä ollut, join aina aamudrinksuna :)

      Poista
  10. Tää oli loistava! Tosi kiva lukea :)
    Saanko lainata tai napata itselleni?

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3