tiistai 20. marraskuuta 2018

Lakkaushaaste - Liukuväri murretuilla sävyillä

Otin osaa tämän kuun lakkaushaasteeseen. Aiheena meillä oli murretut värit ja tyylinä liukuvärjäys.

Creative plate 31

Syksyiset värit on mun lemppareita joten oli aika helppo alkaa valita lakkoja. Mietin ensin punaista liukuväriä mutta päädyin sitten khakin sävyihin. Tykkään paljon armykuosista pukeutumisessa ja vihreän sävyistä kynsissä. Päädyin kolmeen samantyyliseen lakkaan; OPI A-Taupe The Space Needle, Stranger Tides ja Uh Oh Roll Down The Window. 

PA280030.ORF

Liukuvärin tehtyäni leimasin Creative 31 laatasta tuplaleimat Konad mustalla ja Essie Good As Goldilla. Päällyslakkana tottakai Glisten & Glow Top Of Heaven ( saatu ). 

kynsien liukuväri

liukuväri kynnet

Tämän kuun haastekynnet oli itselle tosi mieluisat. Ei ehkä kovin haastavat mutta tykkään tehdä mieluisia kynsiä, kuka haluaa rumissa ja epäonnistuneissa ollakaan. Creativen 31 laatta on yksi mun lemppareita ja tätäkin kuviota olen leimannut ennenkin, mutta mikäs siinä kun se toimii! 


PA280034.ORF

Tällä hetkellä tykkään pitää kynteni hiukan lyhyempänä. En enää jaksa kovin pitkiä ja raapivia kynsiä. En jaksa pelätä koko aikaa kynsieni puolesta. Tykkään että kynnet ovat hyvässä kunnossa, ei liuskoittumia eikä kuivuutta. Tähän auttaa jokapäiväinen öljyäminen ja liuskoittumat kurissa pitävä aluslakka, tällä hetkellä Mavala Barrier Base. On kyllä aivan ihmeainetta, loputkin liuskoittumat katosivat ja kynnet ovat tosi joustavat. Vuosikausia Trind Nail Repair oli suosikkini mutta nyt sen syrjäytti Mavala! Suosittelen testaamaan ;)

Mitäs pidit mun tämän kuun haastekynsistä?


29 kommenttia:

  1. Upeat sävyt noissa kynsilakoissa ja kauniit kynnet olet taas loihtinut :).

    VastaaPoista
  2. Noi sun leimat on <3 <3 ja Ihanaa, kun lähdit taas mukaan!

    VastaaPoista
  3. Wau! Todella kaunis ja mielenkiintoinen lakkaus!

    Oletko muuten päässyt testaamaan Lumenen Arktis-linjan tuotteita? https://www.lumene.com/fi/ihonhoito/tuotelinja/uusi-arktis-arctic-hydra-care
    Ilmeisesti tämä on uusi sarja, kun en oikein mistään löytänyt käyttäjäkokemuksia ja olisi mukava kuulla muidenkin mielipiteitä ja kokemuksia ennen täysikokoisten ostoa, vaikka sainkin anopilta näytteet testiin sarjan seerumista ja päivävoiteesta. Parin käyttökerran jälkeen ainakin tuntuu mukavilta tuotteilta ja ehkä jopa minullekin sopivilta, kun aiemmin Lumenen voiteet eivät ole tuntuneet passeleilta. Näytteistä riittää onneksi vielä ainakin yhteen kokeilukertaan. Tuotteet ovat muuten tuoksuttomia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Minä bongasin tuon sarjan, ajattelin että taas uutta Lumenelta ;D ei kyllä meinaa pysyä perässä näissä sarjoissa...kiva olisi kokeilla, ehkäpä vaikka Bette Boxissa tulisi tätä. En siis ainakaan itse osta nyt testiin koska moni tuote kaapissa odottaa vuoroaan :) mutta hyvältä sarjalta kuulostaa!

      Poista
  4. Upeat kynnet, tykkään näistä tosi paljon. Mähän olen outojen värien rakastaja kuten sinäkin. Sopii täysin tähän marraskuuhun. :D

    VastaaPoista
  5. Kivat kynnet, ois varmasti myös hienot ilman noita sivellinkuviointeja, sillä on vähän tollanen kultaan taittuva ja sopis tosi hyvin pikkujouluissa :)

    VastaaPoista
  6. Täytyy melkein ostaa itsellekin tuota Mavalaa testiin. :) Pystyikö tuon päälle muuten lakkaamaan ihan normaalisti, vai pitikö laittaa vielä erikseen toista aluslakkaa?

    VastaaPoista
  7. Oi miten kauniit �� noi vihreän sävyt on aivan upeat ja leimat tosi hienot. Tämmösiä mäkin olisin voinu pitää kynsilläni!

    VastaaPoista
  8. Ihanat! Armyvihreelle lakalle hyvä idea.

    VastaaPoista
  9. Tosi kivat kynnet ja värilakat. :) Arvasin ekan kuvan perusteella, että näissä on käytetty PoC-kokoelman lakkaa. :D Pitääpä vielä mainita, että juuri eilen autoin kaupassa mummoa, joka etsi liuskoittuville kynsille aluslakkaa. Muistin tämän postauksen ja kurkkasin tuon Mavalan lakan nimen. ;) Oli mummo tyytyväinen, kun löysi lakan tarpeisiinsa. :D
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, minäkin autan ihmisiä mielelläni :) toivottavasti mummon kynnet tulevat kuntoon!

      Poista
  10. Nämä ovat kyllä hienot! Tykkään todella paljon tuosta leimakuviosta ja vielä noin tuplana juuri. Värit on sellaiset, mitä en itse osaisi käyttää, mutta kun näkee toisen kynsillä, niin kyllä on hienon näköiset!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3