keskiviikko 24. lokakuuta 2018

Mun kaikki primerit ja meikinkiinnityssuihkeet

Sain lukijaltani postaustoiveen jossa voisin kertoa käyttämistäni primereistä. Mun on ehkä muutenkin pitänyt kertoa meikinkiinnityssuihkeista joten nyt kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Lajittelin tuotteet edullisemmasta hintavampaan. Osa tuotteista on pr-näytteitä, osa hankittu itse. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

P9010005.ORF

Halvat:

essence Fresh & Fit Wake Primer 
Tervettä hehkua ja pienemmät ihohuokoset! Näin tämä lupaa ;) olen kokeillut tätä 1-2 kertaa ja on kyllä jäänyt vähän käyttämättömäksi..tämä primer ei sovi rasvaiselle iholle koska alkaa kiiltää meikin alla ihan hulluna :D en tiedä edes miksi en laita tätä kiertoon kun jemmaan vaan. Ei mikään suosikki siis!

essence Mattifying + Pore Minimizing Primer
Mustaa savea sisältävä primer joka arvatenkin sopii paremmin rasvoittuvalle ja sekaiholle. Tämä on essencen uutuustuote jonka ostin heti testiin. Olen tykännyt enempi tästä koska kosteuttaa yllättävä kyllä ja levittyy tosi hyvin. essencen uutuuksissa on useampi primer joista varmaan ostan jonkun muunkin kokeiluun. Primerit on kuitenkin sellaisia joita käytän joka päivä ja ne kuluvat nopsaan. 

essence Keep It Perfect! Make-Up Fixing Spray
essencellä on hyviä ja halpoja tuotteita mutta tämäkään ei lemppareihin pääse. Tekee ihosta liian kiiltävän ja muutenkin tuntuu että lässäyttää meikin, sumua tulee helposti liikaa. Ei voi laittaa Jeffreen tyyliin :D Halvan hinnan takia ostin :D

P9010001.ORF

Keskikasti:

L.A.Girl Pro Prep HD High-Definition Smoothing Face Primer
Silikoninen, liukkaan pinnan antava primer. Tasoittaa hyvin ihohuokosia. Minusta tässä on hyvä hinta-laatusuhde ja huomaan tarttuvani tähän tosi usein. Pyrin yleensä käyttämään yhden tuotteen loppuun enkä hyppiväni monissa. Ehkä kuitenkin arkimeikissä käytän näitä edullisempia ja kalliit olivat käyttämättä kesäkuumalla.

L.A.Girl Pro Setting HD High-Definition Setting Spray
Mattaava meikinkiinnityssuihke jossa myöskin hyvä koostumus hintaansa nähden. Katsotaan nyt miten pitkään pieni pullo kestää mutta näitä edullisia ostan uudelleen, tykkään käyttää just arkena. 

MAC Prep + Prime Fix+
Kulttituote MAC:ilta! Fix+ sopii meikin alle, päälle tai kasvojen kosteuttajaksi. Hyvä sumu joka tulee tasaisesti kasvoille. Monipuolinen tuote joka sopii myös luomivärin kiinnittäjäksi. Mielestäni todella hyvä meikin kiinnityksessä ja pidän muutenkin paljon MAC meikeistä :) 

P9010007.ORF

Kalliit:

Urban Decay All Nighter Long Lasting Makeup Setting Spray
Meikinkiinnityssuihke jota käytän silloin kun haluan meikin kestävän pitkään. Toimii ja ostan lisää kun haluan hyvän kiinnityssuihkeen. Mattaavin ja pitkäkestoisin kaikista näistä suihkeistani. Tekisi mieli kokeilla muitakin versioita, suosituksia kellään? Oli aika hintava joten käytän lähinnä viikonloppuisin tai ei-sali-/jumppapäivänä jolloin meikki saa kestää iltaan asti hyvänä. Sumu tulee hyvin ja tasaisesti, voi laittaa kerralla enemmänkin ;D

Smashbox Photo Finish Primerizer
Tätä en ole vielä avannut mutta otan käyttöön talvella. Kovasti kehuttu kosteuttava, hyaluronihappoa sisältävä primer erityisesti kuivalle iholle. Talvella ihoni vaatii kosteuttavan primerin joten innolla odotan tämän käyttöön ottamista. Oli melko hintava, en ehkä yleensä osta näin kallista ( 38 e ) mutta Smashbox on merkkinä yksi suosikeistani joten kokeillaan :)

Pixi Makeup Fixing Mist
Ruusuvettä ja vihreää teetä sisältävä mattaava meikinkiinnityssuihke. Mulla on ja on ollut paljon Pixin suihkeita, eikä näitä turhaan kehuta. Pidän kovasti tästäkin, hyvä pumppu ja riittoisan oloinen tuote. Ok hinta!

Mitä primeriä tai suihketta sinä käytät tai haluaisit suositella minulle?

Saatavuudet:

essence / Stoorla
L.A.Girl / Oletkaunis.fi
Urban Decay / Kicks 
Smashbox / Kicks
MAC / Eleven.fi
Pixi / Eleven.fi

26 kommenttia:

  1. Enpä tiedä pystynkö suosittelemaan erityisemmin, koska sulla on paljon enemmän kokemusta ainakin kiinnityssuihkeista... Itse tykkään käyttää Lorealin Infallible meikinkiinnityssuihketta, koska olen todennut sen ainoaksi toimivaksi omalla kohdallani. Essencen suihkeista en ole niin perustanut, vaikka hintatasoltaan olisivat mulle omiaan. Ne ei oikein vörki;) Primereista ehkä paras tähän mennessä on ollut Maybellinen Gigi Hadid -sarjan primeri, mutta koko sarjaa ei vissiin enää myydä missään. Harmi, kerrankin toimiva primeri.

    VastaaPoista
  2. Kiinnostava postaus, kiitos! Primerit kuuluvat meikin tekoon minullakin.

    VastaaPoista
  3. Mulla on käytössä tuo Urban Decayn kiinnityssuihke. Jos laitan meikin päälle niin saa juuri meikillä tehdyn mattapinnan kiiltämään jonkun verran, mistä en tykkäää. Joskus suihkuttelen kasvoille ennen meikkivoidetta, mutta en tiedä onko siitäkään hyötyä. Ihoni on rasvoittuva enkä ainakaan itse huomaa tuolla mitään eroa niin vähän harmittaa että rahat meni.. Mutta tuntuu että tällä iholla ei oikein mikään pysy ja kaikki tuotteet kohta kokeiltu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun tekisi mieli kokeilla UD:n suihkeista muitakin versioita, olisiko joku vieläkin parempi kuin tämä?

      Poista
  4. Mä käytän tällä hetkellä myös tuota UD:tä ja tykkään siitä tosi paljon. :)

    VastaaPoista
  5. Käytän its tuota allnighteria, ostin sen vastikään sillä työkaveri sitä suositteli. Se on kyllä kaiken rahansa arvoinen enkä varmaan lähde edes enää kokeilemaan muita.

    VastaaPoista
  6. All Nighter on omakin suosikki, mutta sitten Guerlainilta ja Armanilta löytyy mun muut lemppariprimerit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä en ole kokeillut, en yleensäkään käytä heidän meikkituotteitaan :)

      Poista
  7. Mun lemppariyhdistelmä on Primerizer meikin alle ja All Nighter/Skindinavian suihke meikin päälle, kyllä muuten pysyy!

    Novexpertin Magnesium-suihke on muuten kans hyvä meikinkiinnittäjä, vaikka ei ole siihen kai ensisijaisesti edes tarkoitettu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Skindinavian suihkeesta tykkäsin muuten tosi paljon :)

      Poista
  8. Bronx Colorsin primer on yksi mun suosikeista! Mä usein käytän primerin tilalla kiinnityssuihketta tai kasvovoidetta. Ainoa tuote mitä käytän todella harvoin on primer :D

    Itseäni kiinnostaisi kokeilla kans tuota Smashboxin Photo Finish Primerizeria, kun moni on sitä kehunut. Syy miks en ole sitä juosten käynyt hakeen on sen todella tyyris hinta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taisin käyttää siihen -20% kupongin. Onhan se muuten aika tyyris :)

      Poista
  9. Toi essence piti muutaman päivän tosi hyvin kiillon poissa, mutta ei enää 🤔
    All nighter on ihan ok, samoin Mac. Macin voidemainen primer on hyvä huulilla. Tony molyn egg primer on myös kiva.

    VastaaPoista
  10. Mä käytän tällä hetkellä Dermosilin mattaprimeria ja Revolution make upin Oil-control fixing sprayta. Näillä oon saanu naamani pysymään mattana naaman aamusta iltaan kun aikasemmin se kiilti jo heti aamusta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Revolution voisi olla muuten kokeilun arvoinen, kiitti vinkistä :)

      Poista
  11. Kiitos tästä postauksesta! :) Tosi kivasti olit koonnut eri hintaisia tuotteita. Mulla on käytössä Nyxin matte finish meikinkiinnityssuihke, mutta en ole sen erityisen paljon huomannut lisäävän meikin kestoa. Tuo UD houkuttaisi, mutta hinta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyx vaan kuivattaa ihoa :/ joo onhan sillä hintaa, siksi käytän säästeliäästi eli vain iltamenoissa yms :)

      Poista
  12. essence Mattifying + Pore Minimizing Primer on minullakin. Se on ihan kelpo tuote. Vihreää savea sisältävä Redness correcting + pore minimizing primer oli sen verran kosteuttava alkusyksystä, että jätän alkutalveen uuden kokeilun.
    Minulta löytyy myös rasvaisen ihon primeri smashboxilta, mutta joko en osaa käyttää sitä oikein tai se ei paranna meikin kestoa minulla. Omistan myös pari UD:n suihketta, mutta ovat jääneet harmittavan vähälle käytölle.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on ollut se Smashboxin primeri mutta ei ole tullut ostettua toiste. Kiitos vinkistä, voisi kokeilla toistakin essencen primeriä :)

      Poista
  13. uuu tää oli kiva postausaihe, voisin itsekin tehdä vastaavanlaisen postauksen jossain vaiheessa!
    Oma lempparini tällä hetkellä on Tony Molyn silky smooth balm (sellainen kananmunamallinen purnukka :D) ja päälle Mario Badescun face mist.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoilta kuulostavat! Tee ihmeessä sama postaus, mielellään lukisi muiden lemppareita :)

      Poista

Kiitos kommentista <3