keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Päivän kynsiä

Nyt on heivattu kesävärit ja hololakat hiiteen ja keskitytty tummiin ja synkkiin väreihin :) Syksy on kyllä meikäläisen lempivuodenaika ja se näkyy kynsissä :) tässä sekalainen seurakunta kynsiä joista ei sen enempää tarinaa ole. 

Treat Collection Date Night

Treat Collection Date Night

Treat Collection Date Night & MoYou London Pro 02. Nää oli kyllä ihanat deittikynnet mutta päällyslakka hieman levitti leimoja. Timskut oli myös ehket liikaa mutta muuten kyllä tosi kivat :) tuo Treatin lakka on ihana!

OPI Suzi Says Da!

Moyra Stamping Plate 64 - Perfume

OPI Suzi Says Da! & Moyra Stamping Plate 64 - Perfume. Perfume laatta on pr-näyte CesarsShopista ja hieman odotellut käyttöä. Vitsit miten kiva laatta, hyvin toimii ja kuviot oli just täydelliset OPI lakan pariksi. Suzi Says Da! on yksi kauneimpia Opeja ja ihan täydellinen syksyyn. 

Moyra 64 Perfume

Moyra stamping plates

OPI Uh Oh Roll Down The Window & OPI Kréme De La Kremlin. Leimat Moyran Perfume laatasta, uusi suosikkini tosiaan ;) tämä kuvio on kiva! Jos viivat olisivat paksumpia, kuva olisi liian peittävä ja ruma. Tälläisenään todella kaunis ja näistä kynsistä pidin valtavan paljon! Nyt on ollut taas paljon onnistuneita kynsiä ja tuntuu että uusi into kynsien koristelua kohtaan löytyi. On tämä vaan mukavaa kunhan siihen on aikaa ja oikeaa intoa :)

Mistä kynsistä sinä pidit eniten? Joko syksyiset lakat on kaivettu esille?

18 kommenttia:

  1. Viimeiset oli eniten minun mieleen. Upeita silti kaikki.

    VastaaPoista
  2. No on kaivettu, yritän pysyä halloween lakoista vielä poissa, mutta kohtahan sekin on.
    Ihania kuvioita, minustakin ohkaiset kuvioinnit toimivat parhainten kun haluaa lakankin esiin.

    VastaaPoista
  3. Kaikki oli tosi ihania, mutta kyllä tokat ja kolmannet oli kivoimmat..!

    Martina

    VastaaPoista
  4. Toi Date night on yksi mun lempilakkoja, se on ihana. ❤️ Mut tokat kynnet on mun lemppartit.

    VastaaPoista
  5. Ekat ja tokat oli mun mieleen eniten. On kaivettu syyslakatkin esiin, Dependiltä sain ihania sävyjä ja on taas millä lakkailla :) Ihanaa päivänjatkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Dependit pikkulakat on kivoja! Mukavaa päivänjatkoa vaikka vähän sateinen päivä onkin ;)

      Poista
  6. Mielettömän upeat nuo viimiset, sävyt ja koristelut just eikä melkeen täydelliset mun makuun :)

    VastaaPoista
  7. Vaikea valita, mutta keskimmäiset taitaa viedä voiton. :)
    Oon lakannut viimeksi heinäkuussa. Pikkuhiljaa pitää hyväksyä, että joku ainesosa allergisoi.. Kynnet lähtee hiljalleen irtoamaan kärjistä päin aina kun lakkaan. Sitten kun en lakkaa, niin ne kasvaa takaisin normaaliksi. Siitä johtuu myös mun tauko kommentoinnissa. Käyn lulemassa, mutta jotenkin on ollut vaikeaa sanoa mitään. Harmittaa kuin pientä oravaa..
    Jännä kuitenkin, että mun kynnet ei oo ikinä olleet näin hyvässä kunnossa. Vahvat, ei liuskoitu, pysynyt pitkinä jo muutaman kuukauden. Jokainen! Nyt innostuin syysväreistä, ja ajattelin lakata kynnet. Kuitenkin lakkalaatikkoa tonkiessani jää käteen aina joku vaaleanpunainen. Täytyy varmaan väkertää vaaleanpunaiset syyskynnet. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä harmi juttu! Joku ainesosa se on mutta hankala alkaa miettiä mikä, en osaa yhtään kyllä neuvoa :/ muutakuin siirtymistä luonnollisempiin vaihtoehtoihin mutta sellaiset lakat ovat aika hintavia, ja ensin pitäisi tietää se ainesosa. Toivottavasti lakkalaatikosta löytyy joku kiva syksyvärikin vaikka toki vaaleanpunaisetkin on kivoja :) toivottavasti kynsiesi kunto paranee <3 Ihanaa syksyä ja käy välillä aina kommentoimassa <3

      Poista
  8. Ompa hienoja kynsiä jälleen. :)
    Syyslakat tulevat vähitellen käyttöön. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3