sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Huhtikuun kauneussuosikit

Postaus sisältää *merkittyjä mainoslinkkejä.

Tässä kuussa mulla onkin monta uutta ja mielenkiintoista suosikkia esiteltävänä teille!

Georganics hammaslankain

Aloitetaan aktiivihiilestä koska se on kaikkien huulilla nyt! Georganics aktiivihiilituotesarja täydentyi hammaslankaimella jonka sain maahantuojalta testiin. Hammaslanka tottakai sisältää aktiivihiiltä! Hammaslanka on valmistettu bambusta valmistetusta aktiivihiilikuiduista, mehiläisvahasta ja piparminttuöljystä. Hammaslankaa on 30 metriä ja se on biohajoavaa. Musta lankain poistaa tehokkaasti värjäytymiä imien itseensä jopa tuhatkertaisesti haitallisia aineita! On kyllä tullut hoidettua hampaat erihyvin kun on tälläisiä mielenkiintoisia tuotteita saatavilla :) 8,95 e / Hyvinvoinnin Tavaratalo*.

Georganics aktiivihiili

Ennen ihonhoitotuotteita vilaistaan uutta huulipunaani. Laitoin siskon matkaan 6 tyhjää MAC tuotetta  joilla sai ilmaisen huulipunan. Näin jossain blogissa kuvan MAC Stone mattapunasta ja halusin huulipunan itsellekin. Upea ja erikoinen väri! Näyttää puikossa ruskealta mutta on huulilla harmahtavampi. 

MAC Stone

Minusta tämä onkin sekoitus ruskeaa ja harmaata. Koostumus on matta ja värin voimakkuutta voi säädellä hyvin. Yleensä tuputan tätä huulille jolloin lopputulos on täydellinen nudeharmaa matta. Kun huulet tuntuvat kuivilta, laitan vaan punan päälle huulirasvaa eikä siltikään näytä hullummalta. Jostain syystä olen tosi ihastunut harmaisiin, nuderuskeisiin ja kaikkiin vähän outoihin sävyihin. Vaikka joskus sitten arastelen niitä käyttää. Mutta Stone on ihan mahtava, rakastan sitä!!

MAC Stone

Olen hiukan innostunut c-vitamiinituotteista. Ne tuntuvat nyt olevan suosittuja. Sain ystävältäni Lumenen Valo Glow Refresh suihkeen joka heleyttää ihoa. Käytän suihkeita kasvorasvan jälkeen, kesken päivän tai aamuin illoin kasvoveden tapaan. Pohjoisen lakan marjauutetta, lähdevettä, c-vitamiinia ja lakan marjauutetta sisältävä suihke virkistää ja heleyttää uhoa. Kasvosuihkeet ovat tulleet jäädäkseen arsenaaliini. Lumenen suihkeissa on tosi hyvä pumppu ja suihke tulee virkistävänä sumuna ulos. 

lumene valo kasvosuihke

Kärsin talviaikaan couperosasta joka näyttää kyllä tosi ikävältä. En mielelläni ole ilman meikkivoidetta joka peittää rusottavat posket. Etenkin ulkona oleminen laittaa posket punoittamaan. Yritän vältellä liian kuorivia rakeita tai voimakkaita tuotteita. 

P2230004.ORF

Sain testiin Polaarin tuotteita ja etenkin tämän herkän ihon Eternal Snow seerumin huhuttiin auttavan couperosaan. Se vähentää punakkuutta, ihoärsytystä, vahvistaa ja kosteuttaa ihoa. Polaarin tuotteet olivat minulle ennestään tuntemattomia, sarjaa myy mm. Sokos, Nettiapteekki ja Hehku. Kyseessähän on Ranskalainen ihonhoitosarja joka hyödyntää pohjoisen luonnon antimia tuotteissaan. Erityisesti Polaarin tuotteet ovatkin suunniteltu vaativalle, herkälle ja kuivalle iholle. Ihan täydellisiä couperosaan tai talven tuiverruksen kuivattamalle iholle. 

Polaar Eternal Snow seerumi

Emulsiomaisessa seerumissa on äärettömän ihana marjaisa tuoksu johon rakastuin heti! Tuoksua on pakko nuuhkutella tuotetta käyttäessä. Olen käyttänyt tätä ihan aamuin illoin koska koostumus on niin kevyt. Mutta kun päälle levittää vielä voiteen, iho saa kunnolla kosteutusta. Tästä seerumista olen tykännyt tosi paljon ja uskon että ihonikin tykkää! Polaarilla on paljon erilaisia hoitovoiteita sekä ihonpuhdistus- ja hemmottelutuotteita. Kyllä voisin tutustua laajemminkin tämän seerumin innoittamana.

Sim Sensitive Salt Spray

Myös parisen kuukautta sitten esitellut hajusteettomat Simit jäivät niiiiin käyttöön. Tuotteet ovat täyttä rakkautta, etenkin tämä suolasuihke! Kun hiukseni ovat ihan parturin jäljiltä, ne pysyvät hyvin ryhdissään ja mallissaan. Pesun jälkeen suihkutan vain suolasuihketta, annan olla ja föönään. Koska tukkani on vaalennuksen jäljiltä rutikuiva, yritän välttää raudan käyttöä. Tämä suolasuihke on täydellinen lyhyelle tukalle. Eikä tuoksu millekään, siitä tykkään.

Monta suosikkia ja paljon asiaa. Toivottavasti jaksoit lukea ;) Oliko siellä tuttuja tai kiinnostusta herättäviä tuotteita joukossa?

20 kommenttia:

  1. Olenkin miettinyt, että vieläkö Stockan MAC-pisteillä on tuo Back2MAC käytössä. Ensi kuussa olisi siskon kanssa tiedossa shoppailureissu Helsinkiin ja vihdoinkin olen saanut kuusi tyhjää MACia kerättyä kasaan, jihuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On käytössä, pääset siis ilmaisen huulipunan hakuun!

      Poista
  2. Kiinnostuin tosta hammaslangasta kuulostaa hyvältä!

    VastaaPoista
  3. Näistä mikään ei oo mulle tuttu tuote, mutta suolasuihkeet on kyllä ihania ja toimii myös pitemmillä hiuksilla! Mulla nuolee hiukset päänahkaa, joten käytän oikeestaan aina jotain tyvikohottajaa/suolasuihketta tms. kun hiuksia alan laittaa jotenkin muuten kuin korkealle ponnarille :D Polaarin seerumi kuulostaa myös hurjan hyvältä :)

    VastaaPoista
  4. Polaar vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta sarjalta! Tekisi mieli tutustua ihan henkilökohtaisesti mutta en nyt saa sitä mahtumaan mun ihonhoitorutiiniin kun just hankin kaiken mahdollisen kasvojenhoitoon liittyvän sisältävän tuotesetin Filorgalta. Ehkä sen jälkeen Polaarin vuoro!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Filorgaa on kyllä kehuttu, kiva ois kuulla sun mielipiteitä niiden tuotteista :)

      Poista
  5. Tuo hammaslanka vaikuttaa kyllä tosi mielenkiintoiselta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuleepahan tehtyä hampaidenputsaus kunnolla kun on mielenkiintoisia tuotteita ;)

      Poista
  6. Mulla on kanssa c-vitamiinivillitys! Löytyy seerumia, naamiota, voidetta. Nyt pitäisi ihon hehkua :D

    VastaaPoista
  7. Polaar on aivan ihana, mulla on sarjan silmänympärysvoide ja haaveilen uusista tuotteista :)

    VastaaPoista
  8. Se on tää kevät mikä tuo ton c-vitamiini hulluuden :D Mulla on myös c-vitsku kausi meneillään, niinkun näköjään muillakin! Super kiinnostava toi hammaslankain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää kyllä hankkia enemmän c-vitamiinituotteita ;)

      Poista
  9. Oi kuinka hauska toi hammaslanka! katsoin ekana että se on huulipuna :D

    VastaaPoista
  10. Noissa Lumenen uusissa suihkeissa on todella hienojakoinen suihkutuspää, mikä on hyvä asia.
    Hauska huomata, miten olet tykästynyt noihin harmahtaviin huulipuniin.
    Hammaslanka vaikuttaa mielenkiintoiselta.
    Ilmeisesti ranskalaiset ovat huomanneet, että Pohjola on nyt in ja pop, niin tuotteet tehdään sen mukaan. Jos en tietäisi, että kyseessä on ranskalainen tuotesarja, niin luulisin lähtömaaksi jotain muuta.
    Toivottavasti noita Simin hajusteettomia tuotteita tulee vastaan. Olisi kiva kokeilla niitä. Hajusteettomat tuotteet ovat niin hyvä juttu.
    Omat suosikkini tässä kuussa ovat tainneet olla värikkäät rajauskynät sekä vastikään hankkimani puhdistusöljy, joka on ohuentuntuinen iholla. Clarinsin instant lightia unohtamatta. Se on ihanan kosteuttava ja luonnolliset huulet tekevä.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Clarinsin Instant Lightit ovat mun ikisuosikkeja :) kannattaa kysäistä omalta kampaajalta tai Simiä myyvältä, ihan varmasti pystyvät tilaamaan. Minäkin usein pyydän ostamaan tukusta esim. jotain tiettyä väriä.

      Poista

Kiitos kommentista <3