sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Päivän meikki - the Balm Nude Dude

Postaus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä. Nude Dude saatu elevenistä*.

theBalm Nude Dude

the Balmin puolialastomia heppuja sisältävä Nude Dude on kyllä yksi parhaita nudepaletteja ikinä! Ellei oikeasti jopa paras? Olen tykännyt tästä todella paljon pigmentin ja helppokäyttöisyyden vuoksi. Myös hieman Naked 3:sta muistuttavat värit ihastuttavat minua; vaaleanpunaista, punertavaa ruskeaa ja kullanhohtoa. Mattaa ja kiiltoa sopivissa määrin. Myöskin hinta on ok, elevenillä* 33 euroa. 

theBalm Nude Dude

Tuunasin palettia hieman yhdistämällä siihen muita luomivärejä. Tässä pari inspiraatiomeikkiä :) paletista voit muuten katsoa swatchit ja lukea aiemman postaukseni tästä. Onpa muuten järkyt kulmakarvat puolentoista vuoden takaa ;D

Nude Duden Fearless, Feisty ja Funny sekä MAC Carbon ja Magic Dust.

the Balm Nude Dude

the Balm Nude Dude

the Balm Nude Dude

Kevätpastellia! Vaaleaa vihreää MAC Sweet & Punchy solonapista ja hempeitä mattasävyjä Nude Dudesta. Käytin sävyjä Feisty, Fine ja Fierce. Oi että tykkäsin tästä meikistä! Nyt kun on vaalea tukka ja sivutkin omaa väriä ( kuvissa vielä mustat ), alkaa vaaleat luomivärit näyttää paremmilta kuin hirmu tummat tai värikkäät. Siksi mä tykkään niin näistä nudepaleteista tällä hetkellä :)

the Balm Nude Dude

the Balm Nude Dude

the Balm Nude Dude

Mikä on sun suosikki nudepaletti tällä haavaa?

the Balm meikit elevenistä*

18 kommenttia:

  1. Oi, erityisen ihana tuo alempi meikki! ♡ Keväisin vihreä houkuttaa.
    Ja kyllä on yks munkin lempparipaleteista Nude Dude. Erityisen miellyttävä tarttua siihen arkiaamuina. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Anni <3 eikö olekin helppo paletti mihin tarttua :)

      Poista
  2. Nättiä. Nude duden voisikin hankkia joskus. Mun suosikki nude on revolutionin paletti. Nimeä en muista.

    VastaaPoista
  3. Ihania meikkejä! Vihreä käy hienosti joukkoon. Paras nudepaletti on ehkä Naked3. Punaiset sävyt vetää puoleensa.

    VastaaPoista
  4. Kauniita meikkejä, tässä paletissa on kyllä tosi kivat sävyt! ^_^

    VastaaPoista
  5. Ihania meikkejä, erityisesti se missä vihreää 😍
    Paras nudepaletti... tiiätkö, mulle se on TooFaced Sweet Peach! Vaikka sitä ei virallisesti nudepaletiksi luokitellakaan. Mutta saan sillä tosi hillittyä nudea aikaiseksi (ja toki näyttävääkin jälkeä paletilla saa tehtyä). Mun omaan värimaailmaan persikka/vaaleanpunertava taipuu luontevammin nudeksi kuin ruskea koska persikkaiset sävyt ovat lähempänä ihonväriä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) se on kyllä nätti paletti, ihan superihania värejä <3

      Poista
  6. Nudepaletiksi tässä on kuitenkin vaihtelua eli ei ole pelkkiä ruskeita värejä. Mun suosikki nudepaletti on tällä hetkellä Urban Decay Naked2 Basics. Siinä on kyllä tosi perusvärit, mutta tosi helppo arkipaletti :)

    VastaaPoista
  7. Oikein hienoja meikkejä. Sopii sinulle. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
  8. Ää-ä, mä niin haluaisin tykätä NudeDudesta, mutta mulle se on vaan paletti muiden joukossa. Käytän siis sitä kyllä, mutta en ole mitenkään innoissani. Se mikä paletissa tökkii tätä blondia on, että hyviä vaaleita sävyjä on vain 2 ja tositummia sävyjä joita voin käyttää vain rajauksiin peräti 4. Keskisävytkin ovat tummahkoja joten tätä palettia pitää käyttää toooosi kevyellä kädellä.

    Suosikkini nudepaleteista on Maybellinen TheNudes, siinä on just täydelliset sävyt, kivasti vaihtelua ja pari erikoisempaa sävyä. Muut suosikkipalettini eivät ole täysnudeja. Erikoismaininnan ansaitsee uusin hankintani, Makeup Revolutionin SophX-paletti. Siinä on muutama hieno värikäs sävy, mutta myös todella kiva valikoima nudesävyjä.

    t. Sara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maybellinen nudepaletti on kyllä kiva, käytän sitä paljon :) mä käytän Nude Dudesta eniten tuota "keskiosastoa" joten mulle tämä on aika jees ;)

      Poista
  9. En tiennyt tällaisen paletin olemassaolosta mitään ja nyt heräs ostohimot :D Siis on kyllä kivat sävyt paletissa :) Ja toi vihreä antaa muuten tosi kivan säväyksen tuohon alempaan silmämeikkiin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3