sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

The Walking Dead -fanikynnet

Kun Creative Shop julkaisi toisenkin The Walking Dead -laatan, mun oli pakko se jossain vaiheessa saada. Kyttäsin sitä aika pitkään Hypnotic Polishilla, välillä se oli loppu mutta sitten sitä sai tilattua. Ja on se lojunut kaapissa pari kuukautta ennenkuin kynsillekään sen sain ;) FOXilla alkoi myös uudet TWD jaksot, oli nimittäin jo aikakin tehdä fanikynnet ;)

Creative Shop 46

Kuitenkin, laatassa on Darylin ja Neganin kasvot. Halusin leimata ainakin ne ja sitten piti keksiä vielä jotain teemaan sopivaa. Mulla oli myös testaamatta Ûberchicin minilaatta Texture-Licious josta leimasin roiskeita.

Creative Shop 46

Lakkoina mulla oli valkea Color Club French Tip sekä Delush Polish Born In Blood. Aluslakkana Konad Base Coat ja päällyslakka Konad Top Coat. Leimauslakkoina sekä stampperina Konadin Barabapat

The Walking Dead nails

Peukalon Daryl on niin söpö! Tykkään muuten tuosta TWD laatasta koska kuvat ovat todenmukaisia ja hahmot näyttävät aidoilta. Kaikki ihmis- ja eläinhahmolaatat eivät välttämättä ole hyviä tai hyvännäköisiä kynnellä.

Konad Barabapa

Oletko sinä niin suuri TWD fani että haluaisit Darylin ja Neganin kynsillesi :D ?

Cesars tuotteet saatuja.

13 kommenttia:

 1. Ääh,mä oon liian vanha tämmösiin tsombi tarinoihin 😂 mutta kynnet on silti hienot!

  VastaaPoista
 2. Nyt on "päheet"! Mä katsoin sarjaa aikoinaan kaudelle 6 asti, mutta uusimmat kaudet on katsomatta, pitää joku kertaa ottaa kiinni. :)

  VastaaPoista
 3. Mä lopetin katsomisen just ennen kuin Negan (ihana näyttelijä) tuli kuvioihin koska meno alkoi toistamaan itseään, enkä halua että Darylille sattuu jotain 😁, joten he keeps on livin' kun en katso.
  Noita texture laattoja pitää hankkia, niissä oli monessa hienoja kuvioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Daryl on vielä hengissä :) Negan on kyllä ihana näyttelijänä, tykkään hänen leffoistaan! Texture laatat on myös toimivia, tässä on kivoja kuvioita :)

   Poista
 4. Mä en ole ikinä tykännyt mistään sarjoista tai elokuvista, jossa on zombeja. En tiedä miksi, mutta ne ei vaan iske. Ennemmin alieneita tai vaikkapa ihmissusia, mutta ei zombeja. :D Mutta tiedän kyllä jotain sarjasta kun mies katsoo, joten oot kyllä oikeassa siinä, että nuo näyttää hyvin niiltä hahmoilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä kuvat on kyllä tosi realistiset, jotkut hahmolaatat kuten MYL, on olleet sysihuonoja! Alienit ja ihmissudet menee myös ;)

   Poista
 5. TWD! <3 Oon katsonut kaikki kaudet, samoin spin offia Fear The Walking Deadia. Kynnet on mageet :)

  VastaaPoista
 6. Oo, vau! Täällä yksi suuuuri fani! :D

  VastaaPoista
 7. Upee lakkaus! Walking dead on hirmu hyvä sarja, mut miksei sitä voi tulla lisää mihinkään hbo tai netflix :D viimeks oon nähny sen kauden missä Negan esiteltiin ja sen jälkeen on kai tullut jo monta kautta lisää. En haluis dvd:tä ostaa kuitenkaan :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3