maanantai 26. maaliskuuta 2018

SoNailicious tuotteet kynsien koristeluun

Tuotteet saatu CesarsShopista.

CesarsShop toi maahan uuden tuotemerkin SoNailicious. Varmaan moni huomasikin mainoksia Nail Art kirjasta. Minäkin mietin että tarvitseekos tuollaista, mitä sillä voi tehdä? Eikö joku tavallinen vihko käy?

So Nailicious

No ihan varmasti käy mutta minä en käytä edes sellaista. Olen siis ihminen joka kirjaa ideat ylös ja blogia pitäessä, niitä postausideoita on. Minulla on myös paljon erilaisia ideoita kynsien koristeluun ja jos en kirjoita niitä lippulappusille, ideoita ei enää muista. Mutta ne lojuvat lippulappuset ärsyttävät joten ensi töikseni kirjasin ideat ylös SoNailicious vihkooni. Vihkon omistaa Taina!

So Nailicious

The Little Book Of Nail Art - Square Nails on ihan järkevä vihko. Sen sivuilta löydät tyhjää tilaa muistiinpanoille, oman malliset kyntesi jotka valitset kolmesta eri vihko vaihtoehdosta. Mulla tietysti Square :) joten vihkossa on oman malliset mallikynnet joille voit maalata, piirtää, sovittaa lakkoja, kokeilla värivaihtoehtoja, testata leimauslakkoja...ideoita on rahattomasti! Paperi on kovaa ja kestää lakkaa sekä kynää. 

Mä kirjoitin vihkoon ideoita ylös ja testailin paria lakkaa joilla aion tehdä kynnet. Kyllähän tälläinen muistivihko on aina kätevä ja hyvä että tuossa on mallikynsiä joille voi ideoitaan testata. Muutenhan tämä olisi tavallinen 12 euroa maksava pikku kirjanen. Kirjan mitat ovat 10,5 cm x 15 cm.

one stroke nail art

SoNailiciousin valikoimaan kuuluvat myös huippuhyvät Nail Art siveltimet. Minä valitsin testiin siveltimen #4 Slayer. Tämän mallinen sivellin on mulle turvallisin ja helpoin käsitellä. Pääosin siistin tällä kynsinauhat ennen kynsikuvia joten tämä on hyvä bloggaajille. Mutta tällä onnistuu myös ne One Stroke -kukkaset jos tykkää maalata. Tai osaat maalata toisinkuin minä...pitäisi vaan harjoitella...niin ja mullahan on nyt tuo vihko jonka sivuille voisi kukkasia maalata tai tehdä sen vaihe-vaiheelta...ehkä nyt saan itseä niskasta kiinni asian suhteen kun hyvät välineetkin on ;)

one stroke nail art

SoNailicious siveltimet ovat vegaanisia cruelty-free siveltimiä. Kestävät asetonia ja sopivat myös geelilakoille. Helppoja käsitellä ja harjasosa tuntuu laadukkaalta ja pitkään kestävältä. Jos maalailet enemmän niin tiedät itsekin että hyviin siveltimiin kannattaa panostaa. Mun edelliset siveltimet ovat n. kolmen vuoden takaa ja vasta nyt ne alkavat olla niin kuluneita ja vääntyneitä harjasosiltaan että tarvitsin kipeästi uudet :) verrattuna entisiin pidän tästä siveltimestä enemmän, varsiosa on lyhyempi eli helpompi käsitellä ja harjakset taipuvat hyvin vaikkapa kukkien maalaamiseen. Ehdottomasti omaan käteen parhaiten istuva siveltimeni!

Tarvitsetko sinä uusia siveltimiä tai Nail Art -kirjaa?

13 kommenttia:

 1. Tuo on varmasti kätevä harjoitellessa uusia koristelutyylejä :)

  VastaaPoista
 2. Uudet siveltimet voisivat olla tarpeen. Miten sinä teet tuon kynsinauhojen siistimisen, mihin laitat kynsilakanpoistoaineen? Tällaisista perusjutuista saisi hyvän vinkkipostauksen koottuna yhteen. :)
  Esim. Minä käytän kasvovedellä käytettyjä vanulappuja kynsilakan poistoon. Ei tarvitse käyttää uusia lappuja siihen. ;) Luin joskus jostain blogista vanulappujen uudelleen käytöstä, niin tuo on oma sovellukseni siitä. :D Puhdistuspurkit ovat ihan näppäriä, mutta esim. punaiset lakat saattavat jäädä purkkiin värjäämään sormia myöhemmin.
  Saitkohan ideasta kiinni?
  t. TQ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dippaan kynsilakanpoistoaineessa ja sitten siistin vähän kerrallaan :) yritän kyllä lakata aina ettei jää siistittävää mutta eihän se aina onnistu. Sain kiinni, punainen lakka kyllä värjää sormen jos sitä on tuhraantunut dippipurkkiin. Mä käytän ainakin vanulappuja uudelleen, en heitä pois jos on vaikka kasvovedellä pyyhitty ;D

   Poista
 3. Vois olla kyllä ihan kätevä tää vihkonen, mutta miun käytöllä se jäis laatikon pohjalle melko varmasti :D

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus ja todella kauniit kuvat! :)

  VastaaPoista
 5. Heippa! Olin tänään laivalla ja osallistuin siellä kynsienlaukkaukseen. Kynsien koristelussa he käyttivät sellaista kynää, jolla purskautettiin vähän lakkaa kynnelle ja toisessa päässä oli kotelo timanteille. Niitä sitten liimattiin tällä tavalla paikoilleen. Vaikea selittää, mutta toivottavasti sait jotain selkoa.:D Ajattelin, että oletko koskaan törmännyt sellaiseen. Unohdin nimittäin katsoa minkä merkisiä ne olivat ja nyt minua harmittaa jälkeen päin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Voi harmi kun ei tule ihan heti mieleen...kuulostaa kyllä kätevältä systeemiltä :)

   Poista
 6. Toi olis hyvä silloin kun ideoita tulee liikaa ja ei ehdi toteuttaa niitä heti.

  VastaaPoista
 7. Toi vihko on hirmu kätevä! Just testasin eri leimauslakkoja siihen ja olis kyllä menny kynnet pieleen, jos olisin suoraan kynsille kokeillut.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3