tiistai 20. maaliskuuta 2018

Päivän meikki - Stylish Move

Meillä oli lukijani Hertta-Violan kanssa puhetta vanhoista viisikoista eli Diorin 5-couleurs luomiväripaleteista. Hän kertoi ettei tule toimeen Stylish Moven kanssa joka taas mulle saattuu olemaan yksi suosikkipaleteistani. 

Varmaan sen takia koska sen kanervaiset ja punertavat violetit pukevat vihreitä silmiäni parhaalla mahdollisella tavalla. Päätinkin että teen muutaman inspiraatiomeikin tällä vanhalla suosikilla, tiedä vaikka Hertta-Viola saa palettiin uudenlaista näkökulmaa. 

meikki vihreille silmille

Stylish Move sisältää kaksi vaaleaa sävyä, kaksi hieman värikkäämpää ( mutta vähäpigmenttistä ) ja yhden tumman mattasävyn. Käytänkin palettia aina samalla tavalla joten upposin kyllä syvälle suohon "haasteeni" kanssa. Jos ei tykkää kanervan sävyistä niin tätä palettia ei kyllä kannata hankkia. Tällä nimittäin tulee punaluumuista jälkeä :) tässä meikissä käytinkin kaikkia sävyjä paitsi taupea. Käytin tumminta sävyä aika ronskisti varjostuksessa ja tein mustat kissarajaukset.

violetti meikki

Dior Stylish Move

P2110046.ORF

Paletin taupe on sävyltään aivan ihana mutta harmittavan huonopigmenttinen ja koostumuksetaan kova. Pitkästä aikaa paletilla meikatessa tajusinkin miksi teen aina samanlaisen meikin, vaaleaa luomella ja mattaluumua varjostukseen. Kun ei tällä oikein muunlaista meikkiä saa :) ellei sitten laita vaan vaaleita luomille eikä varjosta. Mutta se ei ole mun juttu enkä halua tehdä niin laimeita inspiraatiomeikkejä. 

Dior Stylish Move

P2110041.ORF

Tässä meikissä vaaleaa ja taupea luomella, varjostukset on tehty hieman kevyemmällä kädellä. Rajauksena ruskeaa eyelinerkynää. Tämä on hieman kevyempi meikki mutta jos taupe erottuisi enemmän, tämä ei olisi niin punavoittoinen meikki.

Dior Stylish Move

Toivottavasti näistä meikeistä oli nyt edes jotain iloa, innostutte vaikka kaivamaan omat Stylish Movet esille ;) 

21 kommenttia:

 1. Hienosti mätsää kanerva sun silmien väriin. Tykkään kovasti juuri tällaisista tummista liiloista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mä tykkään myös, voisikin huomenna meikata violetilla!

   Poista
 2. Kivat meikit! Eka erityisesti!

  Diorilla on ollut vaihe kun luomivärien laatu on heitellyt tosi rajusti, ihan mahtavasta aika surkeaan. Mulla on muutamia paletteja ja ovat lähes kaikki epätasalaatuisia. Harmi, se kun vähentää viisikon käyttösävyjen määrää ja supistaa meikkivaihtoehtoja. Uudemmat viisikot ovat käsittääkseni tasaisempia laadultaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mulla on vanhoja viisikkoja ja niissä on pääosin hyvä laatu. Sitten kun hinnat nousivat niin mielenkiinto laski enkä ole enää aikoihin seurannut uusia kokoelmia. Perusvalikoiman paleteista mulla on useampi ja niissä on laatu kohdillaan. Nykyään vaan ei raaski enää maksaa 70 euroa viittä napista joista joku voi olla huono...

   Poista
 3. Tämä on ehdottomasti mun lemppari viisikko ❤️ Turvallinen valinta vihertäville silmille. Kauniin meikin olet sillä loihtinut 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on muuten minunkin lemppareita kautta aikojen :)

   Poista
 4. Ihanat sävyt tuossa paletissa :)

  VastaaPoista
 5. Niin upeat sävyt ja ihana meikki! <3 Musta tuntuu, että mullakin on tää paletti jossain :D Hauschkan tämän kevään luomiväripaletti muistuttaa myös sävyiltään tätä. Oon käyttänyt sitä nyt paljon :)

  VastaaPoista
 6. Upeat meikit! Tässähän täytyy omakin kaivella esiin.

  VastaaPoista
 7. Oih! Ihan täydelliset sävyt. Mulla on kanssa vihreähköt silmät. Violetti on lempiväri, mutta arastelen käyttää sitä meikissä. Tän meikin inspiroimana aion ainakin yrittää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja yritä ihmeessä, vaikka pieninä annoksina ;)

   Poista
 8. Toi olis mun ihan unelma-paletti :D

  t. violettirakastaja Martina

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3