tiistai 27. maaliskuuta 2018

Vesimarmorointia ja Faby lakkoja

Mulla on aina välillä kynsimasennusta. Tuntuu että kaikki mun tekemät kynnet on ihan surkeita, kuvat huonoja jajajaja...jätän aika monet kynnet kuvaamatta tai deletoin postauksia ennen julkaisuja koska kriteerini ovat nykypäivänä aika korkealla. Olen myöskin ostanut tosi vähän uusia kynsikoristeita tai lakkoja ylipäätään, ei sitten ole uusia juttujakaan mistä intoilla!

Onneksi tähän masikseen  löytyy ratkaisu! Yhdet onnistuneet tekeleet ja koristelu maistuu taas :D tämä kun ei ole eka ( eikä vika ) kerta kun asiasta masistelen.

kynsien liukuvärjäys

Näistä kynsistä tykkäsin itse tosi paljon. Liukuvärissä Faby lakat Monday: Eight O`Clock!, Wembley`86 ja Are You AC Or DC?  Siihen päälle leimat Whats Up Nailsin Water Marble To Perfection -laatasta. 

liukuväri kynnet

Limenvihreä, sähkönsininen ja tummanvihreä toimivat liukuvärissä aika kivasti. Ei ehkä taas ne perinteisimmät yhdistelmät mutta vähän erikoiset. 

P3110006.ORF

Leimauksessa käytän Konad tuotteita. Barabapa leimasin on ollut ahkerassa käytössä, nappaa kuvan aina kokonaisena ja matalaan tyynyyn on tottunut hyvin. Suurelta leimasimen pinta-alalta kuvan hahmottaa hyvin eikä leimasimen läpi tarvitse tihrustaa että mihis se kuva nyt asettuu. Kaarevat kynteni painautuvat tyynyyn hyvin ja kuva leimautuu kokonaisena. 
Konadin lateksisuojaa tulee käytettyä aina liukuvärjäystä tai koko kynnen leimoja tehdessä. Etenkin musta leimauslakka on ärsyttävä siivota kynsien ympäriltä, se tahtoo vain levitä ympäriinsä :/ Konadin lateksi kuivuu nopeasti ja suojaa kynsien ympäryksiä. Se lähtee helposti pinseteillä pois eikä lähde murustamaan ympäriinsä. 
Konad musta leimauslakka ja perinteinen Top Coat ovat lemppareitani joita menee koko ajan! Näitä olen käyttänyt jo vuosia, halpa ja nopeasti kuivuva päällyslakka joka ei sottaa leimoja. 

P3110003.ORF

Faby lakat saatu Kauneutta.comista ja Konad tuotteet CesarsShopista. Miltäs tämä hiukan erilainen liukuväri näyttää?

22 kommenttia:

 1. Just meinasin sanoa, että näissä kynsissä ei kyllä näy kynsimasennuksen häivääkään, todella upeat kynnet! <3

  VastaaPoista
 2. Erikoiset ehkä, mutta hirmuisen nätit lakkaukset ♥

  VastaaPoista
 3. Nätit! Ensin katsoin, että siinä on oikea vesimarmorointi päällä. :D

  VastaaPoista
 4. Hurrjat kynnet. :D Tuo lime tuo mieleen CG:n Electric Pineapplen, joka oli joskus lempparilakkojani.
  t. TQ

  VastaaPoista
 5. Räyh! Melkoiset punk-vibat tulee näistä! Hienot! :D

  VastaaPoista
 6. Wau, onpas tässä onnistuneet lakkaukset! <3

  VastaaPoista
 7. Hienot! Täällä kanssa pientä puutetta ideoista, mutta onneksi yleensä ohimenevää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ei kyllä uskoisi kun sulla on aina niin uskomattoman hienoja teoksia :)

   Poista
 8. Ihanat! Whatsupnailsin laatta on huippu!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3